Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.827
Cevap
543
Favori
1.229.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş
  • Ben hb'den sali gunu aldim, çarşamba yola çıktı, horozla geldi dün.
    Iri yapiliysaniz hoş. Bel desteği gayet güzel geldi bana. Yükseklik ayari yapilabilen destekleyiciler de gayet kaliteli duruyor. Uzun dönemde göreceğiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbozkurt -- 4 Nisan 2020; 13:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 195 boya uyacak ve 130 kiloyu da taşıyabilecek kısmen uygun fiyatlı sandalye bulabilir miyim? Seduna Thunder Pro uyar mı yoksa Xdriveın üst modellerine bakmak zorunda mıyım? Bir dönem bakıp vazgeçtim ama şimdi uzaktan eğitim söz konusu olunca yine bakmaya başladım ufak ufak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seduna, önümüzdeki hafta firmanın tatile girebileceğini dolayısıyla ürün kargolarını yapamayacağını söyledi. Sanırım sandalye işini ertelemek gerekecek

Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: marslan1999

195 boya uyacak ve 130 kiloyu da taşıyabilecek kısmen uygun fiyatlı sandalye bulabilir miyim? Seduna Thunder Pro uyar mı yoksa Xdriveın üst modellerine bakmak zorunda mıyım? Bir dönem bakıp vazgeçtim ama şimdi uzaktan eğitim söz konusu olunca yine bakmaya başladım ufak ufak.
    Usta aldın mı birşey ben de 120 kiloyumda ona uygun dayanacak koltuk arıyorum

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    hocam bana da acilen lazım. gerçekten ne alacağımı bilmiyorum. çok da bişiy aradığım yok. sadece artık belim ağrısın istemiyorum.
    www.xdrive.com.tr
    xDrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
    https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kirmizi
    bu 1000 tl yi düşecekmiş h.içi --- düşündüğüm modeller arasında

bazende bu fiyata gerek yok diyip 200 civarı olanlara bakıyorum gerçekten memnun olanlar var. bilmiyorum.
    urun.n11.com
    Bürositzt Ofis-çalışma-bilgisayar-öğrenci Sandalyesi/koltuğu - n11.com
    https://urun.n11.com/ofis-sandalyesi/burositzt-ofis-calisma-bilgisayar-ogrenci-sandalyesikoltugu-P368641013

bu iyi gibi mesela ama bilmiyorum

• secokul S kullanıcısına yanıt
    Hocam ikincisi bel ağrısı garantili gibi. Benzer sandalyelerde asla oturamıyorum, şu anda Ikea Poang kullanıyorum ama o da kısa kalıyor masaya göre. Kullanacak kişilerde boy ve kilo da standart dışı olunca ne yapacağımı şaşırdım.

ya gerçekten bende deli sorguluyorum kendimi. en sonunda plastik sandalyeye otursam daha rahat olur diyorum :).

ilk link için ne düşünüyorsun peki ?

eyv hocam yine bakacaz artık demekki :D
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    tek çekim olmuyor mu :/
  • Arkadaşlar ben goldsit quatro koltuğu aldım 550tl fiyata. Fakat bel destek kısmı biraz sert olduğundan belimi ağrıttı ve belim tutuldu gibi oldu. Acaba zamanla alışırmı neden böyle oldu kullanan var mı bu sandalyeden? Sandalyeye oturunca oh çok rahat yumuşak bi sandalye demiyorsunuz baya sert bi sandalye.
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbatuhan -- 6 Nisan 2020; 14:28:54 >

Orijinalden alıntı: secokul

tek çekim olmuyor mu :/
    Hayır, ben de Enpara ile alır takside bölerim dedim ama olmuyormuş. Sadece EFt ve Havale.

Model : Xfly Oyuncu Koltuğu Kırmızı
    Şuan ki indirimli fiyatı : 599 TL

Xfly Oyuncu Koltuğu Kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmynak -- 7 Nisan 2020; 11:23:30 >
  • Ben de arayıştaydım, inanın çok araştırdım uygun fiyatlı konforu, yetenekleri güzel bir koltuk bulmak için, youtube'dan da videolarına baktım hep ve geçen hafta linkini verdiğim ürünü aldım, memnunum şu an. Sırt kısmı yatabiliyor ve kilitlenebiliyor. Oturma ve sırt kısmı da konforlu. Ürün yorumlarına vs bakabilirsiniz.
    urun.n11.com
    Ofismalzemecim Yönetici Koltuğu,çalışma Koltuğu, Makam Koltuğu - n11.com
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofismalzemecim-yonetici-koltugucalisma-koltugu-makam-koltugu-P144370188

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.