Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
540
Favori
1.184.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar 100-150 arası güzel bir önerisi olan yok mudur ? Bu aralar hiç cazip kampanya göremiyorum bilgisayar koltuklarında acil almam lazım bir tane omurga rahatsızlığı başladı bende.
  • halilov kullanıcısına yanıt
    Hocam koltuğu aldınızmı? Bende niyetlendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

http://www.hepsiburada.com/liste/klassit-ks-1020-yuksek-sirtli-yonetici-koltugu-suni-deri-siyah/productDetails.aspx?productId=ofisklaseko1020&categoryId=15321#Gorseller

Beyler linkteki ürünü kullanan var mı? Dayanıklı mıdır? 1.81 boyum 80 kiloyum. Oturma yeriyle sırt bölümü tek parça halinde sanırsam kırılma olmaz diye düşünüyorum? Kolçakları sağlam mıdır?

ben bir buçuk sene kullandım, sağa çöktü :)

hb'ye başvurmayı düşünüyorum sonuç çıkar mı bilmem.

• asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

alttaki koltuk nasıldır sizce?

http://www.burosit.com/?main=urunler&grup_id=1&alt_grup_id=1&urun_grup_id=23&urn_id=70&alt_menu=main_menu&s=&a=a_2&b=b_4&c=c_17&m_u_id=m_u_id_29

indirimli fiyatı 687,65 TL çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: betim

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

alttaki koltuk nasıldır sizce?

http://www.burosit.com/?main=urunler&grup_id=1&alt_grup_id=1&urun_grup_id=23&urn_id=70&alt_menu=main_menu&s=&a=a_2&b=b_4&c=c_17&m_u_id=m_u_id_29

indirimli fiyatı 687,65 TL çok pahalı.

çok kaliteli ve rahat olduğu için olabilir.
    yoksa file tipi olanlar mı daha iyi?

• Arkadaşlar 150 tl maksimum bütce ile bilgisayar koltugu sandalyesi herneyse almam gerek en kısa zamanda mahvoldum.bel kalmadı.Ha bugun alcam ha yarn derken yıllar gectı artık canıma tak etti..Nerelere bakmamı onerirsiniz dikkat etmem gereken ne ozellıkelr var anlamıyorum hıc tek aklımda olan asagı yukarı kalkıp inmesi ki o da hepsidn var galiba.Ankara sitelerde neereler satıyor..Var fp urunu modeller.lutfn yardımcı olun bu hafta sonu halledeyım
  • MASKODAN HEDİYE GELDİ DERİ TV, YÖNETİCİ KOLTUKLARLA TAKAS YAPILIR

Ürün Ölçüleri:

Genişlik
    Derinlik
    Yükseklik
    Ağırlık

67 cm
    68 cm
    125 cm
    15.7 Kg

•Koltuğun oturağında 5 cm kalınlığında 32 dns kesme sert sünger kullanılmaktadır.
    •Yönetici koltuğu fileli sırt desteği ayarlanabilir.
    •Ayak alüminyum malzemeden üretilmiştir.
    •Kollar pu malzemeden üretilmiş olup yukarı aşağıya hareketlidir.
    •Yönetici koltuğunun yukarıya aşağıya amortisörlü ve arkaya salıncak mekanizması olup istenen noktada sabitlenebilir.
    •Ürün ayarlanabilir başlığa sahiptir.
    •Sırt kısmı fileli olup terletmeme özelliğine sahiptir.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Arkadaşlar 150 tl maksimum bütce ile bilgisayar koltugu sandalyesi herneyse almam gerek en kısa zamanda mahvoldum.bel kalmadı.Ha bugun alcam ha yarn derken yıllar gectı artık canıma tak etti..Nerelere bakmamı onerirsiniz dikkat etmem gereken ne ozellıkelr var anlamıyorum hıc tek aklımda olan asagı yukarı kalkıp inmesi ki o da hepsidn var galiba.Ankara sitelerde neereler satıyor..Var fp urunu modeller.lutfn yardımcı olun bu hafta sonu halledeyım

bir bakıver istersen

• Arkadaşlar bende 2 model arasında kaldım.

Klassit KS 1050

Ya da

Adore VLT-180-SC-1

Fiyatlar birbirine yakın , ikisinden birini tavsiye edebilecek var mı ?

• ya fiyatlar cok fazla..Ben en iyisi itfaiye yi bi gezeyim :)
  • Adore'nin yarış koltuğu ve Porsche arasında gidip geliyorum, bir yandan da deri oldukları için terletme ihtimallerini düşünüyorum. Baya kararsızım, aydınlatabilecek birileri var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

200TL civarında maksimum 250TL'ye fileli, geriye yatabilecek ve kafalık kısmı olacak bilgisayar koltuğu arıyorum fiyat/performans olarak hangisini önerirsiniz?

Hocam aldınız mı? Bende aynı özelliklerde bir şey arıyorum ama bulamadım!
  • edit.

beyler artık ilgimi çekmemeye başladı daha önce söylediğim model şu modellere bakmaya karar verdim türkiyede satan yok denicek kadar az

şuan indirimdeler sanırım ama modelleri çok iyi fiyatlara rağmen normalde 300-350$ bunlar söyleyeceğim bir tane umarım türkiyeye görederim yapıyorlardır

http://www.fk-shop.de/en/Sport-seats-belts/Sport-Seat-Office-Chairs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 18 Eylül 2014; 5:14:20 >
  • 2 hafta kadar önce "adore vlt-180" modelini almıştım. Koltuk sağlamlık ve rahatlık bakımından fena değildi fakat kolçaklarındaki püzürlü yüzey bir süre sonra kolları acıtmaya başlıyordu. Ürünü iade edip yerine "adore vlt-270" aldım. Çok daha rahat, beli saran ve sert (çok pofur yumuşak görünüyor fotolarda ama değil) bir koltuk. Alınabilirlik ve fiyat performans oranını göz önüne alarak ürüne alışmaya başlamıştım ki kullanmaya başlamamın sekizinci saatinde koltuğun alt mekanizmasından küt-küt diye ses gelmeye başladı ve moralimi bozdu bu ses (geri veya ileri farketmiyor, sallanmak için hamle yapmak yetiyor). Merak ettiğim şey ise bu ürünü kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun var mı? Aldığım yere veya direk adoreye başvurmadan buradan sormak istedim. Ürün değişimi, iade vs işlemler çok sürüyor ve kafa yoruyor, bilgilendirecek birileri varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkalti -- 20 Eylül 2014; 5:40:57 >

• Ben de bunu gözüme kestirdim ama 120 kilo civarı için dayanıklılık ne seviye olur bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 20 Eylül 2014; 12:14:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

http://www.hepsiburada.com/liste/klassit-ks-1020-yuksek-sirtli-krom-ayak-yonetici-koltugu-suni-deri-siyah/productDetails.aspx?productId=ofisklaskrom1020&categoryId=15321#Gorseller

Ben de bunu gözüme kestirdim ama 120 kilo civarı için dayanıklılık ne seviye olur bilemiyorum...

Alma hcm...Ben aldım, iade ettim 1sene önce felan...konuyu bi inceleyin göreeceksiniz bnm yorumlarımı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

http://www.hepsiburada.com/liste/klassit-ks-1020-yuksek-sirtli-krom-ayak-yonetici-koltugu-suni-deri-siyah/productDetails.aspx?productId=ofisklaskrom1020&categoryId=15321#Gorseller

Ben de bunu gözüme kestirdim ama 120 kilo civarı için dayanıklılık ne seviye olur bilemiyorum...

Alma hcm...Ben aldım, iade ettim 1sene önce felan...konuyu bi inceleyin göreeceksiniz bnm yorumlarımı...

Konu çok karmaşık açıkçası göremedim yorumlarınızı. Fakat bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Böylece başa dönmüş olduk

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.