Bildirim
Bilgisayardan internete bağlanmak???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Vodafone tarifelerine göz at istersen. _____________________________ Burn it down-LP Underground -
quote:
Orijinalden alıntı: emrullah bozlak
3 ay civarında yurt içi kullanılmak üzere bilgisayardan internete bağlanabilmek için mobil modem (Vodem-Vınn-Jet Modem vs) almak istiyorum. Bilgisayardan MSN vasıtasıyla günde 1-2 saat görüntülü görüşme yapılacaktır. Tavsiye ettiğiniz en ucuz tarife ve hat nedir?
Valla vodafone modem fiyatları en son uygundu. Faturasız data hattı alırsınız birde. Tl yüklerseniz günlük haftalık aylık paketler var._____________________________ -
Turkcell faturalı hat sahibi biri olarak laptop için Vodem aldım, 3 aylık paket tarifesinden. 50 TL cihaz için ödedim. Sonuç:
1. Marmara Denizi'nde bile çekti, sorunsuzdu.
2. Sutanbeyli'deki Ağaoğlu My Village Oteli'nin bulunduğu Samandıra'da çekmedi, saatlerce fitil oldum.
3. Bursa Setbaşı'nda sorunsuz çekiyor.
Bu hafta sonu dağlardayım. Yine çekmezse Turkcell'e geri dönüş..._____________________________ Bazen yaşamaya devam etme kararı almak da intihar etmektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler