Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
540
Favori
1.184.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 tl ye alınacak bir koltuk bulamadm tam buldum derken olumsuz yorumlar var.Ayrıca yorum yapılan kltuk modelleri artık yok yeni modellere dair de yorum yok.Konu guncel değil.Faydalanamadm malesef.
  • Bu ürünü sipariş verdim geldiğinde birleştirip yorumumu yapacağım koltuk hakkında görünüş olarak hoşuma gitti umarım bir o kadar rahattır.

• Goruslerini bekliyoruz..Bir de nereden aldınız belirttiğiniz siteden mi sipariş verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Goruslerini bekliyoruz..Bir de nereden aldınız belirttiğiniz siteden mi sipariş verdiniz?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: WystRoupzt

Bu ürünü sipariş verdim geldiğinde birleştirip yorumumu yapacağım koltuk hakkında görünüş olarak hoşuma gitti umarım bir o kadar rahattır.

https://www.adoremobilya.com/cocuk-genc-odasi/calisma-bilgisayar-koltuklari/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-beyaz

hayatının hatası.. adore = çöp..

• Banada 150Tl ye kadar bir pc Koltuğu lazım Tavsiye edebileceğiniz ürün varmı ev için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Bu ürünü sipariş verdim geldiğinde birleştirip yorumumu yapacağım koltuk hakkında görünüş olarak hoşuma gitti umarım bir o kadar rahattır.

https://www.adoremobilya.com/cocuk-genc-odasi/calisma-bilgisayar-koltuklari/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-beyaz

ya her koltuk yorumunda kotu ise yaramaz sesler geliyor su bu deniliyor ben anlayamadm bin tl mi ayıralım koltuga?

• quote:

quote:

quote:

ya her koltuk yorumunda kotu ise yaramaz sesler geliyor su bu deniliyor ben anlayamadm bin tl mi ayıralım koltuga?

2 tane adore aldım 2 yıl önce, 500 tl verdim. Dökülüyorlar... 1000 tl ayırmana gerek yok adore o parayı o fiyatı hak etmiyor hepsi o. Malzeme kalitesi ve hizmetleri çok kötü. Bozuldu kolçaklar, vb şeyler bi dünya para istediler. Amasitörler desen çok kötü. 50 tl mi ne istediler değiştirmeye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 tane adore aldım 2 yıl önce, 500 tl verdim. Dökülüyorlar... 1000 tl ayırmana gerek yok adore o parayı o fiyatı hak etmiyor hepsi o. Malzeme kalitesi ve hizmetleri çok kötü. Bozuldu kolçaklar, vb şeyler bi dünya para istediler. Amasitörler desen çok kötü. 50 tl mi ne istediler değiştirmeye.

IKEA Markus tek geçerim :) Kolluklar ve ayak döküm olunca bozulma yıpranma aşınma olmuyor :D

• Styric kullanıcısına yanıt
    aldığınız model benim modelmiydi ?
  • hayır bu

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
  • Styric kullanıcısına yanıt
    her koltuk modelinin aynı olacağını sanmıyorum neyse gelince yorumumu yaparım
  • Beyler tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.. Bütçe 150-200 arası bi ihtimal 300e kadar çıkabilirim.. Bilgisayar koltuğu lazım.. Tahta sandalyeye oturmaktan kıçım ağrıdı mahvoldu afedersiniz.. Benim için en önemli şey uzun saatler boyunca oturmada rahatsızlık vermeyecek rahat bi koltuk. Kısaca en önemlisi oturak kısmı..Arka kısım yatmasada olur ama hafif esneyenler varmış o şekilde olsa kafi sırt kısmı. Sırt alt kısmı hafif içe eğimli beli destekleyecek türden olursa daha da güzel..Okuduğum kadarıyla sağlık açısından böylesi daha iyimiş..Aklımda 4-5 tane model var..Bunlardan en çok 2.sini istiyorum ama adam gibi yorum bulamadım..

1) Adore Comfort Plus Çalışma Koltuğu; Bunu bilen birileri mutlaka çıkar.. Hakkında baya yorum var.. Geneli memnun gibi ama birbirinin tam zıttı yorumlar da görüyorum.. Yaklaşık 150 tl fiyatı.. Link versem sorun olmaz inşallah ..Gerekirse silineblir;

2) Klassit Domino;

Tam istediğim gibi görünüyor ancak alt kısmı biraz ince gibi geldi.. Hakkında sadece 1 yorum bulabildim.
    3) Plus çalışma koltuğu (Çelikel)
    www.hepsiburada.com
    Plus Çalışma Koltuğu - Vişne Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/plus-calisma-koltugu-visne/productDetails.aspx?productId=ofisclkelplus016&categoryId=15410

Tipi pek hoşuma gitmese de rahat bir koltuğa benziyor. Göründüğünden güzel denmiş gerçi. Alt kısmı 2 parça gibi ve kalın.

3)Klassit Favori;
    www.hepsiburada.com
    Klassit Fawori Çalışma Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/klassit-fawori-calisma-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofis1322k-bej&categoryId=15410

Bunun hakkında yorum bulamadım.. Alt kısmı kalın görünüyor..Sırt kısmı da fileli.. Bana görüntü olarak rahat ve estetik geldi.
    4) Klassit Next;
    Bu koltuk bana ilginç geldi.. Alt ve sırt kısmı son derece ince görünüyor.. Sanki oturduğunuzu hissetmeyecekmişsiniz gibi bir hali var.. Ya çok rahat yada tam tersi olmalı.. Oturma ve sırt kısmı fileliymiş. Alt kısım esneyebilecek gibi duruyor.. Eğer öyleyse rahat olabilir. Gözüme batan ise oturma ve kolçak kısmı fazla uzun gibi geldi.
    5) Adore Max Office Racing-MXY200BY;

Normalde 200 tlyi pek aşmamayı düşünüyorum ancak geçen sayfada bir arkadaş bu koltuğun linkini vermiş baya hoşuma gitti.. Koltuk görünüm itibariyle ideal oturma poziyonuna sahip.. Alt kısım hafif geriye doğru sırt kısmı ise hafif içe doğru eğimli böylece bel kısmı tam desteklenmiş oluyor..Gerçi belim 2. planda ben şimdilik kıçımı düşünüyorum :) Son olarak marka bazında fikir almak istiyorum.. Adoreyi inceledim belli standartlara sahip bu belli... Klassit ve Çelikel de kaliteli duruyor.. Bu ikisi hakkında daha çok görüşe ihtiyacım var.. Gerçi hangi marka olursa olsun koltuğuna göre değişen bir memnuniyet oranı var anladığım kadarıyla. Çilingirler'den şu koltuk da hoşuma gitmişti ancak ilk deneyimim tatsız olduğu için Çilingirler'den bişey almamaya karar verdim;
    www.hepsiburada.com
    Diva Süper Şef Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/diva-super-sef-koltugu-siyah/productDetails.aspx?productId=ofiscilin1033h&categoryId=15410

Merak edenler için bahsedeyim. Standart bir koltuk sipariş etmiştim 110 liralık bişey gelen kargoyu merak edip açtırdım.. Koskocaman bir kutuydu acaba içinde başka bişeymi var dedim. Ürün demonte değildi en önemlisi sıfır değildi.. Alt ayaklık oldukça tozlu ve pürüzlüydü.. Oturak kısmında tüylenme vardı ayrıca oturak kısmının bir kısım vidaları yoktu o yüzden oturak kısmı oynuyor ve oturulabilecek durumda değildi. Ben de kargo görevlisinin de ikazıyla ürünü almadan geri gönderdim.. Bakalım 'hepsiburada' para iadesi yapacakmış bekliyoruz..
    Evet arkadaşlar özellikle yukardaki ürünler hakkında değerli fikirlerinizi bekliyorum..

• Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Arkadaşlar koltuk öğle saati geldi bende gelince kurmaya başladım tabi kutu baya ağır olduğundan parçaları teker teker çıkarmak zorunda kaldım her neyse kurarken biraz zorlandım ama son rütuşları yaptıktan sonra oturdum ve eski sanyelyemden sonra çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim alacak olanlar olursa sorularını sorabilir cevaplarım

kesinlikle öneriyorum alacak olanlara

• Hayırlı olsun çok şık duruyor.Yalnız beyaz olması kirlenme yonunden dezavantj olusturur mu diye düşündüm.Gerçi Kumaş olmadığından silinince rahat çıkar..Ben hala bakıyorum daha uygun modellere ancak bu modelde senin yorumunla belki düşünülebilir.sorularım sunlar:

1-kumaş olmaması terleme açısından uzun süre kullanıldıgında rahatsız eder mi.Sen yeni aldın gerçi ama gozlemlersin bi kac gun ıcınde sanıyorum
    2-Mekanizması ,yukseklık ayar kolu genel olarak malzemesi tatmin ettimi?
    3-sırt tarafı sabit mi onu da geriye dogru ayarlayıp sabitleme imkanımız olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 23 Eylül 2014; 17:14:09 >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    1-daha önce kullandığım koltuğun malzemesi kumaştı ben yinede terliyordum sanırım bu insandan insana değişiyor uzun süre oturunca her koltukta terlersin mutlaka, ama koltuğun altında yani oturduğum yerde derinin yanlarında süngerler var sanırım bunları terlemeye karşın koymuşlar
    2- ayarı var koltuğu indirince kolçakları benim klavyenin çok az altına geliyor
    3-sırt tarafı sabitleniyor ben tam sıkı yapmadım daha sıkı olabiliyor ve oturunca (yaslanmadan) beliniz sırt bölgesine değiyor destelemiş oluyor, yaslanırsanız boyun bölgesi destekleniyor. Koltuk çok rahat kolçaklarıda hiç sert değil içinde sünger var sanırım
  • Tesekkurler cvplar için.Online dısında bu koltugu satan bi yer var mı Ankara da onu arastıracagım denemek gerek..Siz stok bulmakta zorlandıgınız diye biliyorum..
  • Hiç uzun süre oturdunuz mu. Uzun oturuş sonunda yorgunluk oluyor mu? Sırt ve bele düzgün destek veriyor mu?
    Bir de özellikle oturulan kısmı ne kadar dolgulu? Benim için en önemli kısmı oturduğum zaman alt parçaların bi tarafıma batmaması. Zayıf adamım çok rahatsız ediyor yeterince kalın olmazsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkurler cvplar için.Online dısında bu koltugu satan bi yer var mı Ankara da onu arastıracagım denemek gerek..Siz stok bulmakta zorlandıgınız diye biliyorum..

evet stok bulamdan 2-3 haftadır araştırma sonucu adore forum hesabından mesaj attı stoklara geldi diye bende sipariş verdim yok

quote:

Orijinalden alıntı: onexey

Hiç uzun süre oturdunuz mu. Uzun oturuş sonunda yorgunluk oluyor mu? Sırt ve bele düzgün destek veriyor mu?
    Bir de özellikle oturulan kısmı ne kadar dolgulu? Benim için en önemli kısmı oturduğum zaman alt parçaların bi tarafıma batmaması. Zayıf adamım çok rahatsız ediyor yeterince kalın olmazsa.

bel kısmı destekliyor ama tabi ki bir yastık kadar destek vermiyor 3 saattir oturuyorum şuan gayet rahat alt kısmı çok rahat eskisine göre bende zayıfım koltuğa oturduğumda sanki içine aldı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 23 Eylül 2014; 19:39:31 >

• Kotuğunuz hayırlı olsun. Son derece şık görünüyor. Dikkat ettim koltuğun oturak ve sırt kısmı dahil orta kısımları delikli görünüyor muhtemelen hava geçirgenliği özelliği vardır. Bu da terlemeye bi nebze engel olur..Koltuğun kafa kısmı çıkıntılı duruyor. Umarım rahatsızlık vermiyordur.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.