Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamlar filo araç alır gibi almışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Bu dönem ikinci ele çok sandalye düşer. Ülke koşulları malum...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Görüp almak lazım süngeri az çökmüş az kullanılmış gibi bakıp almak lazım.

Evet sedunanın oturma minderi dikkatimi çekmişti fotoğraftan da rahat görünüyor. Benim listemde melodi yine decofisin star modeli en son bakarken seduna ya denk gelmiştim fotoğraflar ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum ama sedunanın minderi melodiyle star modelinden daha rahat görünüyor melodi ile star karşılaştırıldığında da starın minderi daha rahatmış onu öğrenmiştim Arvo Lumbardan güzel gözüküyor:)

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    Yorumları okudum da Seduna için olumsuz yorum çok var. Ne alacağımı şaşırdım paramla rezil oluyorum.

Bu karar aşaması sıkıntılı :)) belki diğer firmalarda ilgilidir ama deneyimim olmadığı için bilmiyorum benim için şuan decofis destek konusunda başarılı

• Bugün 5 aylık sandalye arayışımı Ikea Markus(kumaş) ile sonlandırdım. Madem konudan faydalandım deneyim paylaşmadan gitmek olmazdı.

Hem yasaklardan dolayı hem de içime sinen model olmadığı için sürekli erteliyordum. Fakat son 1 aydır kolumda şiddetli bir ağrı başladı. Bayram tatilinde hastaneye giderek MR ve röntgen çektirdim. Sonuç: boyun fıtığı... sağlık kaybedilince değeri anlaşılıyor lütfen ertelemeyin, hele benim gibi 10-11 saatini masa başında geçiren biriyseniz mutlaka ergonominizi düzeltin.

Her neyse, konuya girecek olursak; kafamda 500 lira civarı bütçe belirleyip bu işe başlamıştım fakat paramızın bu kadar değersizleştiğini gördükçe bütçemi arttırmak zorunda kaldım. Yıllar önce IKEA'dan 90 liraya aldığım sandalye(TOBERGET) şimdi 399 lira olmuş, anladım ki 500 liraya bitiremeyeceğiz bu işi.

Önce konuda çok konuşulan Jobb için koçtaşa gidip yerinde test ettikten sonra bu işlerin internet üzerinden kesinlikle yürümeyeceğini anlayarak farklı modellere yöneldim. Konuda konuşulan 4000-5000 liralık modellere çıkamayacağım için orta karar bir şey arıyordum. Gözüme Ikea Markus ve Jarvfjallet'i kestirmiştim. Youtube ve forumlar üzerinden incelemelerini, karşılaştırmalarını günlerce izledim, konudan sağolsun bir iki kişiye özel mesaj yoluyla da danıştım. Bu iki model arasında seçim yapmam lazımdı artık.

İzinli olmamı fırsat bilerek bugün öğleden sonra Ikea'ya gittim. Kapıdan girer girmez doğrudan ofis sandalyeleri bölümüne giderek Markus'u buldum. Oturur oturmaz şöyle dedim "işte bu."

1.72 boy ve 67 kiloyum. Bu boydaki biri için Markus biçilmiş kaftan diyebilirim. Kafalık kısmı ayarlanmamasına rağmen kafam kafalık süngerine tam olarak denk geliyor. Ayrıca oturma kısmı ne çok uzun olup bacağı kesiyor ne de çok kısa olup rahatsızlık veriyor. Tam kararında. Bel desteği de fena değil. Önceden bahsettiğim Toberget modelini de yıllarca kullandım, sırt filesinde en ufak bir esneme olmadı, sadece oturma süngeri basıldı. Markus'ta da file esnemesi olacağını sanmam.

Markus'tan kalkıp Jarvfjallet'i denedim. Bu modelde kafalık kısmı yukarı aşağı ayarlanabiliyor fakat bir esprisini göremedim, işlevsel değil. Sırt kısmındaki filesi ise bel tarafında kavisli bir yapı aldığı için tam olarak geriye sıfıra sıfır oturmanıza olanak sağlamadığı için Markus'a göre oturma kısmı küçük ve süngeri daha sert(sanırım incelikten) kalıyor, Markus'a oranla daha rahatsız hissettim.

Daha sonra Millberget modeline yöneldim, oturma kısmı geniş, iyiydi fakat Markus gibi sırt-omzu destekleyen bir modelden sonra buna oturunca sırt kısmında bir destek eksikliğini hemen fark ediyorsunuz. Çok incelemedim bunu da.

Markus'u alarak kurulumunu yaptım, sadece 1-2 saattir kullandığım için uzun çalışma saatleri sonrası ağrı yapar mı, rahatsız eder mi bunları cevaplamak için henüz erken. Bir kötü yan gördün mü derseniz sırt ayarı kilitliyken sallanmaya çalışınca mekanizma 3-5 milimetre kadar boşluklu olduğu için kilit kısmına çarpıp "tık-tık-tık" demir sesi çıkarıyor. Bu konuda takıntınız varsa sorun olabilir, sırt ayarı serbestken ise hiç bir ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 18 Mayıs 2021; 20:5:12 >

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    Lumbar vs Arvo :D

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Sonunda Ikea sandalyeleri ile alakalı güzel ve temiz bir metinle anlatım yapan birini bulmak sevindirici. Kendi adıma teşekkür ediyorum, hayırlı olsun. Garantisinde de yazdığı gibi umarım en az 10 yıl sorunsuz kullanırsınız, sağlığınız için de geçmiş olsun.

Markus'ta bahsettiğiniz şu tak-tak sesini bir video'ya alma şansınız var mıdır? Ekşi'de ve burda da okudum fakat tam olarak hangi açıda, neden olduğunu kafamda canlandıramadım. Hem bize hem de bu forumu yarın bir gün okuyacak birine ciddi yardımı dokunacaktır.

Eylül 2020'den beri Jarvfjallet'e bakan biri olarak 1250'den 1570'lere çıkmasıyla beraber aklım Markus'a da kaymaya başladı. Siz kolçaklı Markus mu aldınız? Markus'un kolçaksız satışı var mı? Çünkü Jarvfjallet'in kolçaksız satışı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 19 Mayıs 2021; 4:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hips

Sonunda Ikea sandalyeleri ile alakalı güzel ve temiz bir metinle anlatım yapan birini bulmak sevindirici. Kendi adıma teşekkür ediyorum, hayırlı olsun. Garantisinde de yazdığı gibi umarım en az 10 yıl sorunsuz kullanırsınız, sağlığınız için de geçmiş olsun.

Markus'ta bahsettiğiniz şu tak-tak sesini bir video'ya alma şansınız var mıdır? Ekşi'de ve burda da okudum fakat tam olarak hangi açıda, neden olduğunu kafamda canlandıramadım. Hem bize hem de bu forumu yarın bir gün okuyacak birine ciddi yardımı dokunacaktır.

Eylül 2020'den beri Jarvfjallet'e bakan biri olarak 1250'den 1570'lere çıkmasıyla beraber aklım Markus'a da kaymaya başladı. Siz kolçaklı Markus mu aldınız? Markus'un kolçaksız satışı var mı? Çünkü Jarvfjallet'in kolçaksız satışı mevcut.

Teşekkür ederim. Markus kutudan kolçaklı şekilde çıkıyor ve bence kolçakları ayarlanmamasına rağmen kullanışlı.

Video yükleyemiyorum fakat sizin için ses kaydı aldım. Kaydı dinlerken sandalyede oturduğunuzu ve mekanizma kilitliyken sallanır sandalyede sallanır gibi sırtınızı ileri geri hareket ettirmeye çalıştığınızı düşünün. Sırtınızı geri ittirirken bu ses geliyor. Ben normalde takıntılı biriyim fakat nedense rahatsız olmadım, zaten kilit açık kullanıyorum arada bir geri yaslanmak iyi oluyor bel için.

https://vocaroo.com/14eY7AuU7IXs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 19 Mayıs 2021; 11:42:12 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Ritim modelini sipariş ettim.

Mağaza ile görüştüm ve kullandığım xDrive Göktürk ile çok benzer bir ürün ve arkasında olan bir kurum olduğunuz için sizi tercih edeceğim dedim.

İlerleyen süreçlerde modeller artacakmış.

Kol dayama (kolçaklar) 35TL bu arada. Göktürk'ümün 3 sene sonunda bir kol dayamasında ezilme olmasına karşın yüzeyinde bir sorun olmadığı için değiştirmeyeceğim lakin merak edim sormuştum.

• Atom Ofisten alışveriş yapan var mı? Ne kadar sağlam durumda oluyorlar? Fiyatının çok altına koymuşlar bir koltuğu ama sağlam diyorlar, deneyemeyeceğim için de bilemedim.

• https://turksitburo.com/yonetici-koltuklari/1231-turksit-asos-oyuncu-koltugu-gri.html

arkadaşlar koltuk bakıyorum bu markayı modeli kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? Diğer markalara göre baya uygun fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Ritim modelini sipariş ettim.

Mağaza ile görüştüm ve kullandığım xDrive Göktürk ile çok benzer bir ürün ve arkasında olan bir kurum olduğunuz için sizi tercih edeceğim dedim.

İlerleyen süreçlerde modeller artacakmış.

Kol dayama (kolçaklar) 35TL bu arada. Göktürk'ümün 3 sene sonunda bir kol dayamasında ezilme olmasına karşın yüzeyinde bir sorun olmadığı için değiştirmeyeceğim lakin merak edim sormuştum.

Dün 1000TL bandında mevcut xDrive Göktürk'ümün mekanizması ile birebire aynı duran ve şekli hoşuma giden Decofis Ritim almıştım.

Bugün gelen HB kampanyası. (Bu kadar bahtsızlık mı olur, dün BTC'den çakıldık bugün kampanyaya düştük.)

Siz olsanız ne yapardınız? Decofis Ritim mi, xDrive Sancak mı?

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Mayıs 2021; 10:39:39 >

• Bunlar çok terletmiyor mu? Ben de koltuk arayışı içerisindeyim fakat iş için bunlar uygun olmaz sanırım.

• Rap1d kullanıcısına yanıt

Deri ne olursa olsun terletir. Göze alarak tercih ediyoruz.

• Kişiye özel mi hocam bu? Bende çıkmıyor çünkü.

• Sepette Hediye Çeki Kodu yerine

OYUNCU200

yazınız.

• Uzun zamandır koltuk bakmaktan usanan biri olarak Hepsiburada'da indirim olduğunu görünce alt tarafa attığım linkte olan koltuğu aldım geçtim artık.

Calitte Profesyonel Oyuncu Koltuğu | Samurai Ss Serisi | Fiyatı (hepsiburada.com)

İndirimle beraber 1458 tl oldu.170 derece yatma açısı var. Oturma yeri dar değil. Fena değil gibi gözüküyor. Elime 2 hafta sonra geçer sanırım. İndirim dönemi olduğu için hızlı geleceğini zannetmiyorum.

Calitte için fena değil yorumlar. Xdrive Akdenize'de baktım aralarında 230 tl civarı fark vardı açıkcası vermek istemedim. O da 170 derece ama oturma yeri calitte den daha küçüktü .Sadece artısı olarak sırt yastığı bulundurması.Calitte de sırt yastığı yok.İlerde ihtiyacım olursa kendi istediğim şekilde kaliteli yastık alırım diye düşündüm.Bakalım inş gelen koltuk rahattır. Koltuk geldikten sonra ve kullanımdan sonra yorumumu güncellerim.İyi forumlar.

• OYUNCU200 koduyla Hepsiburada üzerinden 1243 TL’ye xdrive 15li aldım bin TL üzerine kod 200tl indirim yapıyor 150tlde axess chipparayla güzel fiyata aldım bilgi verenlere teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.