bu ekranı alacağım. tv yi ve ekranı duvara monte edeceğim. özellikle internette dizileri takip ediyorum. örneğin ikisinide tvye bağlayarak, monitörde face de gezinirken aynı anda tv de dizi izlemek gibi bi fantazim var. yada oyun oynarken tv de bişeyler açıkolsun gibi
bu işlemi yapabilirmiyim. bunun için ekran kartımı önemli, önemli ise hangi ekran kartı. özetle ne yapmalıyım.
laptopta ati 4570 512mb ekran karti var. 1 adet hdmi ve 1 adet vga cikisi var, hmdi cikisina 27" monitor, vga cikisina 19" baska bir monitor kullaniyorum.. Ve hicbir kasilma yada performans kaybi hissetmiyorum. Diyecegim o ki alacagin herhangi bir kartla dilegini gerceklestirebilirsin.
sectigin ekran kartinin oyun performansi AMD 7770 den iyi :
bu ekranı alacağım. tv yi ve ekranı duvara monte edeceğim. özellikle internette dizileri takip ediyorum. örneğin ikisinide tvye bağlayarak, monitörde face de gezinirken aynı anda tv de dizi izlemek gibi bi fantazim var. yada oyun oynarken tv de bişeyler açıkolsun gibi
bu işlemi yapabilirmiyim. bunun için ekran kartımı önemli, önemli ise hangi ekran kartı. özetle ne yapmalıyım.
O kart yerine HD7850 alın o karttan çok daha güçlüdür.Ve aynı fiyattadır.