Şimdi Ara

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 + DVD (29 Tl Kargo Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 + DVD (29 Tl Kargo Ücretsiz)

Kitap Hakkında Bilgi

Yeniden geldik. Eksiklerimizi tamamlayıp tekrar aranızdayız. Önerileriniz doğrultusunda kitabımızı yeniden şekillendirdik. Ne mutlu ki “Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu” çok sevildi ve okuyucusundan olumlu yorumlar aldı. 7’den 70’e herkese bilgisayar öğretmek istediğimizi belirtmiştik. İstediğimiz gibi oldu. Ortaokullara, liselere, halk eğitim merkezlerine, meslek yüksekokullarına, üniversitelere yüzlerce kitabımızı ulaştırmanın ve bu eseri yenileyip tekrar karşınıza çıkabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlk baskının bu kadar kısa sürede tükeneceğini düşünmüyorduk. Tepkiler olumlu gelince hemen kitabın ikincisi için çalışmaya başladık. Sizlere aynı ürünü sunmak istemedik. Yenilenmemiz gerekiyordu. Kitabın anlatımı ve içeriği ile ilgili aldığımız güzel dönütleri taçlandırmak ve benzer yorumları tekrar duyabilmek için çalıştık. Windows 7 anlatımının yanında Windows 8.1 ve Windows 10’u dâhil ettik kitabımıza. Aslında işletim sistemine çok bağlı bir kitap değildi Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu. İşletim sisteminden bağımsız onlarca güncel konuya da değiniyordu. Windows 7 işletim sisteminde gerçekleştirdiğimiz önemli işlemlerin Windows 8.1 ve Windows 10’da nasıl yapıldığını da ekledik kitabımıza. Farklı işletim sistemi kullanan kullanıcıları tek çatı altında toplamak istedik. Konu hakkında çok fazla bilgiye sahip olmayanları düşünerek oldukça basit, bilgisine bilgi katmak isteyenleri düşünerek de oldukça yenilikçi bir kitap oldu Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2.
    Kitabımızın en önemli yeniliği ise şüphesiz DVD eklemesi oldu. İzle, Uygula ve Öğren sloganına sahip DVD yeniliğimiz karşınızda. Bu DVD’de temel bölümdeki onlarca konuyu ve Word-Excel-PowerPoint programlarının tamamını video anlatıma dönüştürdük. Kursa gitmeye vakti olmayanları da düşündük video anlatımları gerçekleştirirken. Biraz “fastfood” bir DVD oldu. Kullanıcıların bilgisayara her yönüyle hâkim olması için bu anlatımların oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz.

İlk kitabımızda Excel örneklerimiz çok ses getirmişti. Excel örneklerinin sayısını arttırıp yanına Word uygulama örneklerini de ekledik. Word, Excel uygulama örneklerini, çözümlü hallerini ve video anlatımlarını sizlere sunuyoruz. Bunların yanı sıra yüzlerce slâyttan oluşan eğitim sunumları, temel bölümdeki uygulama soruları-cevap anahtarları ve önemli konuların PDF dosyaları DVD’mizde yer alıyor.
    Bu şekilde yazınca çok emek harcadığımızı fark ediyoruz ama hiç yorulmadan, büyük bir heyecan ve bir an evvel bu ürünü sizlere sunmanın telaşı ile keyif içinde çalıştık. Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 karşınızda. Bilgisayar öğrenmenin en keyifli halini sizlere sunuyoruz.

Faydalı olması dileğiyle…
    Hakan YANDIM
    Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 Konu Başlıkları

Bilgisayar Kullanımı
    İşletim Sistemi Kurulumu
    İnternet ve E-Posta
    Outlook (E-Posta Yönetim Yazılımı)
    Word (Kelime İşlemci Programı)
    Excel (Elektronik Tablolama Programı)
    PowerPoint (Sunu Hazırlama Programı)
    Windows 8.1 Yenilikler - Farklılıklar - Genel Bakış ve Önemli Özellikler
    Windows 10 Yenilikler - Farklılıklar - Genel Bakış ve Önemli Özellikler

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 - Yardımcı DVD Hakkında Bilgi

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 Yardımcı DVD'sine hoş geldiniz. Bu DVD'yi hazırlarken öğrenme sürecinde kitaba destek olması konusunda çok çaba sarf ettik. Kitabın sayfalarında ilerlerken DVD içerisinde yer alan materyaller ile öğrenme sürecinizi destekleyeceğiz.

Video anlatımlar bölümünde kitapta yer alan birçok konunun video anlatımı yer alıyor. Temel bölümde ve diğer bölümde öğrenmenizi destekleyici uygulama sorularının video anlatımlarını DVD'ye ekledik. Ayrıca Word, Excel ve PowerPoint konularının tamamını bu bölümde video anlatıma dönüştürdük. Video eğitimlerimiz toplam 98 videodan oluşuyor. Video eğitimlerin toplam süresi ise 9 saat 42 dk.

Eğitim sunumları kısmında 1250 slayttan oluşan sunumlarımız öğrenme sürecinde kitaba eşlik edecek. Eğitim sunumları özet bilgileri içerdiği için daha detaylı bilgi almak istediğinizde mutlaka kitapta yer alan ilgili konuya geri dönmelisiniz.

PDF Belgeler bölümünde bazı konuların PDF kitapçık hallerini size sunmak istedik. Bu bölümde yer alan özellikle uygulama sorularının çıktılarını alıp bilgilerinizi deneme imkanı bulacaksınız.

Word Uygulamaları kısmında 18 tane uygulama çalışmasında sizlere 97 tane soru yönelttik ve bunları kitapta ilgili konuyu inceledikten sonra uygulamanızı istiyoruz. Bu uygulamalarda sorun yaşadığınızda video anlatım bölümünde yer alan ilgili videodan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz yine Word Uygulamaları kısmında bu örneklerin çözümlü hallerini inceleyebilirsiniz.

Excel Uygulamaları kısmında kitapta ekran çıktıları ile adım adım anlattığımız örnekler yer alıyor. Size önerimiz yine Word ile benzer şekilde Excel konusunda ilgili örneğin kitap üzerinde yapılışını inceledikten sonra bu dosyalar üzerinde kendiniz işlem yaparak öğrendiklerinizi pekiştirmelisiniz. Takıldığınız işlem adımlarında kitapta yer alan ekran çıktıları üzerinden kontrol etmeli ve adım adım işlem basamaklarını tekrarlamalısınız. Şüphesiz ki bu uygulamalar, kitabı takip ederken kendiniz uygulayarak öğrenmeniz açısından oldukça önemli. Bu Excel uygulamaları sayesinde 42 dosyada toplam 125 işlem yapacaksınız.

Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu 2 - Yardımcı DVD İçeriği

Video Anlatımlar (98 Video – 9 saat 42 dk. Eğitim)
    Eğitim Sunumları (19 Sunum – 1250 Slayt) - Düzenleme Yapılabilir Biçimde -
    PDF Belgeler (54 sayfa)
    Word Uygulamaları (18 Uygulama Belgesi-97 soru)
    Excel Uygulamaları (42 Uygulama Belgesi+42 Çözümlü Uygulama Belgesi+125 işlem)

Şimdi söz sizde…

Kitap Çizgi Market Üzerinden Sipariş Linki:

http://market.cizgi.com.tr/product/education/tgm-blg-kitap-2
    Kitap Satış Fiyatı 29 TL - Kargo Dahil

Not: Satın alma işlemi için TC kimlik numarası istenmektedir. Bu faturalandırma için yasal olarak bir zorunluluktur. Ancak TC kimlik numarasını paylaşmak istemeyenler bu alana 11111111111 gibi rasgele rakamlar girebilirler.

Kitabımız ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için:
    Kitabımızın Web Sayfası:http://www.bilgisayarogrenmeninkisayolu.com
    Kitabımızın Facebook Sayfası:https://www.facebook.com/bilgisayarogrenmeninkisayolu
    Kitabımızın Twitter Sayfası:https://twitter.com/bil_ogr_kisayol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet3333 -- 7 Nisan 2016; 19:49:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.