Şimdi Ara

Bilgisayar Restart Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum bilgisayarın Dizi Film İzlerken kapanması olay ekran kartımın bozulmasıyla başladı bende ekran kartını söktüm anakartta onboard ekran kartını kullanmaya başladım çok bir özelliği yok kartın masaüstü işlemlerinde sıkıntı yok ancak bir dizi izlerken 3.partta falan dizi veya film olsun bilgisayar fanları sanki patlıyacakmış gibi çalışmaya başlıyor ve bilgisayar restrart atıyo;
    Şimdi yeni bir ekran kartı alacağım ancak korkuyorum şimdi gidip bir yığın para verip ekran kartınıda taktığımda aynı sorunu veririmi die yani ekran kartı ısınıp bilgisayara restart atırır mı arkadaşar yoksa işlemcide veya başka bir sorun varmıdır ki ?
    Yanıtlarsanız çok sevinirim arkdaşlar herkese hayırlı günler..

• Anakartın Modeli, Psu , İşlemci , Ram Tam Özellikler Nelerdir.
  • Amd Phome 3 Çekirdekli İşlemcim GIGABYTE anakart 4 gb Kingstıon soğutmalı ram 500W'lıkta Güç kaynağım var tam modelleri aklımda değil tabikide aklımda olanlar bunlar.
  • Normal İşlemler Sorun Yok Yazmışsın. Sadece Film Olması İlginç. Anakartın Tam Modelini Yazarmısın. Cpu-z Diye bir program ordan mainboarda tıklayıp öğrnebilirsin.
  • Şimdi İşte Olduğumdan dolayı net birşey söyleyemedim evet İnternette gezerken word,excel vs o işlemlerde sabaha kadar çalış makina kapanmaz ancak film dizi izleyeyim bide ekranı büyük ekran modunda hızlanıyo fan sonra pat :) makina kapanıyor.
  • Eve Gidince Bakıp Yazarsın. Bide İşlemci Sıcaklığının Falan Resmini Koyarsan Daha İyi Olur. İşlemcide Aşırı Isınıyo Olabilir.
  • Cpu-z programı gösterir mi sıcaklıkları falan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.