|
arkadaşlar tıp 3 . sınıfım. Ama bölümün ne teoriğini seviyorum ne hayatımı getirdiği ve getireceği hali. İnsanların sağlığıyla ilgili onca sorumluluğu almak, nöbetler, tus, asistanlık hepsi gözümde büyüyor. Üstelik ben sayısala aşık bi insandım kendimi bu bölümde aptallaşmış hissediyorum. Sizce bırakıp hacettepe bilgisayar mühendisliğine geçmeli miyim? Ben huzurlu bi hayat yaşamak istiyorum sürekli hastalık kavga gürültü nöbetlere okumaya strese harcanmış bi ömür değil..En azından derslerine çalışmayı sevsem çekilir ama bu kadar sözeli çekemiyorum... Şu an sevmediğim bi yerde debelenip dururken yaşını da yaşayamamış ot gibi bi insan görüyorum kendime bakınca. Bu arada ailem çok karşı tıpı bırakmanın geleceğimi karartmak olduğunu düşünüyorlar ya orayı da sevmezsen diyorlar.. Çevremden alacağım tepki de cabası. Millet mezun olurken attan inmiş eşeğe binmişim gibi bakacaklar bana. Ama napıyım hayatımı da böyle yaşayamam ki.. Ne tavsiye verirsiniz? Hem burda kalıp ilerde hayatımı değiştirmek imkansızlaşmışken mk yol yakınken dönseydim demekten hem de geçip ulan haklılarmış bu piyasa daha zormuş demekten koruyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı