Şimdi Ara

Bilgisayardan anlayanlar acilen baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi normalde bilgisayarın çözünürlük ayarları uyumsuz olunca çıkan "Giriş desteklenmiyor" hatasını ben bir oyuna tıklayınca alıyorum. Ve neye basarsam basayım asla düzelmiyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Oyuna tıklayınca bu hatayla karşılaşıyorum, napmam gerekiyor?

• Hemen PC yi açıp yan taraftan mutfaktan kettle ı alıyorsun sonra kattle a iki su bardağı suyu dokuyosun ve bir bardakla bı Nescafe alıyorsun su ısınınca paketteki nescafeyi bardağa bosaltiyorsun sonra kettle daki suyu bardağa dokuyosun diğer suyuda kasaya dokuyosun ama dikkat et daha çok ana kart ve ekran kartına gelsinki daha iyi bir performans verebilmesi için bunu yapman lazım ha power sullyp yide sulamayı unutma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nası çözüleceğini bilmiyorum ama oyunun config ayarlarını saklayan bir dll veya txt dosyası olur. O dosya bulunacak, oyunun difolt ekran çözünürlüğü oradan değiştirilip kaydedilecek. Bu sadece bir yöntem. Driver hatası ya da oyun-sistem uyumsuzluğu da bir neden.
    Tipsiz ve Mezun :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.