Şimdi Ara

Bilgisayar öğrt. hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bu sene öğrenci alacak mı arkadaşlar kardeşim yazmayı düşünüyor ama önerir misiniz?

• yukarı
  • alım yapıyor da önerirmiyim boğaziçi odtü bilkent ise öneririm yıldız marmara hacettepe de belki olabilir. veya herhangi biryere de gidebilir de mezun olduktan sonra öğretmen olarak atanması çok çok zor ancak kendini iyi geliştre bilirse yazılım geliştiri olarak çalışabilir
    bunlar benim şahsi görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

alım yapıyor da önerirmiyim boğaziçi odtü bilkent ise öneririm yıldız marmara hacettepe de belki olabilir. veya herhangi biryere de gidebilir de mezun olduktan sonra öğretmen olarak atanması çok çok zor ancak kendini iyi geliştre bilirse yazılım geliştiri olarak çalışabilir
    bunlar benim şahsi görüşüm

anladım hocam teşekkürler, özel kurslarda filan öğretmenlik şansı az mıdır?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    özel kursları bilemem ama teknolojiyle ilgileniyorsa ya da ertesi sene sınava girdiğinde bundan daha iyi bir puan alamayacağını düşünüyorsanız gitsin derim ben
  • çok teşekkürler
  • ytu yazma endustri meslek lisesi havasinda cunku. egitim ki hele tuncay hoca diye bir bilgisayar hocasi var torpille mi girmis neyle girmisse herif 4 sene boyunca hic bir sey ogretmiyor buna ragmen butun dersleri o veriyor neredeyse. ytu bote yarim birakan biri olarak hayatinin hatasini yaparsin. egitim bilimleri derslerinin hocalari iyidir ama teknik kocaman bir sifir.

ytu yarim birakmis ve bu sene bilkent e baslayacak biri olarak soyluyorum bunu. bu bolum ve okulun bana tek faydasi okuldan bir halt olmayacagini anlayip, bir daha ne derslere ne de sinavlara ugramama neden olmasi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

ytu yazma endustri meslek lisesi havasinda cunku. egitim ki hele tuncay hoca diye bir bilgisayar hocasi var torpille mi girmis neyle girmisse herif 4 sene boyunca hic bir sey ogretmiyor buna ragmen butun dersleri o veriyor neredeyse. ytu bote yarim birakan biri olarak hayatinin hatasini yaparsin. egitim bilimleri derslerinin hocalari iyidir ama teknik kocaman bir sifir.

ytu yarim birakmis ve bu sene bilkent e baslayacak biri olarak soyluyorum bunu. bu bolum ve okulun bana tek faydasi okuldan bir halt olmayacagini anlayip, bir daha ne derslere ne de sinavlara ugramama neden olmasi oldu.

başka üniversitelerde böte yi önerir misin?

teşekkürler yorumun için.
  • yukarı
  • beyler bi yardım edin da :) ytu dusunuyordum güvenim sarsıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.