Şimdi Ara

Bilgisayardan Gelen Ses (Tıss Tıss)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardan oyun hariç işlem yaptığımda özellikle internetteyken tıssss tıssss tıssss diye sesler geliyor bilgisayarı tamamen söktüm geri topladım temizleyip yeniden format attım power kapağını bile çıkarttım belki power çok ısınıyor diye ama bir türlü kesilmedi sadece oyundayken kesiliyor .

• Tam sistem konfigurasyonunu söylemezseniz yardım edemeyiz.
  • Anlamadım yardımcı olur musunuz ?
  • Anakart,işlemci, kullandığınız işletim sistem vs... herşeyi söyler misiniz? Mesela bende oyunlara girince anlattığınız tarzda ses geliyordu. GTX 275 almıştım.GTX 260 sonrasında olabilen bir sesmiş gibi... Direk geri iade ettim ekran kartını. Bunun gibi birşey mi diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Mart 2011; 20:47:54 >
  • Anakart GA-M56S-S3

AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core Processor
  • Ekran kartı ati redeon x 550
  • Bak şimdi bazı powerlar ortamın soğuk olmasından dolayı ses yapıyor benimkide aynı şekilde sonra pc biraz çalıştıktan sonra bu ses ortadan kalkıyor ve sen oyuna girince ses kayboluyoo diyosun oda şu yüzden,oyun oynarken pc fazla ısındığından bu sorun ortadan kalkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS'den gelen cızırtı sesi
    10 yıl önce açıldı
    Laptoptan gelen hırıltı sesi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isınınca sesler sürekli daha fazla artıyor değişik bir durum bende anlamadım power patlaması yakındır gidici herhalde
  • psu dan geliyor bastan beri yapıyor ise sorun olmaz ama sonradan basladıysa her an yolda bırakabilir
  • Patladı zaten powerdan geliyormuş güzel bir ses görüntü ve koku :) yeni makina topladım iyi oldu aslında
  • Dostum bak, makineyi sökmekle bu iş çözülmez, Tıss diye ses çıkıyor falan diyonda bunu ben pek anlamadım, hani powerdan uğultu sesi gelir, ve sıcak soğuk hava olması sorun yapmaz, power içindeki fan varya bilgisayarın arkasına elini uzatınca hava geliyor, işte o fan, sonra bilgisayarın içindeki fanlar, işte bunların motorlarının yağı kuruyor ve az kalıyor, işte içine makine yağı dökünce o ses ortadan kalkıyor, bilgisayardan power kutusunu sök ve içini aç o fanın ortasında yuvarlak bir bant olur onu kaldır altında tıpası olur onu açınca motorun merkezini görürsün oraya 1-2 damla makine yağı dök ve elinle pervaneleri döndür bir kaç kere yap o yağı yedir içine, sonra makine içinde powerın tam altına bir fan olur bazı kasalarda cpu fanı değil, cpu nun sağ çaprazında bulunan bir fan var o da ses yapabilir, aynen onunda bantını tıpasını sök ve yağla sonra takıver, tabi bunları yaparken elektrik takılı olmayacak aklında olsun, açmışken kasanın içinede hava tut ama ağzınla üfleme nefes buharlı olduğu için devrelere zarar verebilirsin. eğer tıss diye dediğin ses böyle mekanik bir ses hani evde TV nin açık olduğunu başka bir odayken anlarsın ya eğer o sese benziyorsa, hiç bi sorun yok, monitör-mouse-hoparlör üçlüsü frekans değişikliklerinden dolayı bu sesi verirler onun bir çözümünü bulamadım şimdilik ama sorun yukarda yazdıklarımsa düzeleceğini umuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.