Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAKİ 3G İNTERNET İPHONE DA PAYLAŞILIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar 3g vınnla internete bağlı hani diyorum ki bu interneti iphoneda da kullanabilirmiyiz aynı anda paylaşarak..

wifi olunca oluyor da 3g de olmuyor mu acaba?

• Win 7 ise Connectify-me diye bir program var o da neti wifi yapıyor. Ordan bağlanırsın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Win 7 ise Connectify-me diye bir program var o da neti wifi yapıyor. Ordan bağlanırsın herhalde

Evet bu program işe yarıyor. Bir ara bayağı kullanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

Win 7 ise Connectify-me diye bir program var o da neti wifi yapıyor. Ordan bağlanırsın herhalde

Bu Connectify PC'nin yerel internetini wifi haline nasıl dönüştürüyor?

Yani benim modemim kablolu, bunu kablosuz modem gibi wifi bağlantısına nasıl dönüştürebilirim ki? Herhangi bir aparatım dahi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

quote:

Yani benim modemim kablolu, bunu kablosuz modem gibi wifi bağlantısına nasıl dönüştürebilirim ki? Herhangi bir aparatım dahi yok.

Bir aparata gerek yok, zaten programı mükemmel kılan da bu. Programın nasıl kullanıldığını hatırlamıyorum ama basitti.
    Programı indirdikten sonra google da kısa bir araştırmayla üstesinden gelirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

quote:

Bir aparata gerek yok, zaten programı mükemmel kılan da bu. Programın nasıl kullanıldığını hatırlamıyorum ama basitti.
    Programı indirdikten sonra google da kısa bir araştırmayla üstesinden gelirsiniz.

Yalnız bilgisayarım masaüstü, wireless özelliği dahi yok, kablolu bağlantıyı hotspot yapacak donanımı neresinden çıkartıyor bu Connectify?

Siz kullandığınızda laptoptan ya da wireless özellikli bir cihazdan mı aktif ettiniz Connectify'ı?

Bana imkansız gibi geliyor nasıl olabilir bu yahu, olursa şahane olacak yalnız.

• Tamamdır, wireless gerekiyormuş. Boşuna ümitlendim yine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee bizim soru noldu araya kaynadımı ben bilgisayardaki 3g bağlantıyı iphoneda paylaşabilirmiyiz diye sormuştum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ee bizim soru noldu araya kaynadımı ben bilgisayardaki 3g bağlantıyı iphoneda paylaşabilirmiyiz diye sormuştum?

Connectify yaparmış işte.

• Evde, işyerinde laptop kullandığım için masaüstü kullandığınızı hiç hesaba katmadım ben dostum. :)

righteous@, google dan connectify programını inceleyip deneyin. Aradığınız program bu.
  • quote:

Evde, işyerinde laptop kullandığım için masaüstü kullandığınızı hiç hesaba katmadım ben dostum. :)

righteous@, google dan connectify programını inceleyip deneyin. Aradığınız program bu.

bende laptop kullanıyorum hocam ve laptop nete vınnla bağlanıyor ve iphonenun da bu laptoptaki net bağlantısından yararlanmasını istiyorum..

yalnız şu yukarıda paylaşılan programı 3-4 yerden çektim lakin hepsinin ilacı bitmiş..hiçbir yerde fulü yok ne programmış yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Evde, işyerinde laptop kullandığım için masaüstü kullandığınızı hiç hesaba katmadım ben dostum. :)

bende laptop kullanıyorum hocam ve laptop nete vınnla bağlanıyor ve iphonenun da bu laptoptaki net bağlantısından yararlanmasını istiyorum..

yalnız şu yukarıda paylaşılan programı 3-4 yerden çektim lakin hepsinin ilacı bitmiş..hiçbir yerde fulü yok ne programmış yaa

Aynen dediğin işi hallediyor bu program.
    Pm.

• pek arkadaşlar android marka telefonumuzun hotspot özelliği ile wifi yayını yapsak ipad'dan bu ağa bağlanabilir miyiz ? apple cihaz olma şartı falan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

pek arkadaşlar android marka telefonumuzun hotspot özelliği ile wifi yayını yapsak ipad'dan bu ağa bağlanabilir miyiz ? apple cihaz olma şartı falan var mı ?
    Android marka :D

Şart yok olabilir
  • Ayrı bir programa gerek yok. Win7 laptoptan geçiçi ağ oluşturup iphone ipad yada diğer cihazlara net dağıtılabilir. Yıllardır kullanıyorum bu yöntemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.