Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bana büyük olur gibi o ölçü tavsiyesine bakınca.

1.90 na 135kg benim 1.80 ne 95

En sonunda ya bunu alacağım yada şu xdrive masajlı olanlarından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cingolas kullanıcısına yanıt
    Biraz pahalı gibi heleki şu Me to modeli 4450 lira güzel ama fiyat abartı gibi gerçi adamların sitesi bile kaliteli çok güzel yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyau

Çok düz bir model. Eğer bu kadar düz bir model alacaksam açıkçası çekmeceli olan modellere yönelirim...Yine de tşk...

• quote:

Orijinalden alıntı: speronly

...

Bende Markus modelini almayı düşünüyorum yakın zamanda, 187 cm boyundayım. Bu sorunun cevabını merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.

• Seduna Thunder Pro: 850TL

Decofis Senkron: 800TL

Koçtaş Rapido(Stokta yok): 700TL

Bu üçü arasından hangisi daha iyidir veya 800 civarı alternatifler nelerdir? Boy 1.75, bel desteği benim için öncelikli. Sanırım senkron mekanizma bel desteği açısından biraz daha iyi. Forumda biraz bakındım da eski fiyatlarına göre yorumlanmış hepsi de, şimdilerde fiyatlar 1.5-2 katına çıktığı için hangisi daha f/p ürünüdür bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 15 Mayıs 2021; 19:33:5 >
  • Arkadaşlar bazı ürünlerde sepette %10 indirim var. Değerlendirin derim!

https://shop.decofis.com.tr/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurus 2000 lira civarına bir çalışma koltuğu çıkarmış. O civarda bütçesi olanların mağazada incelemesini tavsiye ederim.
    Günlük çalışma rutininde boyun desteği kullanılmıyor bel desteği de çoğu modelde hikaye. Şimdi kendi aldığım koltuk için bu durumu teyit edebilirim.
    Dolayısıyla bu model sizin için gayet uygun olabilir.
    Çalıştığım şirkette benim bildiğim 5 senesine tanık olduğum Nurus’lar (benden önce alındı da zamanını bilmiyorum) hala sapasağlam. Sadece bir ikisinde ufak tefek sorunlar vardı. O da 40-50 tane olan bir katta 5 gün 8 saat sürekli kullanıldığını düşünürseniz yok gibi bir şey.
  • Günde en az 10 saatimi mutfak sandalyesinde geçiriyorum, artık inanılmaz bel ve boyun ağrıları oluşmaya başladı.

Artık canıma tak etti adam akıllı koltuk alacağım dedim demez olaydım bu fiyatlar ne böyle 300sf yazıyı okuduktan sonra herhangi bir koltuğu alsam bile içime sinmeden alacağım sanırım rapido sedunapro markus jarv avro t dedikçe bütçe oldu 2k kafamdaki bütçe 500-800 arasındaydı

https://www.koctas.com.tr/mobilya/ofis-koltugu-ve-sandalyeler/c/109004 bu ay içerisinde stoğa gelirse bundan almayı düşünüyorum gelmezse yaz sonu avro t belki :/

• Merhaba oyuncu koltuğu alacağım deri düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda soyulur veya dökülür diye korkuyorum. Acaba gidip keten mi alsam karar veremedim bilgili birisi yardımcı olursa sevinirim.

• ofiste nurus çalışma koltuğu kullanıyorum memnunum. ama ev için fazla pahalı geldi bana. 2. el satan bildiğiniz bir yer var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 17 Mayıs 2021; 15:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofisteki koltuk hangi model?

• Geçen hafta decofis melodi koltuğundan almıştım ayın 9unda sipariş verdim Salı günü bayram öncesi teslim edilmişti Sürat kargo arayıp koliyi apartmanın girişinden almam gerektiğini söyledi asansöre koyabilir misiniz dediğimde asansöre bırakmışlardı. Ürüne gelecek olursak dış kolileme güzel fakat içerisinde parçaları sardıkları pat pat korumaları tam adını bilmiyorum tozluydu, parçaları tek tek çıkartıp kurulum videosundaki gibi dizdim ufak bir parçası kırılmış amortisörün tekerlek kısmıyla arasında kalan koruma parçası çok önemli bir parça olmadığı için kırık bir şekilde koydum 1-2 vidalama yerinde delikler tam açık değildi onları takarken biraz zorlandım ama tek kişi yaklaşık 15 dk da tamamladım son olarak tekerlek kısmının olduğu yerde iç kısmında leke vardı çok fazla olmadığı için olduğu gibi kurdum. Koltuğu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bunca zaman boşuna sandalye üzerinde çalışmışım boyun desteğinin çok önemli olacağını düşünmüyordum fakat gerçekten önemliymiş ayrı bir rahatlık sağlıyor beşik mekanizma olmasını özellikle istedim hafif geriye doğru yatık bir şekilde çalışıyorum son derece rahatlık sağlıyor bel desteği de tam yerinde beli dolduruyor. Yalnız sağ ve sol kol dayama yerleri yorumlarda da görmüştüm biraz önde kalıyor ama yine bir yorumda görmüştüm sağı sola solu da sağa takmıştı birisi o şekilde değiştirince tam oldu:) parçalarla ilgili yaşadığım olumsuz durumu ise dün firmaya mail olarak bildirmiştim bugün müşteri memnuniyeti odaklı güzel bir dönüş yaptılar. Sorunlu gördüğüm parçaları göndermem halinde en kısa sürede yenileriyle değiştireceklerinin bilgisini verdiler. Koltuğu tekrar sökmek istemiyorum belirttiğim sorunlar çok önemli olmadığı için bir işlem yapmayacağım yine de firmanın bu şekilde dönüşü memnun etti.

• its not an S kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyimiş hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    Ben de Lumbar olan modeli almayı düşünüyorum oturma yeri daha kalın sünger gibi duruyor.

• J.sins kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım baya kaliteli duruyor. Benim belirlediğim fiyat bandında Seduna modeli de bir tercihti okuduğuma göre onun minderi melodiden daha rahatmış fakat oturma yeri melodinin daha genişmiş Seduna modelini görmeden önce sipariş vermiştim sonradan da iptal etmek istemedim. Yalnız Lumbar modelinde baş desteği yok sanırım belki benim gibi hafif yatık kullanmazsınız:) eğer öyle kullanmayı düşünürseniz baş desteği önemli oluyor

• https://www.avansas.com/avansas-comfort-uranus-fileli-calisma-koltugu-siyah-p-70806

Arkadaşlar 400-500 civarına bundan daha f/p bulamadım, yüksek olması uzun boylular için avantaj gibi geldi.

Avansas'ta indirim kodu bilen var mı?

Seduna güven vermiyor nedense isminden dolayı galiba ama araştırayım onu da. Baş desteği var hocam.

Edit: Başımı yaslarmıyım bilmiyorum ama oda olsun. Benim için oturma yeri önemli 3000 liraya kadar çıkarttım bütçeyi.

decofis online mağaza
    Lumbar
    https://shop.decofis.com.tr/lumbar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 18 Mayıs 2021; 5:50:33 >

• J.sins kullanıcısına yanıt

Ben farklı modele bakmışım hocam pardon ortopedik bel desteği de varmış güzel bir rahatlık sunabilir. Oturma yerini bi firmaya danışın isterseniz hızlı dönüş yapıyorlar ben firmadan çok memnun kaldım almadan önce de yorumlarda dikkat etmiştim herhangi bir sorunda hep olumlu dönüş yapıp yeni parça göndermişler, benim mailime de hızlı döndüler ama genel olarak üründen memnun kaldığım için koltuğu tekrar söküp göndermeyeceğimi söyledim ne zaman isterseniz seve seve yardımcı oluruz şeklinde dönüş yaptılar.

• seferihsn kullanıcısına yanıt
    Sarı ilan sitesinde nurus diye aratın çıkıyordu bir yer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam siz doğru modele baktınız Hepsibueada bu modelin iki türlüsü var biri normal diğeri plus olarak. Plus olan da kafalık var normal de yok ama kendi sitesinde tek model var. Arvo olan modeli de ilgimi çekti ama genel olarak bu iki model de bel desteğinden şikayet edilmiş bu yüzden bilemedim.

Bir de Seduna ya baktım galiba siz bu modelden bahsettiniz bunu görseydim diye bana da hoş geldi aslında alıp şansımı denesem mı diyorum.

çalışma sandalyesi modelleri | ofis sandalyesi | oyuncu koltuğu
    Thunder Pro Ofis Koltuğu | Çalışma Sandalyesi | Yönetici koltuğu
    https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu

• 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.