Şimdi Ara

Bilgisayar Toplamak İstiyorum Cahilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba battlefield 4 fifa gibi oyunlari kasmadan yuksek grafikta oynamak icin bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu konularda hic biseyden anlamam. Anakart ekran karti ram den baska neler aliniyor ? Fiyatlari ne kadardir ? Monitor alirken neye dikkat edicem ? Cok abartili bilgisayar istemiyorum gunumuz oyunlarini guzelce sorunsuz oynamak istiyorum ve bilgisayar terimlerini pek bilmem o yuzden kaziklanma korkusu da var :)

Oyun icin laptop onermiyorlar katiliyor musunuz ?

biraz anlatabilir misiniz bu isleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhoner -- 30 Eylül 2013; 12:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben kendi bilgisayarımı satıyorum eğer düşünürsen özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz eğer bilgi istiyorsanız gene özel mesaj yolu ile bilgi de verebilirim :)

BEŞİKTAŞ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.aslan

Oyun oynamak istiyorsan leptop alma derim ben..

ben kendi bilgisayarımı satıyorum eğer düşünürsen özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz eğer bilgi istiyorsanız gene özel mesaj yolu ile bilgi de verebilirim :)

0 istiyorum hocam pm aticam simdi tesekkurler

• Bütçenize göre değişir. Oyun için laptop önermeme gibi devirlerde geride kaldı. Siz eğer sürekli evde duran birisi iseniz oyun laptopuna vereceğiniz para ile çok çok daha iyi pc alırsınız. Fakat eğer tatile falanda giderken veya cihazınızı bir salonda bir başka oda da kullanmakda isterim derseniz laptop alırsınız. Oyunu her yerde oynayabilirsiniz. 3.000 liraya çok iyi oyun laptopları bulunmakta. Herkesin tercihi farklıdır oyun için laptop alma diye bir kaide yok artık o devirler eskide kaldı . Ama eğer hiçbirşey bilmiyorsanız technopat.net den her ay sistem tavsiyeleri veriliyor bütçeye göreydi sanırım. Ordaki sistemlerden birini toplayabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: kocak157

Bütçenize göre değişir. Oyun için laptop önermeme gibi devirlerde geride kaldı. Siz eğer sürekli evde duran birisi iseniz oyun laptopuna vereceğiniz para ile çok çok daha iyi pc alırsınız. Fakat eğer tatile falanda giderken veya cihazınızı bir salonda bir başka oda da kullanmakda isterim derseniz laptop alırsınız. Oyunu her yerde oynayabilirsiniz. 3.000 liraya çok iyi oyun laptopları bulunmakta. Herkesin tercihi farklıdır oyun için laptop alma diye bir kaide yok artık o devirler eskide kaldı . Ama eğer hiçbirşey bilmiyorsanız technopat.net den her ay sistem tavsiyeleri veriliyor bütçeye göreydi sanırım. Ordaki sistemlerden birini toplayabilirsiniz.

Laptoplar cok isinmiyor mu ?

Orijinalden alıntı: iPhoner

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Bütçenize göre değişir. Oyun için laptop önermeme gibi devirlerde geride kaldı. Siz eğer sürekli evde duran birisi iseniz oyun laptopuna vereceğiniz para ile çok çok daha iyi pc alırsınız. Fakat eğer tatile falanda giderken veya cihazınızı bir salonda bir başka oda da kullanmakda isterim derseniz laptop alırsınız. Oyunu her yerde oynayabilirsiniz. 3.000 liraya çok iyi oyun laptopları bulunmakta. Herkesin tercihi farklıdır oyun için laptop alma diye bir kaide yok artık o devirler eskide kaldı . Ama eğer hiçbirşey bilmiyorsanız technopat.net den her ay sistem tavsiyeleri veriliyor bütçeye göreydi sanırım. Ordaki sistemlerden birini toplayabilirsiniz.

Laptoplar cok isinmiyor mu ?

Laptoplar tabiki de ısınıyor ama bu ısınıpta kapanıyor anlamı gelmiyor. Bu oyun laptopu da olsa mutlaka ısınır. Isınması zaten normal birşeydir elektronik bir cihaz sonuçta ve oyun oynarken fazla yük bindiği için içindeki parçalar ısınır ve fan da içerideki sıcak havayı dışarı çıkarmak için daha yüksek devirde çalışır ve daha yüksek ses çıkarır. Bunu bir kulalıklık ile çözebilirsiniz. Zaten oyun laptopu alanlarda laptopun klavye mause'un oynamıyor harici klavye+mause takarak masada oynuyor olması gerekende budur zaten rahat oyun oynayabilmek için ve sağlık açısından. Siz laptopu sağa sola her yere götürebilir her yerde bu tarzda oynabilirsiniz eğer sürekli evde değilseniz. Zaten sürekli evde iseniz kesinlikle masaüstü alın çok daha iyi sistem toplarsınız.

• iPhoner kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sen laptopta kararlıysan marka, model , fiyat aralıgı gibi şeyleri belirle.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykio

Öncelikle sen laptopta kararlıysan marka, model , fiyat aralıgı gibi şeyleri belirle.

Marka model anlamam ben ama 2000-2500e iyi bir şey alınır diye düşünüyorum ? Daha düşükse daha iyi olur tabi.

Yanlış yere açtıysam mod arkadaşlar gerekli yere taşırsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: Sofiman

tam bütçeniz nedir. 2000TL mi yoksa 2500TL mi?

mümkünse 2000, değilse sınırım 2500.

quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

O bütçeye yüksek ayarlarda bf4 oynatacak laptop yok hocam amd platformunda bir kasa toplamanı tavsiye ederim

evet kasa toplamak en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhoner -- 1 Ekim 2013; 16:15:44 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.