Şimdi Ara

Bilgisayar programcılığı okuyorum aklım karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene mezuna kalmak istedim çevrem 2 yıllığa git onu 4 yıllığa tamamlarsin dediler ikna ettiler sene kaybın olmasın falan diye.araştirdim boğaz içi İTÜ dokuz Eylül gibi iyi üniversiteleri kazanabilme şansım biraz daha yüksek gibi.
    Mezuna kalsam 200k sıralama ile bir yerlerde mühendislik okuyor olurdum.

Simdiden DGS hazırlanmaya başladım matematik hocası herkesi DGS ye hazırlamak istiyor ama sınıfin çoğu meslek liseli çıkışlı en basit işlemleri yapamıyorlar desem yeridir.bende dersteyken egom ağır bastı hocam biraz ileri seviye sorular çözelim dedim.hoca olur falan dedi.bir iki tane sordu ben cozuverdim onlari.ders sonunda odasına çağırdı dgs hazırlan potansiyelin iyi gidersin İstanbul'a İzmir'e Ankara'ya falan dedi.

Çalışmaya başladım falan dedim bu sene tüm konuları bitirip seneye sadece soru çözümü yapmayı planlıyorum dedim.

İçimde bir pişmanlık duygusu yok değil.1 sene daha hazırlanıp ne yapabileceğimi görmek isterdim.

Suda var ama çalışmayı istikrarlı bir şekilde sürdürürsem iyi bir üni kazanabilecegimi ümit ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim okula dgs ile mühendisliğe gelen arkadaşlar çok zorlanıyordu matematik fizik derslerinde. Programcılık o kadar zor değildir herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.