Şimdi Ara

Bilgisayardan 0.facebook a girmek (Evinde internet olmayanlar için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
9.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gray Owl

Hocam 0.facebook zaten bedava, telefonunda kontöründe yok.Telefonundan gir neden uğraşsın ki bukadar.Ama güzel bir konu olmuş, teşekkürler..

Evet ücretsiz olduğunu hepimiz biliyoruz Ben sadece işin rahatlığını anlattım. Bu programlara ve bu programa ve benzeri telefonlara uygun olupta interneti olmayan için ideal bir yöntem
  • Geciken ödeme yüzünden internetim kapandığında U94 kullanıyordum. Ücretsiz internet!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

Hocam 0.facebook zaten bedava, telefonunda kontöründe yok.Telefonundan gir neden uğraşsın ki bukadar.Ama güzel bir konu olmuş, teşekkürler..

Evet ücretsiz olduğunu hepimiz biliyoruz Ben sadece işin rahatlığını anlattım. Bu programlara ve bu programa ve benzeri telefonlara uygun olupta interneti olmayan için ideal bir yöntem

Zaten tam olarak anlatmak istediğiniz şey ; Evinizde internetiniz yok fakat bilgisayarınız var. Bu arada telefonunuzda da internet paketi var. Bu yöntemle telefonun interneti ile bilgisayarınızdan girmek.

• senın tema guzelmış bu arada warmı lınkı fılan bende yapmak ıstıyorum
  • swf yi sen mi hazırladın?Hangi programla hazırladın acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza Soylu -- 11 Nisan 2011; 21:57:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Zaten tam olarak anlatmak istediğiniz şey ; Evinizde internetiniz yok fakat bilgisayarınız var. Bu arada telefonunuzda da internet paketi var. Bu yöntemle telefonun interneti ile bilgisayarınızdan girmek.

Anlatmak istediğim bu, ama sen biraz farklı anlatmışsın.

Şöyle diyorum; Evinizde internet yok fakat bilgisayarınız var. Bu arada telefonunuz da internet paketi yok. Turkcell, Telsim, Avea nın sunmuş olduğu ücretsiz facebook olan 0.facebook'a bilgisayar üzerinden programla ufak bir ayar çekerek telefonu bilgisayara bağlıyorsunuz ve telefon üzerinden internete bağlanıyorsunuz. Telefon modem görevi gördüğü için internete bağlanan telefon bilgisayarıda internete bağlamış oluyor. Tabi bu internete bağlanma dediği sadece 0.facebook için geçerli. anlatmak istediğim bu. İnternet paketin varsa bu yöntemi kullanarak da istediğin her yere girersin internet paketin sayesinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatmak istediğim bu, ama sen biraz farklı anlatmışsın.

Şöyle diyorum; Evinizde internet yok fakat bilgisayarınız var. Bu arada telefonunuz da internet paketi yok. Turkcell, Telsim, Avea nın sunmuş olduğu ücretsiz facebook olan 0.facebook'a bilgisayar üzerinden programla ufak bir ayar çekerek telefonu bilgisayara bağlıyorsunuz ve telefon üzerinden internete bağlanıyorsunuz. Telefon modem görevi gördüğü için internete bağlanan telefon bilgisayarıda internete bağlamış oluyor. Tabi bu internete bağlanma dediği sadece 0.facebook için geçerli. anlatmak istediğim bu. İnternet paketin varsa bu yöntemi kullanarak da istediğin her yere girersin internet paketin sayesinde.

Bu döngü böyle sürüp gidecek mi ?

• son zamanlarda kızlar bastı burayı
    konu sahibine:
    kardeşim gereksiz mesajlar bölümüne git la€
    edit:telsim dedi kaçın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 11 Nisan 2011; 22:01:47 >
  • Ooo pek süpırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

senın tema guzelmış bu arada warmı lınkı fılan bende yapmak ıstıyorum

RocketDock
    Rainmeter

Bu 2 programla hazırladım ekranda ki ufak eklentileri.

quote:

Orijinalden alıntı: Atech4

swf yi sen mi hazırladın?Hangi programla hazırladın acaba ?

Evet video'nun sonunda da nickimi yazdım ve zaten konuda da söyledim
  • Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Eline sağlık.

Teşekkürler.
  • konuyu hortlatıyorum ama swf açılmaz olmuş lütfen içeriği bilen birisi yazsın
  • hort 2
  • Arkadaşlar link kırılmış bilen birisi atabilir mi linki ?
  • vınn, vodem, avea mobil modem vs. ile de oluyo
  • ileride bakacam
  • Link acılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

vınn, vodem, avea mobil modem vs. ile de oluyo

Üzgünüz, 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz.Mobil operatörünüzle iletişime geçiyorsanız, IP adresinizin (xxx.xxx.xx.xx) desteklenmediğini söyleyin.
    Nokia Pc Suite kurdum yükledim İNTERNETE bağladım 0.facebooka giremiyorum avea-FENERCELL kullanıyorum sorun ne olabilir ? cepten rahatlıkla 0.facebooka girebiliyordum ama ?
  • aynen link açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.