Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene bu zamanlarda 1000 lira civarına almadığım Calitte koltuklar alınamaz fiyatlara gelmiş. Xdrivelar için ne diyorsunuz ?

Aslında çok para da vermek istemiyorum, 1200-1300 liralık bir şey alıp akşamında kedinin tırnaklama riski de var :) Sizin öneriniz var mı ? Şu 750-800 tl civarında, malzemesi kalitesiz olmayan önerilere açığım.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Bende 1200 civarında bakıyorum xdrive dan başka çare yokki ama koltuklar hakkında fazla bilgim yok. Birde 700 TL ye seduna thunder Pro var o da çok dayanıklı mı bilemedim. Kararsız kaldım. He bide xdrive in yeni modeli 15'li şuan 999 TL onun hakkında hiç bir yorum bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramurat -- 24 Mart 2020; 9:21:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultramurat U kullanıcısına yanıt
    Nerede 999 TL ? Trendyol’da 1039 TL şu an, alsam mı diye düşünüyorum.

Seduna benim de dikkatimi çekti evet, biraz daha ofis koltuğu gibi. Xdrive daha cazibeli gözüküyor.

Kendi sitesinde kod ile 999 TL ama işte ne kadar iyi? Çünkü yeni model

Yeni model olduğunu ben de fark ettim. Kodu nasıl alıyorsun hocam ? Göremedim öyle bir şey. Sancak modeliyle karşılaştırdım, görüntüde kumaşı biraz daha yumuşak gibi gözüküyor. Tam 1000 lira para verip, akşamında kedim tarafından delik deşik edilmelik
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• Dostlar selamlar, deri olmayan terletmeyen tekerlek kısmının çapı mümkünse 60 cm i geçmeyen evde kullanmak için tavsiye edebileceğiniz bilgisayar koltuğu var mı ? Fiyatı çok önemli değil ama fahiş olmaması yeterli. Özellikle bel kısmının rahat olması benim için önemli. Oyuncu koltugundan ziyade ortapedik bişeyler olması benim için önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 24 Mart 2020; 10:31:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Denedin mi aldın mı hocam nasıl fiyatı ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Denedin mi aldın mı hocam nasıl fiyatı ne kadar?
    Denedim de içime sinmedi ona o kadar para vermek. Bi sürü sandalye denedikten sonra başka bi sandalye aldım. Renberget içime sindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 24 Mart 2020; 12:2:3 >
    Şimdi gördüm ikeadan almışsın hocam sırt kısmı baya terletir gibi geldi bana havalandırma alanı yok bel kısmı nasıl memnun musun? Bir de bele ek bir yastık koymak gerekir mi ? Koyulmak istense o malum yastıkların lastiği bu sandalyenin arka kısmından geçer mi? Kol tutamaçları buna engel olurgibi görülüyor resimlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 24 Mart 2020; 11:31:25 >
    Eyvallah hocam, aradım sordum. Sancak ile deri kalitesi aynı, bunun kolçakları daha yeni model dediler. 999'a alacaktım, ancak sadece havale ve eftde bu fiyat geçerli. Kredi kartıyla almam gerektiği için Trendyol'a döndüm. Sancak modeli görüntü olarak daha hoşuma gittiği için 80 lira fazla verip Sancak modelini aldım. Kaç günde gelecek merakla bekliyorum.
    Xdrive 1453 serisi nasıl biliyor musun 1200 civarında şimdi?

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Sırt kısmı delikli boyuna yakın kısmında delik yok sadece. Bende yastık vardı lastikli olandan geçiyor ancak öyle rahat edemedim. En rahatı sandalyeye yaslanmak oldu. Şunu anladım; burada yazılanlara göre karar vermemek gerekiyor. Ergonomi kişiden kişiye değişiyor. Şu süreç bitince ikea’ya gidip hepsine oturup denemek en sağlıklısı. Ben yaklaşık 1 saat sandalye denedim en içime sineni aldım memnunum.
    Haklısın en mantıklısı dediğin gibi yapmak. IKEA' dan alırken bi indirim kodu vs bulabilirsem de çok iyi olacak. Var mı bildiğin?

Bu arada tavsiyelerin için çok teşekkürler.
    Maalesef hocam benim de markayla ilgili ilk deneyimim olacak ama Sancak modeli için mutlaka deneyimlerimi yazarım.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    ikea kodu varsa ben de alırım bi dal. ücretsiz kargo kodu bile işime gelir, 130 TL kargo çıkıyor :D
  • Bir şey alabildin mi hocam?
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Aldım. İdareten bunu kullanıyorum.

urun.n11.com
    Ofis & Ev Çalışma Koltuğu, Bilgisayar Koltuğu - n11.com
    https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofis-ev-calisma-koltugu-bilgisayar-koltugu-P367377675

Ürün güzel. Kumaş aldım ben. Terletme yapmıyor. Ayrıyeten bu paraya sırt desteği var üründe. İstediğin gibi hareket ettirebiliyorsun sırt kısmını ve sabitleyebiliyorsun. Kilolu biriysen önermem çünkü koltuk biraz dar. Ben 1.80 ve 82 kiloyum ama vücudum yağlı değil fit olduğu için rahat oturuyorum. Teker kısmı biraz dandik ama ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor zaten. Kuponla 220 liraya aldım. Kaliteli sandalyeler en az 1000 liradan başlıyor. Yapacak bir şey yok.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    İkea kodu bulabildin mi ?

• Bir Cins Deli kullanıcısına yanıt
    yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.