Şimdi Ara

Bilgisayardan anlayanlar lütfen içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba aranızda yeniyim bilgisayarımı alalı 5 6 sene oldu artık degiştirmem lazım HP kullanıyorum işlemci hızı 1.60 :D baya bi yavaş ve point blank warrock gta vb her oyunda kasıyo ama ben ginede bi şekilde oynuyorum yada oynamaya çalışıyorum hazır bilgisayar alıcaz LİNK:http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/desktop_pc/56/125010589/casper_cd_tki2400b_desktop budur hazır kötü farkındayım ama bana yardımcı
    olabilecek bi büyügüm yok toplamada ufakken toplama bilgisayar almıştık ilk bilgisayarımdı ve hiç hoş olmayan sorunlar hatalar sıkıntılar çıktıgı için ailem istemiyor bilgisayar her hafta aldıgımız yere gidip parçası degişiyor şu eksik bu eksik gibi sorunlar çıkıyordu ondan toplamayı istemiyorlar benim elimde deil ben oyun oynayan birisiyim bana bu bütçede daha iyi bir bilgisayarda önerebilirsiniz hazır olması lazım ama sizce bu linkdeki bilgisayar nasıl ve bişey sorucam linkte ekran kartı 2gb diyor paylasımlı olup olmadıgı yazmıyor bu ekran kartı paylasımlımı deilmi ve oyun için nasıl her oyunu oynayan biriyim ağır oyunların üstesinden gelirmi şimdiden çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olan herkese saate baya geç oldu gözlerim acıyor noktalama işaretlerine dikkat edemedim çok uykum var :/ iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinç1995 -- 3 Mart 2012; 3:15:50 >

• Özellikler Konusunda Güzel Ama Üstüne 200 Tl Koy i7 İşlemcili Notebooklar var ama illa kasa istiyorsan bu iyi hemde 2 gb ekran kartı var :) .
  • casper alma da ne alırsan al..
  • bu fiyata daha iyi bir bilgisayar alabilirsin kardes,teknosa da pahalı.sitelere bak fiyat performansa dikkat et.nova bilgisayarınkinde bol zaman harca,notebook öneririm.reklam yapmak gbi olmasın hiçbir alakamda yoktur,hayatımda bi kere ankaraya gittim o da 12 yıl önce :) şirkete güvenebilirsin.
  • arkadaşım 2gb ekran kartı var ama berbat bir kart. kart hızlı olmadıktan sonra 2gb olsa ne yazar, 3gb olsa ne yazar. hd6510 ile hiçbir ağır oyunu oynayamazsın. anca point blank, war rock tarzı oyunları oynayabilirsin. ha diğer bileşenlere gelirsek, onlar gayet iyi.http://www.bimeks.com.tr/urun/122366/asus-cm6830-tr014m.aspx bunu düşünebilirsin. çok fazla fiyat farkı yok ama her oyunu oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacred_Eagle -- 3 Mart 2012; 12:45:20 >
  • bilgileriniz için çok teşekkür ederim bimeksdeki makinada güzel fakat 6 taksit yapıyolarmış sanırsam bana 12 ay lazım harçlıklarımla taksite yardım edicekmişimde ondan eger ikna edebilirsem toplama aldırcam ama çok zor bu vatanbilgisayarda istedigin parçaları söyluyormuşun adamlar montalayıp veriyorlarmış windowsu filan yükleyip veriyorlar dimi driverleri filan.
  • ben casper aldım bıraz beğendım sağlam değil ama ben hp alderım paran yoksada gıt dell al onuda alamam dıyosan acar en ıyısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum pc çok iyi sadece casper olması sorun bence çünkü beş para yetmez.
  • tüh ya napıcam ben :/
  • Ailene hazir kasa aldiginda ederinden fazla para vereceginzi anlat . Ornek veriyorum i5 islemcili bilgisayar buldun iyi guzel fakat i5 in veya i3 i7 nin bircok versiyonu mevcut. Hazir bilgisayar alacagin zaman sana i5in 650k versiyonunu kakalarlar fakat sen ona verecegin parayla i5 2500 k alirsin toplama alirsin sorun cikartma konusu ise artik eskide kaldi ailende bilgisayardan anlayan biri varsa o bile parcalari alip kasani kurabilir. Yani yapman gereken aileni kafalamak dostum. İyi aksamlar
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.