Şimdi Ara

Bilgisayara şifre koyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı benden başkası hiç bi şekilde acamayacak bi teknik var mı ?
    pc ye parola koyuyorum güvenli kipte fln bilgisayarı acıyolar
    hiç bi şekilde acılmasını istemiyorum !!!
    bunun için bi teknik gösterin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sende güvenli kipte aç. hem administratora şifre koy hem kendi hesabına kimse açamasın :) . yinede açma yöntemleri varda uğraşacaklarını sanmıyorum.
  • biosa şifre koy güvenli kip ekranına bile gelemezler şifreyi kırmak için kasanın içini açmaları lazım
  • kardeşim biosa şifre koyunca bios pilini çıkartır 15 dk bekler sonra 1 daha takar sıfırlanır şifre falan kalmaz en iyisi cdrom ve distet yerini sök administrator şifre koy :D
  • Kim uğraşıcak kasayı aç pili çıkar bekle ile bence de mantıklı olan bios 'a şifre koymak
  • administrator şifresini kırmakla uğraşmaktan kolay :D .
  • sakla 2 var güvenli modda bile şifre ister dene derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    5 yıl önce açıldı
    pc şifre kırma yardım
    11 yıl önce açıldı
    Outlook a şifre koyma
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

sende güvenli kipte aç. hem administratora şifre koy hem kendi hesabına kimse açamasın :) . yinede açma yöntemleri varda uğraşacaklarını sanmıyorum.

uğraşırlar acmaya kesin bi yöntem olmalı hiç açılmaması için
  • Kütüphanendeki en sıkıcı ve en gereksiz kitabı bul. Kalınca olsun. Vergi hukuku falan olabilir. Kitabın kapağını ve birkaç sayfasını aç. Falçatayla sayfaları HDD şeklinde kes. HDD'yi makinadan sök. Kitabın içine koy. Kitabı yerine kaldırıp kasayı kapat. Geldiklerinde SÜÜÜÜRPRİİİİİİZ!!! BIOS'tan öteye geçemezler nasıl geçsinler ne windows var ne HDD
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Kütüphanendeki en sıkıcı ve en gereksiz kitabı bul. Kalınca olsun. Vergi hukuku falan olabilir. Kitabın kapağını ve birkaç sayfasını aç. Falçatayla sayfaları HDD şeklinde kes. HDD'yi makinadan sök. Kitabın içine koy. Kitabı yerine kaldırıp kasayı kapat. Geldiklerinde SÜÜÜÜRPRİİİİİİZ!!! BIOS'tan öteye geçemezler nasıl geçsinler ne windows var ne HDD

inanılmaz ve zekice bi fikir ya bu bizim aklıma niye gelmedi vay be

• quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

quote:

Kütüphanendeki en sıkıcı ve en gereksiz kitabı bul. Kalınca olsun. Vergi hukuku falan olabilir. Kitabın kapağını ve birkaç sayfasını aç. Falçatayla sayfaları HDD şeklinde kes. HDD'yi makinadan sök. Kitabın içine koy. Kitabı yerine kaldırıp kasayı kapat. Geldiklerinde SÜÜÜÜRPRİİİİİİZ!!! BIOS'tan öteye geçemezler nasıl geçsinler ne windows var ne HDD

E başka yolu yok Kasayı açacak kadar kafaya koyduysa her türlü açar adam. Ben bir ara sakıncalı dosyalarımı windows içinde system32 klasörüne gizli klasör içinde sistem klasörü gibi kopyalıyordum kimse bulamıyordu ama arkadaş hiç açamasınlar demiş. Kabloyu falan yanına al giderken diycem o açan kimse kablo da bulur allah bilir

• quote:

quote:

quote:

E başka yolu yok Kasayı açacak kadar kafaya koyduysa her türlü açar adam. Ben bir ara sakıncalı dosyalarımı windows içinde system32 klasörüne gizli klasör içinde sistem klasörü gibi kopyalıyordum kimse bulamıyordu ama arkadaş hiç açamasınlar demiş. Kabloyu falan yanına al giderken diycem o açan kimse kablo da bulur allah bilir

peki diyelimki adam senin yöntemi denedi ve hdd yi söküp kitaba koydu
    ya o kitabı sıkıcı bulan evde başka birileri de varsa ve ansızın arkadaşımız evde
    yokken çöpe atarsa o zaman ne olur hiç düşündünmü ben düşündüm adamın makina damdazlak ortada kalır
    ve doğru kimse açamaz ama küçük bi ayrıntı var çok önemli değil kendiside açamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 12 Ocak 2009; 0:37:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki diyelimki adam senin yöntemi denedi ve hdd yi söküp kitaba koydu
    ya o kitabı sıkıcı bulan evde başka birileri de varsa ve ansızın arkadaşımız evde
    yokken çöpe atarsa o zaman ne olur hiç düşündünmü ben düşündüm adamın makina damdazlak ortada kalır
    ve doğru kimse açamaz ama küçük bi ayrıntı var çok önemli değil kendiside açamaz

Biri benim odama girecek ve benim kitabımı çöpe atacak ha.. Bilgisayarım bitti şimdi de kütüphaneme mi geldi sıra? Bence öyle bişey olursa arkadaş arkasına tekmeyi yemeden önce o evi onuruyla terk etsin daha iyi Temel Fıkrası gibi... Temel Almanya'dan memlekete dönmüş "neden döndün?" diye sormuşlar "20 yıl önce orda eşcinsellik yasaktı, 10 yıl önce serbest bırakıldı, 5 yıl önce evlenme hakkı tanındı, eşcinsellik mecbur olmadan önce kaçtım geldim" demiş Gerçi bu hikayeyi bizim memleketin başka bir meselesine ithafen anlatırlar da bu forum yeri değil onun. Arkadaşa kıssadan hisse otorite en iyi şifredir arkadaşım! Göster gücünü.. Gölgelerin gücü adına, Mok Nat'hal...

• şimdi en ii yöntem hangisi
  • en iyi yöntem şu: başlat > çalıştır'a syskey yazıyorsun ve oradan şifreni koyuyorsun. format dışında şifrenin kırılması ve koyduğun şifrenin bir daha kaldırılması söz konusu değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.