Şimdi Ara

Bilgisayar Power Supply Anahtar Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm, bilgisayarın power supply'ini bi adaptör gibi kullaıp şerit ledleri yakıcam oda aydınlatması için fakat ben buna bir anahtar eklemek istiyorum mümkünmü acaba?

• istanbluemre İ kullanıcısına yanıt
    bilgisayar power supplyını anakartsız calıstırmayı biliyor musunuz ?
  • toyer T kullanıcısına yanıt
    Evet?
    Anahtari 2 bacakli mi.yoksa 3 bacakli mi baglayacaksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım?

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ediyorum, anladığım kadarıyla yön fark etmiyor. Powerden gelen siyah kabloyu sağ veya sol'a bağlıyorum. Ortaya led'in siyah kablosunu bağlıyorum. Sarıyı da power'e direk bağlıyorum?

Bunları yaparken kabloları kessem bir sıkıntı çıkar mı? Power'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbluemre -- 1 Eylül 2014; 17:21:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    O power fişe takınca direk çalışmaz.(Ledler için sövlemiyorum)Powerdan çıkan yeşil kablo var, o kabloyla herhangi bir siyah kabloyu birleştirmen gerekiyor powerın çalışması için. Ledler içinde 3 bacaklıya anahtara gerek yok. Normal 2 bacaklı on off alın bir tane. Powerden çıkan sarı kabloyu anahtarın girişine, anahtarın çıkışı ledin + ucuna şaşeyide direk herhangi bir siyah kabloyla birleştir.
  • Jamiryuu J kullanıcısına yanıt
    Tamam anladım sağol teşekkür ederim
  • Yeşil ile siyah kablo arasına anahtar koyun, öyle açıp kapatın. Uzun süre kullanmayacağınız zamanlar için de 220-240V girişine bir anahtar koyun.
  • Süha Bebek kullanıcısına yanıt
    Yeşil ile siyah kablonun arasına anahtar koydum fakat bir sonuç alamadım. 220-240V girişine anahtar nasıl koyacağım?
  • Sonuç alamadım derken ? Power hiç mi çalışmadı düğmesiz çalışıyor muydu ? 220V içinde elektronikçiye gidip masa lambası için anahtar istiyorum dediğinde verirler zaten. Kalitesi kötü yada hoşuna gitmeyenleri alma 220V bu şakası yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • modrizzt kullanıcısına yanıt
    Yeşil ile siyah kabloyu kısa devre yapıp çalıştırıyorum anakartsız onun haricinde çalışmıyor yani anahtara bağladım fakat belirli bir On/Off bölgesi olmadığı için sürekli çalışır durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbluemre

Yeşil ile siyah kabloyu kısa devre yapıp çalıştırıyorum anakartsız onun haricinde çalışmıyor yani anahtara bağladım fakat belirli bir On/Off bölgesi olmadığı için sürekli çalışır durumda.

Anahtara nasil bagladiniz acaba ? Cidden ev anahtarina falan baglamis olmayasiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ee.. Vallahi şu şekilde olacak diye bir açıklama gelmediği karmaşık yazılar geldiği için bende bildiğim kadarıyla yaptım onuda muhtelemelen yanlış yaptım. 1 kere mesaj atıp bırakmasalar sorun çözülecektir ama ilgilenen yok nasip.
  • quote:

ee.. Vallahi şu şekilde olacak diye bir açıklama gelmediği karmaşık yazılar geldiği için bende bildiğim kadarıyla yaptım onuda muhtelemelen yanlış yaptım. 1 kere mesaj atıp bırakmasalar sorun çözülecektir ama ilgilenen yok nasip.

Anahtarı yeşil ile siyah kablonun arasına bağlayacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Arasına? Birisi off'a birisi on'a mı bağlanacak
  • Öncelikle anladım diyip yapamayınca tek cevap verip gitmeseler demeye hakkın yok.
    Anlamadım diyip tekrar sorsan cevap vermicekde değiliz. Anlamadıysan gene sor.
     Bilgisayar Power Supply Anahtar Ekleme
  • quote:

Arasına? Birisi off'a birisi on'a mı bağlanacak

Evet jamiryuu nun gosterdigi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamiryuu J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum kusura bakmayın günün vermiş olduğu stres işin vermiş olduğu gerginlik bir hayli canımı sıktı. Bir daha gözden geçirip anahtarı yanlış bağladığımı fark ettim şimdi tıkır tıkır çalışıyor tekrardan kusuruma bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.