Arkadaşlar benim şöyle bir işlemcim var : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs)
Şöyle bir ekran kartım var : NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS Memory Size : 256 Mb Memory Type : DDR2
1 GB ram var. Bilgisayarımın özelliklerini artırmak istiyorum son çıkan oyunları kaldırabilmesi için. yaklaşık 500 tl bütçem var. Ne yapmam lazım bana ne önerirsiniz. Bir yol haritası çizen olursa harika olur,ne güzel olur.
Teşekkürler.
anakartini bilmeden bu kadar ozellikle upgrade zor gibi.
konu yanlis yerde konunuzu tasitin.
Anakartımı nasıl öğrenebilirim?
Konu neden yanlış yerde ? Teknik yardım istiyorum işte ?
quote:
Orijinalden alıntı: devilerdim
Anakartımı nasıl öğrenebilirim?
everest adlı programla bakabilirsiniz
cpu-z ile ogrenebilirsin.
birde bir dusuncen var ama gene de soyle uyarayim. simdi gittin parca degistireceksin 500tl ye neredeyse butun parcalarini degistirmen gerekebilir. konunu sistem tavsiyelerine tasitip su bilgileri ogrenip buraya ekle
anakartini ogreneceksin zaten islemcin belli ram 1 gb ddr kac? ekran kartin belli guc kaynagi ki onemli bir mevzu birde harddisk yada sabit diskin ne kadar ne tur cikisa sahip...
bunlarla sana birseyler ayarlamak daha kolay. konunu tasitmak icin sikayet edip konuyu sistem tavsiyelerine tasinmasini iste...
quote:
Orijinalden alıntı: devilerdim
Arkadaşlar benim şöyle bir işlemcim var : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs)
Şöyle bir ekran kartım var : NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS Memory Size : 256 Mb Memory Type : DDR2
1 GB ram var. Bilgisayarımın özelliklerini artırmak istiyorum son çıkan oyunları kaldırabilmesi için. yaklaşık 500 tl bütçem var. Ne yapmam lazım bana ne önerirsiniz. Bir yol haritası çizen olursa harika olur,ne güzel olur.
Teşekkürler.
İlk olarak ekran kartı ve ram'in değişmesi gerek.Bütçenizi ve anakartınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz?
Şimdi exeter dediğin programı indirdim. Konuyu neden dediğin yere taşımam gerektiğini hala anlamadım. Ram type DDR2 imis. Anakart manufacturer : MSI Model:MS-7267 4.0 Chipset:Intel i945G
Teşekkürler
Parca yada sistem tavsiyesi istiyorsunda ondan . teknik olarak bir sıkıntın yok... ses kartin calismiyor degil anakartin isiniyor degil ekrana goruntun gelmiyor degil. bunlari yasarsan gel sor ama para girdi mi isin icine baska konunun alani... sistem tavsiyeleri dogru yer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme