Şimdi Ara

BİLGİSAYARA HARİCİ BASS BAĞLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayara haricen Logitech Z-2300 bass bağlamak istiyorum, fakat nasıl yapacağımı çözemedim. Resimde gördüğünüz üzere en üst girişlere (LEFT ve RIGHT) orijinal hoparlörleri takılıyor. Bende orijinal hoparlörleri yok, ama tek jaklı olan S220 hoparlörlerim var. Bilgisayarda hem bass çalışsın, hem de hoparlörlerim çalışsın istiyorum. Bilginizi esirgemeyiniz, teşekkürler.

Not: S220'deki bass'ı kullanmayacağım, sadece hoparlörlerini Z-2300 ile kullanmak istiyorum.

BASS MODELİ: Logitech Z-2300

GÖRSELİ: https://prnt.sc/ux6ren

HOPARLÖRLERİN MODELİ: Logitech S220

GÖRSELİ: https://prnt.sc/ux6qsj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Doge -- 11 Ekim 2020; 17:25:15 >

• Merhaba bassın içini söküp left ve right yazan soketlerde 2 tane bağlantı ucu varsa diğer hoparlörlerin kablolarını kesip 2 kısma ayırarak lehim yaparak ses gelip gelmediğini test edebilirsin. muhtemelen çalışacaktır.

• Hocam kusura bakmayın defalarca okudum ama tam anlayamadım. Eğer yapmak istediğiniz şey Z-200'ün hoparlörlerini Z-300de kullanmak ise Z-200ün hoparlörlerini söküp Z-300e takın olsun bitsin. Eğer Z-200'ün hoparlörleri ana üniteye herhangi bir konnektör bulunmaksızın ünitenin içine doğrudan giriyorsa kabloları kesip uçlarına RCA konnektörü bağlayın. Sonra Z-300'ün right yazan noktasına sağ hoparlörü, left yazan yerine sol hoparlörü takarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha kolay bir yolu vardır sanmıştım. Kesme biçme yapmadan olmuyorsa yapacak bir şey yok :)

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.