Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _selin__

şu koltuk nasıl acaba? kullanan veya bilen var mı?

Klassit KS-1020 Yüksek Sırtlı Yönetici Koltuğu

http://www.elektrohan.com/BRILLO-1065-A-Mini-Mono-Mudur-Koltuk,PR-42567.html

Yukarıda belirttiğim koltuğu 1.5 sene önce almıştım. Hala sağlam. Fiyatının da 120 TL civarı olması lazım. İnternette bulmak zor olabilir. Bu tip koltuk satan mağazaları gezmenizi tavsiye ederim.

Eskişehirde bürmob (Yunus Emre cad.) diye bir dükkandan almıştım. İlginenlere duyrulur.

• adore almayın beyler... kolçakları plastikse hiç almayın
    bendekinin kırıldı, sağa sola baktım aynı kolçaktan da bulamadım.
    bir senede çöp oldu koltuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

vlt 270 derim ve şiddetle tavsiye ederim enim 1 yıl falan oldu gunde 8 10 saat masa basındayım urun mukemmel cok rahat vok arastırma ben 1 ay arastırdım bosuna bu fıyata bu urun ve dengını cok zor bulursun

Dostum tamam doğru rahat koltuk fakat çekyat mı bu 200 tl... 70 tl lik koltuk neyimize yetmiyo... Hem zaten fiyatta indirimli gelmedi. Yani burası sıcak Fırsatlar öyle bi kampanya yazılması lazım ki hiç bir yerde o fiyata bulamayalım. Bilmiyorum anlatabildim mi.

http://www.biarada.com/adore-vlt-210-dr-manager-comfort-yonetici-koltugu/fiyati/2230119

• haklısınız fiyatlar biraz pahalı çekyat mı bu demişsiniz ama alıp kullanınca aradaki fark ortaya çıkıyor.. uyduruk mal aldık iki günde parçalandı ee yenisini alınca noluyor yine çekyat parası oluyor

o yüzden bir kere parayı bastırıp kaliteli bir şey almakta yarar var. benim düşüncem bu tabi pahalı diyenlere saygı duyarım.. kaldı ki bana göre de pahalı.. ama kalite ve sağlamlık isteniyorsa da biraz para gözden çıkarılmalı yani..
  • quote:

sıcak fırsat var mı 120 tl bütçem var

bütçeniz elveriyorsa maxima mc710 öneririm.. hepsiburada fiyatı indirimli halde şu an 189 lira

fiyat beni aşar diyorsanız şu ürünü öneririm kullananlardan olumlu yorumlular alan ve satış sayısı azımsanamaz bir ürün
    istediğiniz renk olarak da gönderim yapıyorlar. fotoğraftaki siyah renkle sınırlı değilsiniz yani.. 119 lira kargo dahil..
    bu ürünü almayı çok düşündüm ama maxima mc710 aklımı çeldi.. bugün yarın maxima siparişi vereceğim..

• 3 yıl kadar once burdan alttaki linkten almıştım . ece modeli kargo dahil 110 tl idi gayette güzelidi.
    şimdi değişik modellere baktım internette uçmuş fiyatlar .bu adamlara bi soralım bakalım fiyatlar nedir.

www.cilingirler.com.tr
    Çilingirler Ofis Mobilyaları Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.
    http://www.cilingirler.com.tr/?gclid=CPHxldyarKoCFdAf3wodJEPgtA

şimdi bu modelin gibi istiyorum ..ikea ve koçtaşta vardı .fiyat bilen varmı ?

www.cilingirler.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Çilingirler Ofis Mobilyaları
    http://www.cilingirler.com.tr/menu_detay.asp?id=4382

• 150-200 tl arasında güzel bir koltuk istiyorum bu sene lisede son senem üniversite sınavına hazırlanacağım bundan dolayı günümün yarısı sandale üstünde geçicek beni rahatsız etmicek güzel bi çalışma sandalyesi önerisi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

sıcak fırsat var mı 120 tl bütçem var

bütçeniz elveriyorsa maxima mc710 öneririm.. hepsiburada fiyatı indirimli halde şu an 189 lira

fiyat beni aşar diyorsanız şu ürünü öneririm kullananlardan olumlu yorumlular alan ve satış sayısı azımsanamaz bir ürün
    istediğiniz renk olarak da gönderim yapıyorlar. fotoğraftaki siyah renkle sınırlı değilsiniz yani.. 119 lira kargo dahil..
    bu ürünü almayı çok düşündüm ama maxima mc710 aklımı çeldi.. bugün yarın maxima siparişi vereceğim..

Bu tarz arkaya da yaslanabilen koltuk var mı acep ? 200 ü geçmeyecek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

150-200 tl arasında güzel bir koltuk istiyorum bu sene lisede son senem üniversite sınavına hazırlanacağım bundan dolayı günümün yarısı sandale üstünde geçicek beni rahatsız etmicek güzel bi çalışma sandalyesi önerisi bekliyorum

200 liraya kadar çıkabiliyorsan hiç durma maxima mc710 al..

Maxima MP010 şu ürün de var.. ancak kolları bacakları plastik sorun değil diyorsan fiyatı biraz daha uygun..
  • hepsiburada'dan dün gece maxima mc710 siparişimi verdim. bakalım kaç günde gelecek. bordo renk sipariş ettim. dötümüz sırtımız yer görsün biraz
  • maxima mc710 un sırt kısmı ayarlanmıyor ama gördüğüm kadarıyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

maxima mc710 un sırt kısmı ayarlanmıyor ama gördüğüm kadarıyla ?

ayarlanıyor. koltuk ve sırt beraber hareket ediyor. beşik gibi hareket etme mekanizması var. sabitlenebiliyor. yaylı amortisör de var..

hepsiburada.com da yorumları da okuyabilirsin
  • maxima mc710 kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bu koltuğu arkaya yatırdığımızda bıraktığımız pozisyonda durabiliyor mu? Yoksa biz kuvveti kesince tekrar dik hale mi geliyor. Cevaplarsanız sevinirim.Bir de bunu İstanbul'da elden daha ucuza alabileceğimiz bir yer var mı?

edit: yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa -- 4 Ağustos 2011; 19:35:05 >
  • Bir üstteki arkadaş cevap vermiş aslında tam olarak sormak istediğim soruya. Ben yine de daha net biçimde sorayım dedim. Tekrar cevaplarınız için teşekkürler...
  • mc710 kumaş kullanan var mı?
  • arkadaşlar aldığım ürün 10 gün oldu hala tedarik aşamasında.. hepsiburada adamı fıtık eder.. bakalım ne kadar bekliycez daha.. 2 ay 3 ay 5 ay :))
  • quote:

arkadaşlar aldığım ürün 10 gün oldu hala tedarik aşamasında.. hepsiburada adamı fıtık eder.. bakalım ne kadar bekliycez daha.. 2 ay 3 ay 5 ay :))

koltuk güzel. işyerinde kullanıyorum. suni deri olanını aldıysan biraz terletiyor yazın ve kararıyor..onun dışında çok rahat bi koltuk
  • terletiyor diye kumaş almayı düşünüyorum ama yoruma rastlayamadım
    yokmu kumaşlılar
  • kumaş kullandım daha önce yazın fena terletiyordu. terlemekten kaçış yok yaz ayları :)

gelse bakacam terletiyor mu terletmiyor mu ama hepsiburada fıtık etti beni.. hala kargomu göndermediler.. sabırla bekliyorum.. bayrama kadar gelse bari.. uyuz herifler ya.. yoğun çalışıyoruz diyolar gecikme için özür dileriz diye otomatik mesaj da atıyorlar.. ama icraat yok.. çalışıyorsunuz ama kargoyu göndermiyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

arkadaşlar aldığım ürün 10 gün oldu hala tedarik aşamasında.. hepsiburada adamı fıtık eder.. bakalım ne kadar bekliycez daha.. 2 ay 3 ay 5 ay :))

koltuk güzel. işyerinde kullanıyorum. suni deri olanını aldıysan biraz terletiyor yazın ve kararıyor..onun dışında çok rahat bi koltuk

bilgilendirme için teşekkür ederim. kararması normaldir. sonuçta deri..

ama kumaş koltukta zamanla kararıyor onu da tecrübe ettim.. o yüzden kararması sorun değil.. aşırı şekilde terletmiyorsa o da sorun değil..

görüntüsü yeter deri nin :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.