Şimdi Ara

bilgisayar topluyucam bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pc alıcam hayırlısıyla AMD FX 4100 B.E. @ 4Ghz / ASUS M5A78L-M LX / SAPPHIRE HD 6850 / FSP BLUESTORM 500W 80+ / PATRIOT 8GB (2X4GB)
    GAMER II SECTOR5 DDR3 1333MHZ CL9/500Gb Seagate Constellation ES/ Corsair 60GB Force 3 SSD bu özellikteki bir kasa toplamak istesem 0ı kaç para 2. eli kaç para tutar

• bilgisayar parçasında 2.el toplamak mı ..

alacağın işlemci OC edilmişmi edilmemiş mi. anakartta bios sorunu veya mavi ekran sorunu var mı yokmu . ekran kartı çabuk ısınıyormu. hdde badsector varmı... ohooo . çook şanslı olmanız lazım.şahsen asla önermem.
  • haklısın vallaha:::: 0ı kaç para tutar
  • o yazdığın kasanın sıfırı 1000tl civarı tutar vatan indirimle dahada ucuza gelir. nerden nasıl alacağına bağlı ama o sisteme o anakart olmaz sen limit ver ona göre öneriler gelir
  • kardeşim ben max 750 tl bütçe ayırdım
    bu paraya alıcağım bilgisayar crysıs oynamaz diyorlar.
    Doğrumu söylüyolar acaba snn fikrin nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacabbar

kardeşim ben max 750 tl bütçe ayırdım
    bu paraya alıcağım bilgisayar crysıs oynamaz diyorlar.
    Doğrumu söylüyolar acaba snn fikrin nedir

gülüyorum ama kbakmayın 3570k zaten 480 lira 350 400 te ekran kartı al sana ne etti sadece 2 parçadan. arttırman lazım oyun oynıcam diyorsan.

bende alttaki arkadaşın dediği gibi yaptım param kısıtlıydı anakart ram işlemci aldım ekran kartını sonraya bıraktım. bence sende böyle yap veya paranı komple topla öyle al. 50 100 lira için sistemi bozma sakın. sonra pişman olursun özellikle anakartta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2013; 17:34:53 >
  • Arkadasim ben bi kac parca topladim bilgisayarima ama tum parcalar degil anakart islemci bide ram toplam 300 tl tuttu ama su an cod black ops 2 yi medium ayarlarda rahatca oynayabiliyorum.. Sana demem su ki yavas yavas al parcalari hemde dusune dusune al yoksa yanlis bisi alirsan mahfolur bilgisayar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş 5 sene önce 1,500 tl ye mönütörlü pc aldı crysıs 1 i kaldırıyodu rahatta oynuyodu ,
    o zaman benim 1,500 tl ye bir kasa almam lazım e bilgisayarlar yıl geçtikçe pahalanıyomu yoksa ucuzluyomu
    adamın mönütörlü aldığı pc yi ben mönitörsüz aynı fiyata almış oluyorum kafam hiç almıyo bu işi
  • bana 750-800 tl arası pc yazarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacabbar

bana 750-800 tl arası pc yazarmısın

tamam yazalımda o pcyle ne oynamayı düşünüyorsun ? ayrıca mesajımı alıntıla yoksa göremeyebilirim burayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2013; 18:45:01 >
  •  bilgisayar topluyucam bi yardım

İstediğin fiyata en uygun pc budur.
  • ilgilendiğiniz için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.