Teğmen
01 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam ,

win10 yüklü tüm güncellemeler yüklü fakat i tunes bir türlü yükleyemiyorum hep vc80 gibi bir hata alıyorum.Delirecem lütfen yardım.
Selamlar. Panasonıc plazmanın kumandadan kapatıyorum. Standby ışığı tv kapanmasına rağmen yanıp sönüyor. Tv panelden kapattığımda sönüyor. Kumandadan kapattığımda. Devamlı yanıp sönmesi nedir anlamadım. Tv de bi sorun yok şu an için bilgisi olan varsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,

Hepsiburada sitesinden star saat diye dükkan firmadan aldığım saat geldi. Fossil 4656 model numaralı saati açınca YouTube da izlediğim ve beklediğim kutu normal fakat kılavuz falan garantisi bana pek inandırıcı gelmedi. Saate birşey diyemiyorum. Ayırt edemedim. Ama birebir. Bi mağazaysa sordum. Aynı saatleri yan yana koyduk. Kordon farkı çok bariz değil ama vardı. Arkadaş bunun garantisi geçerli değil dedi. Yani nerden almalıyız. Neye güvenmeliyiz. Ben anlamadım. Saati iade yaptım. Çünkü içim rahat etmedi. Birde hb müşt hiz. Pişkin saat fotonun aynısıdır. Diyor. İzmir'de nerden fosil almalıyız. Veya netten hangi siteye güvenmeliyiz. Amazon'dan veya başka nerden alınır.
Arkadaşlar yeni ev aldım. İzmirdeyim. Ev 80 m2 yalıtımlı yeni bina. Doğal gaz bina dışında kolon tesisatı falan yapılması gerekiyor. Evde petek yok tesisat var. Ben pek anlamıyorum yani bu işleri çok fazla araştırmadım. Yani kombi ne almalıyım. Bunun Yani ısınmanın herşey dahil fiyatı bana neye patlar. Birde önerilerinizi alırsam sevinirim. Teşekkürler
Selam

telefonum 5s ıos 8.1.3 sorum safari tarayıcısı 3 gb yer kaplamakta çerezleri sildim. Daha başka birşey kalmadı. Sizde ne kadar yer kaplamakta. Arkadaşlarıma bakıyorum 196 mb gördüm. Bir çok temizleme programı kurup denedim. Bu sorun nasıl çözülecek. Bi tarayıcı için 3gb fazla gibi...
yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar.

Anakart modelim asus p5l mx

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5LMX/#overview

Bios güncellemem gerekiyor zannedersem. Ama çok fazla bilgim yok Pc de win 7 64 bit kuruluydu. Pd 2,8 işlemciden c2d e4500 işlemciye geçiş yaptım. Bigisayarı açtım işlemciyi gördü. Problem yoktu. Puanlama yaptım. Sorun yok. bi 20 dk çalıştım. Hata fakan vermedi. Sonra Pc yi formatlamak istedim. win7 32 bit kurmak istedim. Kuruluma başladı. %20 - %50 derken ben pc nin yanında kalktım. Bitirsin diye geldiğimde ilk açılış ekranında öyle beklediğini gördüm. Del ile tab giriş yazısı çıkıyor. Del yapıyorum Tab yapıyorum hiç giriş yapmıyor. Kapatıp açtığımda açılırken hemen del yaptığımda işte işlemci adı falan geliyo orda takılıyo. bir f2 birde enter basılıması isteniyo ama birşey yok öyle bekliyo. Biosa da giremiyorum. Eski işlemciyi taktım yine aynı menüler karşıma geliyor. Sorun nedir. Çözüm bulamadım.Yardımınıza ihtiyacım var. Ekran resmi aşağıdadır Teşekkürler.

Arkadaşlar kardeşimin bilgisarına işlemci aldım. Pd 2,8 olan işlemciyi c2d 2,2 yapmak için. Sorum şu gelen c2d e4500 işlemci tırnaklı değil. Kardeşimin ana kartı tırnaklı mı değil mi hatırlamıyorum. Bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim bu tırnak olayı hakkında.

ana kart :http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5LMX/#CPUS
Yardım ederseniz sevinirim. Yan arkadaşımla neti ortak kullanıyoruz. Fakat modem kapalı olmamasına rağmen ben modemi görmüyorum.Gittiğimde wlan ışığı sönük oluyor. Kapatıyorum. Biraz bekleyip açtığımda net geliyor. Sorum.Net gitmemesine rağmen ben modemi neden göremiyorum. Veya net gitse bile benim modemi görmem gerekmezmi. Her seferinde arkadaşı rahatsız ediyorum. Eski ttnet modemde net gitse bile içine girip yeniden başlatılıyordu. Bunda bu şekilde işlem yapamıyorum. Yada bi ayarı var ben bilmiyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar işlemci için soğutucu alma ihityacı duydum ve aşağıdaki linkteki soğutucuyu seçtim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-hdt-s1283-hdt-s1283-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=42553

Fakat almaya gittiğimde vatandaki arkadaşlar senin kasana bu işlemci soğutucu uymaz kasayı kapatamassın dediler aranızda bu boyutlarda kasaya göre işlemci soğutucu alıpta kullanan montajlayan var mı. Kasam xigmatek aşağıdaki linkteki kasadır. Kullanan varsa görüş bildirirse sevinirim.

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=28&type=specification
Arkadaşlar Asus M4A88TD-V EVO anakartım var. Bu kartta onboard ekran kartım var HD4250. Ben ilaveten oyunlar için HD5670 aldım. Oyun oymazken HD5670 i kapatıp anartın ekran kartını kullanmak istiyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum ,Havalar sıcak olduğundan. Bunu nasıl yaparım. Yani ekram kartını sökmeden donanım değiştirebilirmiyim. sadece ekran kablosunu çıkarıp değiştirerek. Yardım ederseniz sevinirim. Win 7 kullanıyorum
Hakkında
Forum İmzası:
AMD Phenom II X4 965 BE - ASUS M4A88TD-V EVO -CORSAIR 4GB DDR3 1333MHz - Kingston Hyprix ssd 120 gb - WD Green 1 tb /
Asus HD5670 - # Xigmatek Asgard II Pure Black 500W - WD LİVE - logitec m705
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
TV
Panasonic
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 379
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 3.054 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.