Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Okuyorum, Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yere düşen bilgisayarları ne yapiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bilgisayara bi format atsana

• Windows 10'un kendi kendine format atabilmesi yüzünden geleceğinden endişe duyuyor musun?
  • Hangi üniversite kaçıncı senen ve iş tecruben oldumu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Hangi üniversite kaçıncı senen ve iş tecruben oldumu?

üniversite adı vermeyelim ama en iyilerinden biri diyelim.

Hatırı sayılır miktarda iş tecrübem oldu.

edit: üçüncü senemdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesom-o -- 31 Ocak 2017; 1:44:35 >
  • Bi şehir efsanesi varya hani 1000 TL ile başlarsın falan filan bu ne kadar gerçek ve 50 bin sıralamadaki universiteler hakkında bilgin varmı ( gazi dokuz eylül Eskişehir Anadolu vs.) Bu sene tercih yapıcam ve bunlardan birisi olacak büyük ihtimalle burada okuyup kendini az çok geliştiren birisi yurtdışında calisabilirmi olasılıklara dayalı bir soru oldu ama :D teşekkürler cevapların için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni bolumdeyiz, 1. Sinifim tavsiyelerin var mi?

• Ozel sektörde 10 bin ve üstü maaş alabileceğini düşünüyor musun?

• bilgisayar teknik servisim bende
    yurtdışında üniversite bilgisayar bölümü bir çok çeşiti var ayrı ayrı sanırım örnegin bilgisayar bilimi,veri mühendsiligi,ag mühendisligi,bilgisayar sanatı her neyse türkiyede sadece bilgisayar mühendisligi var galiba yoksa benmi yanlış biliyorumm

• Bu bölümün matematikle alakası çok mu? Zorlandığın oluyor mu matematiksel kısımlarda bir de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS sıralamanız ne kadardı?
  • pc mi ee mi
  • Odtü veya İtü mü

• @dark brothers: yurt dışında iş bulmak sadece kendini ne kadar geliştirdiğine değil ne kadar şanslı olduğuna da bakıyor. yurt dışında çalışabilmen için sana sponsorluk sağlamaları gerekiyor ve tahmin edersin ki bunu yapmalarını sağlayacak bir şey görmeleri lazım sende. iyi üniversiteler şu şekilde avantaj sağlıyor; iyi bir master ardından master'a gidilen ülkede kalmaca ya da türkiye içinde güzel fırsatlar ardından o bağlantıları kullanıp açılma.

@hasanasd1: akademik mi özel sektör mü istediğine göre değişir ama ne zaman fikirlerinin değişeceği belli olmaz ortalamayı sağlam tut her zaman işine yarar, 1. sınıfım nasılsa diye salma, yazın staj bulabilirsen mutlaka staj yap

@it kopuk: türkiye'de bilemiyorum ama yurt dışında kur farkıyla birlikte hayli hayli. sorun çıkabilmek, ama henüz zamanım var :)

@fredy: inanılmaz geniş bir alan, ama lisans 4 yıllık kısa bir süre uzmanlaşmak için bunun master'ı phd'si var da var :)

@dyrasil: zorlanan çok var daha en giriş derslerde bile, ben lisede öğrenmiştim programlamayı (öyle süper değil en en mantığını anlamıştım) bu yüzden hiç zorlanmadım desem yeridir.

@ratch: analitik düşünemeyen insan biraz zor mühendis olur bu yeterli olur sanırım. ben matematiği hep sevmişimdir o yüzden matematik yan dalı yapıyorum. pek zorlanmadım inşallah böyle devam eder yan dalı yakmadan mezun olurum :)

@hümi: 1900 civarı

• tarafını seç 1 mi 0 mı
  • Bende bilgisaar mühendisliği okuyucam şuan hazırlıktayım bi tavsiyen var mı hocam ?
  • Matematik yan dal yapıyorum demissin bende boğaziçi matematik istiyorum iş imkanları dersleri hakkında bilgin var mi en ufak bilgiye bile ihtiyacım var açıkçası

• Hangi okul?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awesom-o

quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Hangi üniversite kaçıncı senen ve iş tecruben oldumu?

üniversite adı vermeyelim ama en iyilerinden biri diyelim.

Hatırı sayılır miktarda iş tecrübem oldu.

edit: üçüncü senemdeyim

Niye fetö okulu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.