Şimdi Ara

bılgısayar programcısının,web yada gorsel tasarım okumasına gerek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskıden ılk zamanlarda bılgısayar programcısı okuyan kısıler kendısı web tasarım yapardı

sımdı 2 yıllık okullar acmıslar yanı gorsel tasarım web tasarım okumasına gerek varmı

yoksa kendını gelıstırıp egıterek işe gırebılırmı web tasarlar herhalde yada gorselde tasarlar

• Aç YouTubeyi Java spring boot öğren yada C# ile .NET

2 yıl uzun kendin iyi bir sistemle gidersen çok daha kısa sürede öğrenirsin ben tam tamına 1 ay önce bu işe başladım Java fullden bitti şuan spring bootta veritabanı sorgularındayım ama ayrıca veritabanıda çalışmak gerekiyor diye biraz tıkandım relationlar ve query methodları biraz adam etsem tamamdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendin öğrenebilirsin hocam,

Popüler programlama dillerinden başlayıp özellikle web tarafına yönelmek istiyorsan React Next.js Angular vs öğren tasarım sonradan geliyor zaten şunu da yapayım bunu da yapayım derken.

Bence en iyi öğrenme yolu da proje bazlı ilerlemek insan en iyi çalışırken öğreniyor

Bu arada bu konularda genellikle üniversitede öğrettikleri şeyler çağ dışı oluyor, ben orada öğrendiğim hiçbir şeyi neredeyse şu anda kullanmıyorum çünkü sektör sürekli güncelleniyor bir de yapay zeka zaten konuyu bambaşka yerlere taşıdı zaten artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un1qC0D3 -- 26 Mayıs 2025; 0:4:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    Okulun aslında o kadar bir katkısı yok. Ben meslek lisesi + önlisans çıkışlı olduğumdan ve stajlarım iyi yerlerde olduğundan öğrendim baya.

Fakat okuyacaksanız yazılım için okumayın.

Yazılımı internette öğrenecek derya deniz bilgi var en kötü chatgptye sor o bile seni çalıştırır.

En basiti algoritma çalışmak istiyorum de sana kodla gösteriyor istersen iterasyon üzerinde gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pc programcılık ıkı yıllık dıploma heryere yeterlı o zaman

gorsel programcılık dıploması ıle web tasarım dıplomasına gerek yok derslerı calıs ıse gır o halde

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    Sektörde işe alırken artık ya online test ile ya da sana bir proje gönderip onu tamamlaman yoluyla işler ilerliyor diye biliyorum hocam aslında iyi bir iş yerinde senin diplomana bakacaklarını düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar universiteyi network icin okuyun. orada aldiginiz egitim gercek hayata uygun degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    buda benım web sitem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.