Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Yazacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
4
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abdullah Gül Üniversitesi 3. sınıf Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim. Bilgisayar mühendisliği veya AGÜ hakkında bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindot -- 28 Temmuz 2020; 21:50:51 >

• İnternet Kafe açmak için neleri bilmemiz gerekiyor? Ben Tost,tavuk durum satmayi da dusunuyorum o yuzden yan dal olarak gastronomi de okuyacam. Bunun yaninda başka nasıl gelistirebilirim kendimi? Bir de ingilizce yerine arapça ögrenmek iş hayatinda daha onemli degil mi? Gözlemledigim kadariyla Suriyeli turistlerin evlerinde bilgisayar bulunmuyor. Ve birkac internet kafe sahibiyle konuştum. Son 5 yildaki gelişmeler sonucunda müsterilerin çogunlugunu Suriyeli ve İranlı turistler olusturuyormuş. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
  • Hocam front-end'in geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yatırıma (emek) değmeyecek kadar basit mi sizce? Bilgisayar düşünüyorum ve en sevdiğim kısımlardan birisi orası. Tabi back-end'i falan da seviyorum da front-end bir tık önde nedense.
  • Hocam front-end hiçbir zaman bitmez bence ama sürekli programcının işini kolaylaştıracak tool'lar çıkıyor. Ayrıca dünya git gide yazılım çöplüğü olmaya başladı ve back-end'e hiç bir kullanıcı veya müşteri bakmıyor. Önemli olan front end ve kullanım kolaylığı olmuş durumda. Ek olarak adobe xd tasarımını direkt mobil veya web koduna çeviren şu şekilde toollar çıkmaya başladı bunları da inceleyebilirsin. Mesela supernova.io bunlardan biri
  • NoMoReKo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • İnternet Kafe açmak için neleri bilmemiz gerekiyor? Ben Tost,tavuk durum satmayi da dusunuyorum o yuzden yan dal olarak gastronomi de okuyacam. Bunun yaninda başka nasıl gelistirebilirim kendimi? Bir de ingilizce yerine arapça ögrenmek iş hayatinda daha onemli degil mi? Gözlemledigim kadariyla Suriyeli turistlerin evlerinde bilgisayar bulunmuyor. Ve birkac internet kafe sahibiyle konuştum. Son 5 yildaki gelişmeler sonucunda müsterilerin çogunlugunu Suriyeli ve İranlı turistler olusturuyormuş. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 mayis bilgisayar muhendisligi ya da 18 mart canakkale universitesinde okuyabiliyorjm. suan sanirim bi daha hazirlanmayacagim sizce cok mu kotu bi tercih olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sonsuz bir bilgi duruyor önümde ve üniversitede okuyacak bir öğrenci olarak bu çokluğun gözümü korkutması normal mi üniversitede(kendini geliştirme olayını da işin içine kattığımızı varsayarsak)yine de toparlanamayacak bir durum var mı sizce demek istediğimi tam olarak aktaramadım ama umarım anlatabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam selam benim sıralamam bu sene 64k geldi Çukurova üniversitesi umarım çıkar ama o da çıkmazsa Aydın Adnan Menderes üniversitesi bilgisayar gibi görünüyor. Böyle üniversiteler Abdullah Gül Üniversitesine çok da uzak olmayan üniversiteler (kalite, sıralama, şehir vb olarak) yani mezun olup çıktığında bizi öne çıkartacak şey üniversitenin adı değil, bizim çabamız. Sorum şu: Mezun olduktan sonra kariyerde yükselmek için geldiğin yerin adının yetmediği üniversitelerde okuyanlar için önerilerin neler? Sen bu konuda neler yapıyorsun? Çevrenden, mezunlardan gördüklerin neler? Keşke 3. sınıfa gelmeden şunları yapsaydım dediğin bir şey var mı? Nelere dikkat etmeiliyiz sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piksss -- 28 Temmuz 2020; 22:56:34 >
  • piksss P kullanıcısına yanıt
    Hocam aydindaki uniyi ben de yazmayı düşündüm PC ama bazi yorumları okuyunca eğitimi ile araştırma yapınca yazılmamasi gerektiğini farkettim sildim listemden yine siz araştırın siz karar verin ben yönlendirmis olmayayım

• Front-end ile back-end yerine full-stack developer kavramı ortaya çıkmaya başladı. İkisine de odaklanmakta fayda var.
  • troll yapıyon ama gerçekten gördüm ben koü bilg müh den mezun hemde yani sıralaması da iyi tabi o zamanki yıllar 2010 falan
  • Hocam nerede buldunuz o yorumları? Çok bilindik bir üniversite olmadığı için internette çok bir şey bulamadım ben üniveriste hakkında. Akademik kadroda , ders programında falan da sıkıntı göremedim çok. Link vs. atabilir misiniz? Ya da ne yazıyordu siz de söyleyebilirsiniz. Siz de mi bu sene girdiniz sınava?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piksss -- 28 Temmuz 2020; 23:4:59 >
    Muğla ve manisa da var hocam onlara bakmanızı öneririm
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    kaç k geldi hocam?
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Hocam Benim Onlarda Gelmiyor 83k Sıralama Var Konya Teknik Yazayım Mı Sizce Bilgisayar Mühendisliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kaynaklar yetersiz yani kendiniz kendinizi gelistirmek isterseniz sizden dolayı değil ama uniden dolayı sıkıntı çıkabilir.Ben de uni ile alakalı okudum bide Aydın'da bir arkadaş var ona sordum 2 yıl önce 120k ile alan bir yer olması yeterli bence ben orda PC yide sildim eem i de.Makinesi bile 200 e yakın bişey

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam ihtimaller şunlar söyleyim siz seçin

1) Mezuna kalmak daha iyi yapmaya çalışmak
    2)Konya teknik gidip 1.sınıfta ortalamayı 3 üstü tutup yatay geçiş kovalama daha zor ama denenebilir en kötü dersleriniz çok iyi gelmiş olur kaybedecek bir şey yok
    3)Hemşirelik veya veterinerlik gibi daha iş garantisinin olduğu ama daha farklı meslek türleri seçmek
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Sağolun Hocam Belki Bu Sene Uzaktan Eğitim Olursa Kırıkla Denerim Şansımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Başka hangi okullar geliyor? Konya Teknik Hakkında bilgim yok fakat Konyalıyım, sosyal medyada dedikleri kadar kötü bir yer değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.