Şimdi Ara

Bilgisayardan anlayanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 7 yıl önce bir bilgisayar aldım bu bilgisayar o zamanlar iyidi ben bu bilgisayarı 6 yıl kullandım son 1 yıldır kullanamıyorum çünkü anakartı yandı ben bunu yaptırmak istiyorum sizce yaptırmak mantıklı mı oyun filan için değil ders çalışmak için yaptırıcam

İntel core i3
    Ati hd radeon 4650
    3 gb ram
    1 gb ekran kartı

şimdi yeni kasa almama ne gerek var öğrenci adamım boşa para vermek istemiyorum 200 liraya filan bunu yaptırmak istiyorum tanıdık bir bilgisayarcı var ona göstericem sizce yaptırmak mantıklı mı

• Bu parçalar çalışır durumda mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu parçalar sağlamsa ikinci elden uygun fiyata anakart bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece anakartı yandı diğer her şeyi sağlam

• Sorunun anakarttan olduğundan eminsen 2. Elde işlemci soketine uyumlu bir anakart alman mantıklı.

• serhdemir kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarcıya götürdüm o söyledi anakartı yanmış 400 tl istedi ve bu anakart çok zor bulunuyormuş filan dedi bence kazıklıyor ben tanıdık bilgisayarcıya götürücem

• quote:

Orijinalden alıntı: erencira

Bilgisayarcıya götürdüm o söyledi anakartı yanmış 400 tl istedi ve bu anakart çok zor bulunuyormuş filan dedi bence kazıklıyor ben tanıdık bilgisayarcıya götürücem

400Tl mi yuh :O O fiyata 2. El komple herşeyi içinde kasa alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen dostum işte çakal çok yapıcak bir şey yok

Benim tanıdık bir tane telefon tamircisi bir abim var ona söyledim şipariş edip takacak

• serhdemir kullanıcısına yanıt
    Kasaya baktım bugün prize takıp fanlı olan kısmı yok ya bilgisayarcı arakladı ya da evde kayboldu aradım bulamadım annem filan atmış olabilir baya oldu bilgisayarcıya götüreli bu fan kaça patlar bana

• Tahminimce işlemciniz 1.nesildi. H55 anakartlar sanırım şu an 200 lira bandında bulunuyor. Bence o sisteme o kadar para akıtmak çok mantıklı değil.

• işlemcin i3 olduğuna göre ram belleklerin ddr3.. eğer i3 1. nesil ise ona uygun anakartı bulman zor, az vardır yani piyasada. bulursan da sağlamsa eğer hemen al 100-150 tl.2ye.. Ama işlemci + anakart birlikte satan bulursan 200-300 tl'lere kadar ve işlemci seninkisinden iyiyse yine al derim. ram ve ekran kartı da çalışır o sistemde çünkü. iyi olur..

Ayrıca o bilgisayarcı seni soymaya çalışmış malesef. O her kimse bir daha uğrama ve oraya gidecek arkadaşlarını da uyar. aklı başına gelsin..
  • Aynen ddr 3 olması lazım dostum ne yapsam bana tavsiye verir misin

• sadece dersler için ise yeterli olur.bazı oyunları da oynar.sağlam güvenilir insan bulursan 2.el al.yoksa 0 anakart al
  • akrepxxx1988 A kullanıcısına yanıt
    İşlemci fanı mı diyorlar arkadan kasa takıyorsun ya prizli olan o yok evde bulamadım priz duruyor ama adı ne onun

• power supply o.iyi araştır.bak internette şekline.küçük parça değil o.
  • akrepxxx1988 A kullanıcısına yanıt
    Bu power supply bu kasaya uyumlu nasıl bulucam

• Güç kaynağını mi araklamış

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Günahını almıyım şimdi evde bulamadım bilmiyorum

• Beyler ben bunu bir bilgisayarcıya götürüyüm neyi var neyi yok bir baksın bana söylesin sonra ben orda yaptırmıyım neyi varsa artık gidiyim benim tanıdık telefon tamircisine söyleyim durumunu ona göre gereken şeyleri alırız yoksa bilgisayarcılar kazıklıyor
  • Letgodan 2 el kasa mı alsam 200-400 tlye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.