Şimdi Ara

Bilgisayar start almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler benim bir pc var mesela bir oyun oynarken ultraya alınca mavi ekran veriyordu ama grafiği düşürünce sorunsuz oynuyorduk böyle bir sorunum vardı çözememiştim sonra pc yi kapadım arkasında güç kablosunu çıkardım psunun çıkarırken çıt diye bir ses geldi o çıkarılan yerden ( PSU ) sonra dedim ben bu bilgisayarı çalıştırırsam sıkıntı büyür çalıştırmadım sonrasında işte güç kaynağını çıkardım Ataç ile kısa devre yaptım fişi takıp çıkarırken çıt diye sesler geliyordu psudan dedim kesin güç kaynağı arızalı gittim servise verdim psuyu adamlar sağlam dedi nasıl oluyor bu :D madem psuda değil sizce neyden olabilir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 12 Şubat 2021; 21:26:57 >

• Güncel
  • ekran kartından olabilir, ramden olabilir

mavi ekran hatasını yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 12 Şubat 2021; 22:10:25 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    Ekran kartında olsa görüntüde renkler birbirine karışır renkli yatay şeritler falan çıkar diyorlardı Memtest ile ramları taratıncada önceden sorun bulmamıştı hem onlardan olsa anakart o parçaların arızalı olduğuna dair bip sesleri verirdi galiba
    Bilgisayar şuan hiçbir şekilde açılmıyor ki start almıyor ha açılsa bakcam mavi ekran hatasına ama oda zaten oyunda grafikleri arttırınca oluyordu
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

fanlar dönüyormu. güç geliyorsa ramleri tek tek dene .sök tak

Start almıyor hiçbirşeyin döndüğü yok kasanın powerine basmadan önce pc nasılsa bastıktan sonrada pc öyle anakartta kısa devre mi var acaba çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzay montajı dene. pc yeniyse garantisi varsa servise ver

Uzay montajda denedik ama olmadı

varsa başka psuyla deneyin

Servis sağlam demişti ama komşunun güç kaynağıyla denerim

servis diğer parçalara bakmadı mı sadece pusuya mı çalışıyor dedi psu sağlamsa sorun ya anakartta yada ramlerde anakartın ışığı yanıyor mu

• Sorun çözüldü beyler 2 ramdan biri bozulmuş şuan tek ramla açıldı pc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.