Boş kasa ve 750watt power. Ancak vatan bilgisayrdan gelince kasayı toplattım herşey montalandı tam calıstırınca islemci fanı dönüp duruyordu. Sonra watt sorunlu dediler. 550 watt aldım taktım çalışmaya başladı. 750 wattı vatan bilgisayara garantiye gönderdim geri gönderildi ve sorunsuz calısıyor dediler. Bir bilgisayrcıya götürdüm power pilleri uyuşmuyor kasayla dediler o yüzden tamamen toplatıp götürün dediler. Açıkçası 550 watt işimi görüyordu. Ancak bir oyun açınca mesela Skyrim diyelim. En düşük ayarlara alıyorum ki parçalarımda skyrimi gayet güzel çalıştıran parçalar. Ama acınca 1 veya 2 dakika sonra kasadan acayip sesler geliyor fan böğürüyor resmen. Daha sonra kasa kapanıyor. Tuşa basınca calısmıyor elektrik fişini çıkarıyorum kasadan tüm elektrik akımı silinince tekrar takıyorum ancak o şekilde tekrar faaliyete geçiyor kasa. State of decay gta4 artık ne olduysa her oyunda ne açarsam açayım kasadan sesler geliyor oyunun agırlıgına göre kapanıyor veya kapanmıyor. Ne yapmalıyım kasamdaki kartlardanmı kaynaklanıyor yoksa power mi yetmiyor yükseltmemmi gerekiyor işlemcimmi ısınıyor anlayamadım yardım lütfen.a
bana power supplyin yetersiz geldi. kaldı ki ne olduğu belirsiz bir power supply ise mümkündür yüklenince cozlar çok kurcalamadan yüksek bir güç kaynağı ile denemeni öneirirm. 500w bu ekran kartın için yeterli yazıyor ancak güç kaynaklarının sertifikaları var 550w olan güç kaynağın gerçekten 550w olmaya bilir. çok zorlarsan yakarsın