Şimdi Ara

Bilgisayarda ki bütün sesin gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımda ki bütün sesin gitmesidir.Ne müzik oluyor nede o dosya actıgımızda ki sesler geliyor.Realtek ile mi alakalı onuda cözebilmis degilim.Sizden yardım istiyorum,son bir haftadır basıma bela oldu bu durum kafasına göre gidip geliyor.Bazen bilgisayarı acıyorum ses varken gidiyor bazende yokken geliyor.Misal oyun oynarken tak diye gidiyor bütün zevki kacırıyor.Lütfen bi yorum istiyorum kafayı yemek üzereyim güncellemediğim driver dahi kalmadı sorun aynı....

• quote:

Orijinalden alıntı: yarıdeha

Benim sorunum başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımda ki bütün sesin gitmesidir.Ne müzik oluyor nede o dosya actıgımızda ki sesler geliyor.Realtek ile mi alakalı onuda cözebilmis degilim.Sizden yardım istiyorum,son bir haftadır basıma bela oldu bu durum kafasına göre gidip geliyor.Bazen bilgisayarı acıyorum ses varken gidiyor bazende yokken geliyor.Misal oyun oynarken tak diye gidiyor bütün zevki kacırıyor.Lütfen bi yorum istiyorum kafayı yemek üzereyim güncellemediğim driver dahi kalmadı sorun aynı....

En son hangi tarihte doğru çalışıyorduysa o tarihe geri yüklemeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca son sürüm driver hataya sebep oluyordur. Eski driver bulmaya bak. Veya doğru çalıştığı tarihte hangi driver yüklü ise onu bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.