Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.827
Cevap
543
Favori
1.229.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: berke.han

Aradım tchibo yu ilk defa erkek müşteri temsilcisiyle görüştüm ürünün temini için tekrar kayıt oluşturdum ama telefondaki arkadaş bana ürünün stoğa gelse bile aynı fiyattan geleceğini düşünmediğini söyledi. En son satışında indirimdeymiş tekrar stoğa gelirse 300 400 liradan gelirmiş dedi arkadaş. Tabi kendi fikri ama ben de öyle olacağını düşünüyorum hayırlısı artık.

stoku ne zaman tükendi bu ürünün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar bu koltuk çok rahattı 450 den 370 e düşmüş. koçtaşa gidip denemenizi tavsiye ederim. bana 450 çok gelmişti ama belki ben de bu fiyata düşünebilirim. yalnız araştırmama rağmen markasını modelini çözemedim çözebilen olur da yazarsa başka yerde daha ucuza var mı araştırırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 29 Ocak 2016; 22:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage12

Ben A101'deki sandalyeden aldım. Görünüş rahatlık olarak güzel ama yaslanma yerini biz kontrol edemiyormuşuz. Ve arkaya yaslanma bir süre sonra düşmeye sebebiyet veriyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

Yok maalesf.

Dik durmaya çalış zaten , Sağlığın açısından.
  • Bugün CNR mobilya fuarına gittim ofis mobilyası bölümünde birsürü sandalye test ettim. Aralarında özellikle bir üründe aklım kaldı. Ürünün markası Rapido. Resmen hayatımda böyle rahat bir koltuğa oturmamıştım. Perakende satışı yokmuş görevlinin dediğine göre.Birkaç sitede bulabildim sadece. Sırt kısmı sağa sola hareket ediyordu bel desteği çok iyiydi hatta sırtı geri yasladığında neredeyse yatıyormuş gibi bir hal alıyordu ve oturak kısmı da öne doğru hareket ediyordu geri yaslanınca. Malzeme kalitesi de epey iyiydi. Mekanizması da italya dan getirilmiş. Uygun fiyata bulabilseydim bir an düşünmez alırdım ancak çok pahalı. Oradaki görevli fiyatının 1200 tl olduğunu söyledi. Bir sitede 900 tl ye buldum ancak hala pahalı. Fiyat sınırı olmayan arkadaşlara kesinlikle öneririm.

http://www.koltukbak.com/sva.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke.han -- 31 Ocak 2016; 1:58:04 >

• berke.han kullanıcısına yanıt
    O FİYATA KÖŞETAKİMİ ALİRİM BEN

Fiyat oldukça yüksek ve gereksiz bence de ..

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

150tlye kadar pc başında kullanılmak üzere tavsiye koltuğunuz var mıdır acaba? Fiyat 20 30 esneyebilir.

Bu perşembe A-101 de vardı. Ve fiyatına göre baya da kullanışlı. Tavsiye ederim.

2-3 mağazasını dolaş kesin birilerinde bulursun. Ellerinde kalmış olabilir.
    Intel i5 11400f/MSI b560m MAG Bazooka/EVGA 1660ti/2x8 gb XPG Gammix d30 3200Mhz/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 850 EVO SSD/Corsair Carbide 400r/MSI MAG A650BN/Logitech g300/Logitech g103/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

İş görür heralde fena görünmüyor. Şubeleri bi gezmek lazım belki ellerinde kalmış olabilir

Benim Oğlan 3 gündür üstünden kalkmadı .

PC koltuğu olarak oldukça kullanışlı. Bulabilirseniz gözü kapalı alın derim.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 1 Şubat 2016; 1:50:33 >
  • Ben Hepsiburada'dan defne koltuğu aldım ama süngeri çok yumuşak, bir de sanırım hakikaten bildiğimiz sünger. =) Çok hızlı yassılıyor. Kollarının yan tarafları keskin, koltuk da dar olduğundan bacağımı rahatsız ediyor. Büyüklük olarak Bürosit cosmo ile aynı diyebilirim ama kalite farkı var kesinlikle, eski koltuğum cosmo idi. Bürosit eski Bürosit değil, 1998'de alınan cosmo modeli evde 17 senedir günlük kullanılıyor. 2009'da aldığım cosmonun ise önce sırt kısmının bağlı olan yeri kırıldı, garanti kapsamında değiştirdim. Sonra da amortisörün oturma yerine bağlantısını sağlayan plakanın kaynak yeri çatlayıp ayrıldı. Kaynattırıp tekrar kullanmayı düşünüyorum.

İndirimle kargo bedava olarak 60 liraya aldığım Defne için kötü diyemem ama tatmin de etmedi. Tahta sandalyeme göre daha iyi tabi. Mindersiz kullanmak mümkün değil, tahta sandalyede kullandığım minderle birlikte kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 2 Şubat 2016; 23:16:28 >

• 2 yıl içinde koltuk fiyatlarının %100 artmasının nedeni nedir bileniniz varmı ?
    http://www.hepsiburada.com/max-office-high-trend-file-sirtli-yonetici-koltugu-p-OFISADRMXY400SF
    gördüm almayı düşünüyorumda , günde 12 saat civarı bilgisayardayım.
    Belim ve sırtımda ağrılar olmaya başladı. Belimi sırtımı destekleyecek bi ürün arıyorum en uygunu bu gibi geldi sizce almalı mıyım bunu ya ? 400TL ye kadar verebilirim sağlığım bozulacak.

• diğer tüm ürünler gibi tl'nin değer kaybıdır heralde.
    Bu 2 ürün piyasanın en az 150 lira aşağısında. Ben sizin linkteki ürün ve bunun arasında kararsız kaldım. Üstteki ürün deri ve kafası ileri geri oynayabiliyor. Bu ise tekstil malz. ve kafası oynamıyor.
    www.hepsiburada.com
    Adore Max Office Comfort Yönetici Koltuğu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/max-office-mxy300sf-comfort-file-sirtli-yonetici-koltugu-p-OFISADRMXY300SF

Kullananlardan yorum bekliyoruz

• azazel4141 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım ürünü 1 hafta oldu. Kullanımı gayet rahat, beli sarıyor, sırt kısmı hareketsiz ,kurulumu kolay, fiyatına göre son derece güzel bir ürün. Boyun kısmı hareketli olduğu için ben bunu tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakal35 -- 2 Şubat 2016; 16:51:20 >
  • Bu koltuklar hep yönetici-ofis koltuğu kategorilerinde acaba üniversite öğrencisinin çalışması için rahat mümkün olduğunca fazla yeri ayarlanabilen koltuk önerebilir misiniz? Bütçe olarak öyle çok uçuk olmasın . İkeada vardı ancak hep fiyatlar 600-700 tl idi.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.