Şimdi Ara

Bilgisayara uzaktan kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
12.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında çok hoşuma giden heyecanla yaptığım bir uzaktan kumanda alıcısı vardı(Seri porttan bilgisayara takılan).Devresi zaten çok basit ama yazılım olayı tamamem bir muamma bir türlü bir araya toplayıp çalıştıramadım...Bugün devrenin biraz farklı halini başka bir sitede gördüm......Bu tür bir devreyi deneyen bir arkadaş varsa yazılım konusunda yardımcı olabilir mi?

http://www.electronics-lab.com/projects/pc/019/index.html

Devre gerçekten çok kullanışlı televizyon kumandasıyla kullanılabilmeside çok iyi bir özellik(Tuş sayısı çok olduğundan)

Eğer çalıştırabilirsem açıklamalı bir çalışma yapıp yayınlamayı düşünüyorum.inşallah faydalı olur....

• Tıkla

Yukarıdaki sayfada geçen programı bulmaya çalış güzel programa benziyor. Plugin falan ekleyebiliyosun farklı programlar için. Ben sitesine baktım biraz ama fazla kurcalamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

Tıkla

Yukarıdaki sayfada geçen programı bulmaya çalış güzel programa benziyor. Plugin falan ekleyebiliyosun farklı programlar için. Ben sitesine baktım biraz ama fazla kurcalamadım.

Ben de zaten bu siteden yararlanarak yaptım ama çalışma eski olduğu için programın eski sürümlerini fln bulamadım yeni sürümleri daha farklı.......
  • Ben de bu devreyi yapmayı düşünüyodum demek ki yapmaya kalkarsam ben de program arayacam.
  • ben de bu devreyi yaptım ve o igor plugini yuklemistim fakat calısmadı,girderin 4.0 ını kurmustum,devre 3 uncu versiyonda calıstırılmıs fakat ben 3. versiyonu bulamamıstım,calıstırabilirsek gayet hos cunku bir cok program icin yaması vardı girderin sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerelektronik -- 7 Ocak 2007; 1:20:26 >
  • arkadaşlar bende program+crack+plugin+devre si var...
    nereye koyduğumu bulduğumda göndermeye çalışırım
    gönderceklerim çalışır durumda denenmiş ve onaylanmıştır bizzat kendim tarafından

see u
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***alper***

arkadaşlar bende program+crack+plugin+devre si var...
    nereye koyduğumu bulduğumda göndermeye çalışırım
    gönderceklerim çalışır durumda denenmiş ve onaylanmıştır bizzat kendim tarafından

see u

Çok makbule geçer walla.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzaktan Kumanda (IR) Sinyalleri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben Girder i kullanıyorum ama demo sanırım ***alper*** yüklersen seviniriz o craclı programı ve devreyi
  • 4.0 sürümü çok karısık ya.bende şansa indirdim 3.2 yi(türkce).setup dosyasını silmisim.pc ye format atarsam gidecek program.googlede 30 dk lik arama sonucunda bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

4.0 sürümü çok karısık ya.bende şansa indirdim 3.2 yi(türkce).setup dosyasını silmisim.pc ye format atarsam gidecek program.googlede 30 dk lik arama sonucunda bulamadım

Ben kaç 30 dk aradığımı hatırlamıyorum bile....Artık ***alper***

arkadaşımızın yüklemesini beklicez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

4.0 sürümü çok karısık ya.bende şansa indirdim 3.2 yi(türkce).setup dosyasını silmisim.pc ye format atarsam gidecek program.googlede 30 dk lik arama sonucunda bulamadım

haklısın bende saatlerce googlede aradım ama bulamadım çok saçma ya üreticinin sitesinde olması gerek bende sırf türkçe dil desteği war die aradım baktım buluncak gibi deil 4.0 yükledim plugin war bitanede onuda yükledim sorunsuzca çalıştırdım 3.2 sürümünü bilmiorum ama 4.0 da çok özellik war mouse kontrolü winanp windows media player power dvd vb.. bi sürü özelliği war tabi okadar çok tuşlu kumanda olmas heralde :D hafta sonu bi tanıdığın dükyanına gittim elektirikçi kendisi her çeşit kumanda 8 ylt di hoşuma giden çok tuşlu bi kumanda war onu alıcam onu kullanıcam sürgülü kapağı war altında deişik bşii ilk defa gördüm öle bi kumanda

• arkadaşlar size girder 3.3 kurulum crack ve igorplug ve hatta kurduktan sonra igor plug in de devre şemasını bile gösteriyor. ben bu devre üzerinden evdeki iki farklı kumanda ile medya player ve winamp kumanda etmiştim.

http://rapid(burayı çıkar)share.com/files/10995714/Girder.zip
  • sagol arkadasım umarım bu sefer olur,
    gerci sınavlardan sonraya kaldı artık
  • arkadaşlar girder ve vs. yayınlayamadım bir kaç gündür yatak döşek hasta yatıyomda :(
    özürs
  • geçmiş olsun hocam...
  • abi yazılımı birisi upload edebilir mi ? ben de yapıcam bunu güzel,ucuz ve pratik bi alet cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: teenboi

abi yazılımı birisi upload edebilir mi ? ben de yapıcam bunu güzel,ucuz ve pratik bi alet cidden

magicsihir upload etmis zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicsihir

arkadaşlar size girder 3.3 kurulum crack ve igorplug ve hatta kurduktan sonra igor plug in de devre şemasını bile gösteriyor. ben bu devre üzerinden evdeki iki farklı kumanda ile medya player ve winamp kumanda etmiştim.

ewet kardeş devresini bile gösterio usb ve seri porttan olan 2-3 devre wardı sanırım prog için saol aradım bulamadım 4.0 kullanıodum bende bu türkçeymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicsihir

arkadaşlar size girder 3.3 kurulum crack ve igorplug ve hatta kurduktan sonra igor plug in de devre şemasını bile gösteriyor. ben bu devre üzerinden evdeki iki farklı kumanda ile medya player ve winamp kumanda etmiştim.

Çok teşekkürler arkadaşım bizi büyük bir dertten kurtardın...

Bu arada alper hocam sana da geçmiş olsun............

• Arkadaşlar devreyi yeniden yaptım girder i açtığımda ''There may be hardware problem in receiver! ''
    diyor.Ne yapmalıyım?Acaba ir alıcıyı mı yanlış kullandım adama sfh 506 38 khz dedim verdiği parçanın üzerinde tsop 1176 yazıyor......Devre olarak da aşağıdakini yaptım...

Bilgisayara uzaktan kumanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stromkreis -- 11 Ocak 2007; 17:20:22 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.