Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mitra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.266
Cevap
527
Favori
1.130.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quirah

    Burada Seduna markası ve Seduna Thunder Pro çok övüldüğü için haberiniz olsun diye yazıyorum. Seduna Thunder Pro'dan hiç memnun değilim.


    28 Mayıs'ta aldım ve 3 Haziran'da elime geçti. 3 Haziran'dan beri kullanıyorum. İlk başta bel desteğini sağlayan plastik şey yerinden çıktı. Kırılmadı, çıktı. Fileyi çıkarmadan yerine geri takmanın da bir yolu yok galiba.

    En son olarak da sırtta yatay destek veren mekanizma bozuldu. Ya 0 konumunda dimdik duruyor ya da en yatay halinde. Ortasını sağlayamıyorsunuz. Adamlarla iletişime geçtim yok amortisörü çıkar yok şunu çekiçle şey yap falan diyorlar. Bilgisayar koltuğu denen şeyi senelerce sıkıntı çekmemek için satın alıyorsunuz ve bu sebeple ben bu koltuğa 700 TL verdim. Dördüncü ayda şurasıyla burasıyla uğraşmak için değil.


    Ki zaten geldiği ilk gün bir yorum yazmıştım baş desteğiyle alakalı. Baş veya boyun desteği denen şey yok bu sandalyede. Normal oturur vaziyetteki bir insanın başının oraya gelmesinin mümkünatı yok. Adamlar ekstra bir boyun yastığı koymamış ama 700 TL'ye satmasını biliyor. Gittim onların koyamadığı şeyi dışarıdan aldım. Kaliteli boyun yastığı 90 TL tuttu.


    Neyse, sonuç olarak Seduna Thunder Pro'yu kesinlikle önermiyorum. Diğer ürünlerini bilmiyorum ama bana sattıkları koltuk 4. ayda bozulduysa ben bu markaya güvenmem.


    Güncelleme bırakayım: alt mekanizmasının değişimini teklif ettiler. Kargoyla göndereceklermiş ben de benimkini yollayacağım. Bakalım süreç nasıl olacak merak eden olursa güncellerim yine.

    Seduna için bununla alakalı güncelleme yapıyorum takip edeceğim diyen arkadaşlar vardı.


    Açıkça konuşayım, adamların bana sattığı koltuğun sadece minderi ve tekerlekleri sağlam. Ben bunu kendilerine dedim "ürün kötülemenize gerek yok" tarzı bir şey dediler ama yalan mı söyleyeceğim?


    Benden sırt bölümünü başlıksız olarak, alt bölümünü de tekerleksiz olarak göndermemi istediler. Bu pazartesi kargoladım. Nakliye şirketi kendi ayarladıkları şirket. Bana bir telefon verdiler. Aradım, adrese gelip koliyi aldılar. Bugün yeni parçalar geldi ama eksik geldi. Çalışanlar telefonda bir şey anlatmasını bilmiyor. Arıyorum bana "alt kısmı tekerlekleri çıkarıp yollayın" diyorlar, yolluyorum ama o demir kısmını yollamamam gerekiyormuş aslında. Ürünler eksik gelince bir daha arıyorum bana bilgisiyle üstünlük kurmaya falan çalışıyor.


    750 TL az bir para değil bu arkadaşlar bunu anlamıyor galiba. Alın sandalyeniz sizin olsun deme noktasına kadar geldim. Uzak durun abi Seduna'dan. Bu değişim sürecinde iyi niyetle düşünmeye çalıştım biraz daha ama yok. Uğraştırıyorlar, düzgün iletişimleri yok, malzemeleri kötü.





  • Arkadaşlar 1500tl bandinda günde 8 saat oturulabilecek uzun yıllar kullanabileceğimiz ergonomik bir sandalye tavsiyesi var mi? Genelde internette mutfak sandalyesinde oturupta kaliteli herhangi bir sandalyeye oturan herkes güzel sanıyor sandalyeyi aslında yanlış biliniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

    Hocam kendi sitelerinde başlıklısı 820 lira o daha mantıklıymış sanki

  • 300-400 lira seviyesinde ev kullanımı için öneriniz var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aurangzeb

    Hocam kendi sitelerinde başlıklısı 820 lira o daha mantıklıymış sanki

    100 TL indirim çekiyle aldım Trendyolda. Kendi sitelerinde bu imkan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/18-kasim-2020-sok-market--146476004


    Şok market Rampage oyuncu koltuğu 899 TL. İyi fiyat gibi duruyor

  • 400 tl'ye kadar çalışma koltuğu tavsiyesi verebilir misiniz?

  • Aşağıdaki oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum. Fiyatı şu an indirimdeki hali. Sizce alınır mı??

    https://www.hepsiburada.com/msi-mag-ch120-x-oyuncu-koltugu-siyah-kirmizi-p-HBV00000WBRWG

  • quote:

    Orijinalden alıntı: outofnick

    Alacak arkadaşlara bu bahsi geçen modeli tavsiye ederim. Diğer adı ile Adore Techno Manager. 2 senedir kullanıyorum ve memnunum. Mekanizmada gıcırdama olmuştu geçen sene, müşteri hizmetleri yeni mekanizma yolladı. Ben aldığımda 570 lira civarıydı, şu an eminim iyice artmıştır. Bunu almasanız dahi eğer çok serin bir şehirde yaşamıyorsanız sırtı fileli bir koltuk almanız olacaktır.



    Alıntıları Göster

    O koltuğun tam adı Adore Manager Techno VLT-380-FS-1. Şuan sıkıntı o piyasada bulunamaması. Adore'a ne zaman geleceğiyle ligli soru soruşturmuştum ama onlar da bilmiyormuş.





  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt

    500 küsüre ben de almıştım 2 sene önce tek bir yıpranma yok canavar gibi koltuk

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

    O koltuğun tam adı Adore Manager Techno VLT-380-FS-1. Şuan sıkıntı o piyasada bulunamaması. Adore'a ne zaman geleceğiyle ligli soru soruşturmuştum ama onlar da bilmiyormuş.



    Alıntıları Göster

    Yerli koltuklara göre daha iyi bir seçenek ama fiyatıda güzel :)






  • OLDERKING O kullanıcısına yanıt

    Deri olduğu ve terleteceği için artık oyunucu koltuğu düşünmüyorum. Ama düşündüğüm dönemde malzeme kalitelerini(sünger, amortisör, ...) incelemiştim. Bu koltuğun kalite olarak Xdrive veya Xprimedan bir farklı yok. Hatta bu Xdrive Akdeniz ve Xprime King'le aynı özelliklere sahip. MSI diye bu kadar para vermeye bence gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chanser

    Arkadaşlar 1500tl bandinda günde 8 saat oturulabilecek uzun yıllar kullanabileceğimiz ergonomik bir sandalye tavsiyesi var mi? Genelde internette mutfak sandalyesinde oturupta kaliteli herhangi bir sandalyeye oturan herkes güzel sanıyor sandalyeyi aslında yanlış biliniyor

    ben zivella dan aldım. Kalite olarak çok beğendim ama hem teslimat süresi 1 ay hem de 2 ayda 2 kere zam gelmiş

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli aldınız nerden sipariş verebilirim rahatlık ve ergonomisi hem yazılım işleri için hem de dinlenmek için birşeyler izlerken rahat mıdır? Bilgisayar mühendisiyim iş ve dinlenme amaçlı kullanılacagim günde 8 saat kaliteli birşeyler olmasını istiyorum tipi çok çirkin ya da çok güzel olması hiç önemli değil amacına uygun olması lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chanser

    Hangi modeli aldınız nerden sipariş verebilirim rahatlık ve ergonomisi hem yazılım işleri için hem de dinlenmek için birşeyler izlerken rahat mıdır? Bilgisayar mühendisiyim iş ve dinlenme amaçlı kullanılacagim günde 8 saat kaliteli birşeyler olmasını istiyorum tipi çok çirkin ya da çok güzel olması hiç önemli değil amacına uygun olması lazım

    benim aldığım model fera yönetici koltuğu modeliydi. sitesinde shop kısmı da var. modelin tek eksi yanı bana göre başlığı biraz geride olmuş. o yüzden kafa kısmını pek işlevsel bulmadım. yine alacak olsam bu markayı seçerdim ama sırt kısmı file olanlara bakardım büyük ihtimalle. sitede destek talep formu vardı oradan iletişime geçip mail ile alışverişi sağladım, verdikleri ödeme linki ile vade farksız 9 taksit çıkıyordu şuan öyle mi bilmiyorum. Kolçakları çok kaliteli aşağı yukarı, ileri-geri, sağa-sola oynuyor. Alacağınız koltukta buna çook dikkat etmelisiniz, inanılmaz konfor sağllıyor. Bu koltuğa oturdukdan sonra ikea markusa oturunca kolçağın önemi çok net anlaşılıyor.





  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim aldığınız koltuk hala sağlam mi işlevini yerine getiriyor mu parça olarak ses, gicirmada var mı veya bozulma?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzay markası nasıl bilmiyorum ama amazonda indirime girmiş bir çok ürünü. En dikkatimi çeken şu oldu: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B267CJK/ 692 lira için normal midir değil midir bilmiyorum diğer pazaryerlerinde fiyatlar çok şişirme sanki. Sikayetvar da farklı marka koltuk yolladıkları yazılmış biraz riskli olabilir marka/kalite. Ama sonuçta amazon iade de sıkıntı çıkarmaz


    Diğer indirimde görünen koltuklar:


    amazon.com.tr/s?bbn=22568810031&rh=n%3A22568822031%2Cp_n_fulfilled_by_amazon%3A21345978031&pf_rd_i=22568810031&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_p=f551fdfc-27a1-45dd-9f33-221c0a41731d&pf_rd_r=7SWEPS55P0PAKZ6QW678&pf_rd_s=merchandised-search-1&pf_rd_t=101&ref=s9_acss_bw_cg_EBFD_4e1_w



    https://www.spydrop.app/product/uzay-ofis-fit-fileli-sef-koltugu-siyah/8805030


    edit: fiyat artmış görünüyor stokta 3 adet vardı 1 kalmış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poligow -- 15 Kasım 2020; 6:31:42 >




  • poligow kullanıcısına yanıt
    1600 lira görünüyor ürün 692 değil sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araştırmaktan sıkıldım ve bir üründe karar kıldım, ancak hiçbir yorum bulamadım.

    https://www.nehirofismobilyasi.com/urun/jupiter-ps-fileli-yonetici-koltugu


    Goldsit Jupiter 000 GPA modeli.

    Kuyruklu Senkron Mekanizma kullanıyor ve koltuk derinliği ayarlanabiliyor.


    Daha önce kullanan birileri varsa memnuniyetiniz hakkında bilgi almak isterim.

  • Koltuklarda çok fena geçiriyorlar. İndirimlerin çoğu hikaye. 4000TL'den 1 tane satamadıkları ürünleri üzerini çizip 1700 tl yazıyor. Biraz araştırıyorsun başka sitelerde 1500TL. Bu kadar çakallığın döndüğü başka bir ürün grubu yok.

  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.