Şimdi Ara

Bilgisayar müh. Devlet mi özel mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Derslerini muaf ettirirsin uyanları silerler devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü boğaziçi itü hacettepe 4 5 tane daha sayılabilir devlet okulunda okumayın
  • 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    Onların dışında özel mi yani

• baytar_selo kullanıcısına yanıt
    Bugün belgeleri verirken bi tanıdıkla karşılaştım diplomasını almaya gelmiş , bizim sektörden ve iyi bi abim. Sordum dedim memnun musun durumlar nasıl , memnunum geçiş yap dedi polonyayla erasmusları çok gelişmiş gidersin sen de , yurt dışı diploması da alcaksın falan baya saydı

• simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    ben odtü bilgisayardayım akrabam 130 bindeydi bu sene onla okul baktık şehir üniversitesini yazdırdım hocaların hepsi bilkent odtü çıkışlı amerika masterlıydı kampüs olarak da çok güzeldi öyle bir imkanı devlet üniversitesi vermez
  • 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    Aynen güzel üniversite hocam , avrupa yakasında olsaydı tercih sebebim olurdu

• Yani bilişim ile ilgili bölümlerde özel üniversiteler içinde Baü en çok imkanı olan okul diye biliyorum eğitim kaliteside çok iyi bilgisayar ve yazılım mühendisliğinde. Sürekli tüm dünyadan eğitimciler getirip workshop yapıyolar bence bu çok önemli.Silikon vadisine bile kampüs kurduklarını okudum en son ama ücreti yüksek her senede artıyo enflasyona göre. Diğer özelleri salla bence iyi bir şey işitmedim şimdiye kadar, bi moka yaramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11THdoctorr

odtü boğaziçi itü hacettepe 4 5 tane daha sayılabilir devlet okulunda okumayın

Yani mesela hocam Çankaya üniversitesi tam burslu bilgisayar mi yoksa yildirim beyazit bilgisayar mi ? İkiside İngilizce ikiside ankarada ve siralamalar cok yakin.

• hocam gel mskü bilgisayar ingilizce'ye yerleştirelim seni.
  • simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    bahçeşehiri sor. araştır. beykentten iyidir

beykentte parayla diploma almaya gelen insanlarla dolu olacak etrafın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii

Dr.donanim sen hangi unileri onerirsin?

Bilg icin

boğaziçi, koç, sabancı, bilkent, odtü, itü, tobb etü, özyeğin, agü, bahçeşehir(emin değilim bundan ), hacettepe, marmara, iyte, gyte, sakarya, muğla, çankaya, mef

sakarya, muğla, çankaya iyi olduğuna emin misin? Bi de atılım nasıldır sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11THdoctorr

odtü boğaziçi itü hacettepe 4 5 tane daha sayılabilir devlet okulunda okumayın

Neden devlette okumayın dediniz biraz daha açar mısınız?Hangi özellerde okumalıyız peki sabancı,koç,bilkent,bahçeşehir dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: natnops

hocam gel mskü bilgisayar ingilizce'ye yerleştirelim seni.

Muğla iyi mi eğitimi?
  • Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle ilk günden sezdim , bahçeşehire gitmeyi kim istemez ki . Ama dediğim gibi yarı burs verseler bile bütçemi aşıyor

• devlet derken taşra ünileri özyeğin agü izmir ekonomi tobb belki şehir atılım artık istanbul ankara üniversitesi bile çok özensiz karambol okullar oldular gene çalışan adam çok iyi yerlere gelir ama bu özeller olanak ve eğitim açısından daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.