Şimdi Ara

Bilgisayar Parçaları Uyumlu Mu 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kendi çapımda bir kasa topladım da (bilgileri aşağıdadır), bu parçalar birbirine uyumlu mu, sorun çıkartır mı? Uzman arkadaşlarımızdan bir fikir istiyorum.

Teşekkür ederim...

Kasa: FRISBY FC-9030G 500W MidT ATX SİYAH KASA
    Anakart: MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI&HDMI Anakart
    İşlemci: Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
    Ekran Kartı: Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    SSD: Crucial 240GB BX200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 540MB / Yazma 490MB)
    RAM: Kingston 8GB Hyperx Savage Black DDR4 3000MHz CL15 PC Ram

• barudiserh B kullanıcısına yanıt
    uyumlu dostum
  • mstfa35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. Performansı açısından ne düşünüyorsun peki? Fikirlerini alabilir miyim?
  • Kasayy Degi?tirin Özellikle Psu Çok kaliteli degil böyle bir sistem topluyorsunuz ve bilgisayaryn en önemli parçasy psuyu dandirik bir?ey seçiyorsunuz sistemi riske atyyorsunuz Psuyu Corsayr VS 550 yapyn
  • quote:

Orijinalden alıntı: barudiserh

Merhaba Arkadaşlar...

Ben kendi çapımda bir kasa topladım da (bilgileri aşağıdadır), bu parçalar birbirine uyumlu mu, sorun çıkartır mı? Uzman arkadaşlarımızdan bir fikir istiyorum.

Teşekkür ederim...

Kasa: FRISBY FC-9030G 500W MidT ATX SİYAH KASA
    Anakart: MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI&HDMI Anakart
    İşlemci: Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
    Ekran Kartı: Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    SSD: Crucial 240GB BX200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 540MB / Yazma 490MB)
    RAM: Kingston 8GB Hyperx Savage Black DDR4 3000MHz CL15 PC Ram

Kasayı muhakkak değiştirin tavsiyem
    "XIGMATEK ASGARD 381 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA" 238tl civarında.

Anakart olarak bütçeniz varsa
    ASUS Z170A PRO olabilir.

• Fikirlerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim. Kasa ucuz diye onu aldım. Elimde power supply mevcut. Sadece iskeletini kullanmayı düşüyorum kasanın zaten. Onun haricinde bir aksaklık var mıdır peki sence üstad?
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Kasayı değiştir demenin sebebi görsel olarak mı, yoksa power supply için mi üstad? Power supply içinse şayet, elimde güçlü bir power supply zaten var aslında. Görselliğe pek önem vermediğim için sadece kasanın iskeletini kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Anakart güzel fikir. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim Tavsiyem Anakartı H110M Pro-VD ile degiştirip işlemciyide i5 6500 yapıp ramlerdi Hyperx 2133Mhz seçip Ekran Kartını GTX950 Yada 960 yapmanız böyle daha performanslı olacaktır Ekran Kartı Çok Düşük Kalmış Diger Bileşenlere Göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: barudiserh

Kasayı değiştir demenin sebebi görsel olarak mı, yoksa power supply için mi üstad? Power supply içinse şayet, elimde güçlü bir power supply zaten var aslında. Görselliğe pek önem vermediğim için sadece kasanın iskeletini kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Anakart güzel fikir. Teşekkür ederim.

Kasayı powerından dolayı değiştir. Power elinde varmış sadece iskeleti kullanıp görsel önemli değilse Everest 707br yi al derimhttp://www.vatanbilgisayar.com/everest-707br-cavalier-midt-atx-siyah-kasa.html 80-100tl gibi bir bütçen geri kalır ve bunu da ekran kartı için kullanabilirsin

Kasayı değiştirmeni öneririm bende. Zalman z3 plus var içerisinde 4 adet fan ile birlikte geliyor 170 tl civarı fiyatı var vatanda. Diğer parçaların uyumlu bi sıkıntısı yok. Anakart olarkta asusun z170-a'sını öneririm. Teknik olarak kat kat üstün, tasarım olarakta güzel bir kart. Çok bi fiyat farkıda yok. Benim önerim kasayı Zalman Z3 Plus anakartıda asus Z170-A yapman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    6600K işlemcinin yanında 750TI biraz garip durmuş. Bence işlemciden kısıp R9 380X veya 390'a bir bak.
  • O işlemci o ekran kartına fazla olmuş, eğer oyuncu bilgisayarı topluyorsan işlemciden kısıp daha güçlü bir ekran kartı almanı öneririm , k olmayan i5 ler işini görür
  • mstfa35 kullanıcısına yanıt
    ne amaçlı kullanacağına bağlı high very high değerlerinde oyunlar oynayacağım diyorsan yetersiz olur
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile ekran kartı sistem için yetersiz kalmış. Anakart'ı da yükseltirsem çok daha iyi olacak gibi.
    aynen öyle yeni sistem yapman daha mantıklı
  • Ayrıca k serisi işlemcilerin yanında işlemci soğutucu çıkmıyor.
    Yani yanına en az 100 TL civarı bir de işlemci soğutucu almalısın.
    Overclock mu yapacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam arkadaşlar siz sistemin oyun için olup olmadığını söylemeden yetersiz demişler,sistem oyun için mi olacak?
    Ayrıca ''k'' serisi işlemcilerde stock soğutucu olmuyor ayrı bir soğutucu almak zorundasınız.
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Üstadım peki işlemci soğutucu olarak ne önerirsin bana?
  • İŞLEMCİ K SERİSİ OLDUĞU İÇİN SOĞUTUCUSUZ GELİYOR PARCALAR UYUMLU YANLIZ KASA SOĞUTMA OLARAKTA POWER OLARAKTA ÇOK TATMİNKAR DEĞİL.

SOĞUTUCU TAVSİYEM STANDART O.C İÇİN
    (O ANAKARTLA FAZLA BİŞİ OLMAZ AMA YETERLİDİR .YÜKSEK O.C İÇİN İYİ SOĞUTMA LAZIM İYİ BİR SIVI SOĞUTMAYA DA PARA VERMEKTENSE İ7 ALIRSIN )
    XİGMATEK RED SCORPİON 2 YENİ NESİL
    ZALMAN 10X 11X
    COOLERMASTER 212EVO

KASA TAVSİYEM
    YİNE ZALMAN Z3PLUS 600 W 4 FANLI GELİYOR
    XIGMATEK ASGARD 382 600 W 2 FANLA GELİR OPSİYONEL BİRÇOK FAN EKLEYE BİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.