Şimdi Ara

Bilgisayar yazıcıyı yüklemiyor yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirket makinama yazıcı eklemeye çalışırken şu sorunu veriyor bi el atarsanız sevinirim... Ağdan bi yazıcıya bağlancam. Yani makinaya bağlı bir yazıcı yok. Şirket ağımda hiç bir problem yok. Diğer makinalar yazıcılarını yüklüyor güzelcene benimkisi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7e7v7e7n7 -- 12 Ocak 2007; 8:40:43 >

• Yazıcınız marka ve eski yüklediğiniz programı silin ve yazıcının program cd sini ilk önce yükleyin daha sonra yazıcı ekleden tanıtın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xax

Yazıcınız ne marka ve eski yüklediğiniz programı silin ve yazıcının program cd sini ilk önce yükleyin daha sonra yazıcı ekleden tanıtın.
  • yazıcı şirket ağına bağlı. ağda kesinlikle bir sorun yok. başka makinalardan çalısıyor. tek kendi makinemden çalısmıyor
  • yardım plssss...
  • arkadaşlar bu problemi nasıl çözerim kimse yardım etmiyecekmi???
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upppp
  • önce bunu deneyebilirsin
    başlat çalıştır- services.msc - yazdırma biriktiricisi.. çift tıkla "auto" olarak ayarla ve başlat=run de
  • çok teşekkür ederim arkadaşım. dediğin gibi değilmiş ama ordan bi yolunu buldum...
  • aynı hatayı arasıra benim işyerindeki makinada yapıyor.ben çözümü sistem geri yüklemede buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.