Şimdi Ara

Bilgisayar müh. Devlet mi özel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben düzce üniversitesinde 1. sınıf öğrencisiyim , istanbulda özel bi üniversiteye geçmek istiyorum mesela beykent , hatta evrakları bile topladım.
    Bölüm başkanım imza atarken gitme dedi özel sektörde özel diplomalılara vermezler dedi. Ben doğru olduğunu düşünmüyorum yani kendini geliştirdikten sonra. Ama yine de aklıma takıldı bu böyle midir ? Bau bilgi kadirhas özel ama güzel üniversiteler mesela bunlarda da durum aynı mı ? İstanbula geçme sebebim düzcede aktif olamamam , burda hem işimle alakalı bi firmada gönüllü staj-çalışma gibi bişey yapıp hem de okula gitmeyi planlıyorum. Ve birkaç sebep daha var. Sizce düzce üniversitesi ile bi beykent diploması arasında ne fark olabilir ? Devlet olsun taştan olsun bizim sektör için geçerli mi ? Düzceyi bırakmalı mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak rahmetlinin hayatından ders çıkar:
    Bilgisayar müh. Devlet mi özel mi
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Üstad rahmetli abd menşeili ya , türkiyede sökmez

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Üstad rahmetli abd menşeili ya , türkiyede sökmez

• bu sektörde iş veren bi abimle konustum bu özel üni. meselesini . dediki eğer gittiğin üni bahcesehir bilgi bilkent koç sabancı değilse gitme . bazı iş verenler bakmıyor fakat bazılarıda tabir-i caizse baba parasıyla okumuşsun gozuyle bakıyor . tabi dostum bende senın yerınde olsam duzce yerıne ist. tercih ederim . fakat beykent araştırdım pek iyi değil.daha farklı yerler araştırabilirsin. benım sana ist. özelde tavsiyem Doğuş Maltepe Işık TicaretÜni Olurdu bunların dışındaki bahcesehir koç sabancı gercekten iyi üniler fakat fazla tuzlu :)
  • beykent nedir ya ?

bahçeşehir yada mef bu ikisinden birini seç. özellikle mefi ve erhan erkutu araştır
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    İyi güzel diyosun da hocam bana vercekleri burs önemli , o iki üniversite en fazla 25 burs verirler , ben de farkındayım beykentin iyi olmadığının ama önemli olan bütçe , verdiği burs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • musaşi kullanıcısına yanıt
    Hocam başka alternatifim yok önemli olan bütçe verdiği burs , geçiş yaptığında yarı burs veren ne bütçeme uygun bi burası var

• quote:

İyi güzel diyosun da hocam bana vercekleri burs önemli , o iki üniversite en fazla 25 burs verirler , ben de farkındayım beykentin iyi olmadığının ama önemli olan bütçe , verdiği burs

mefin puanları çok yüksek değil hocam eminmisin ?
  • ben de sene sonu kadirhas,bilgi veya şehir üniye tam burslu geçmeyi düşünüyorum
    Hocam puanları düşüktür zaten de demek istediğim şu , bazı üniversiteler yatay geçişte hüç burs vermez , siz geçen yıl o üniversitenin tam burslusunu kazansanız bize yatay geçişte burs farklı bişey.

Mesela ticaret hiç vermiyor , haliç 25 , beykent 50 , kadir has 25 galiba , nişantaşı tabiki 75 , bauyu sormadım o da vermez bence

• Tam burslu geçemezsiniz

• quote:

Hocam puanları düşüktür zaten de demek istediğim şu , bazı üniversiteler yatay geçişte hüç burs vermez , siz geçen yıl o üniversitenin tam burslusunu kazansanız bize yatay geçişte burs farklı bişey.

Mesela ticaret hiç vermiyor , haliç 25 , beykent 50 , kadir has 25 galiba , nişantaşı tabiki 75 , bauyu sormadım o da vermez bence

mef 50 verirse beykent yerine tercih edin bence ama bilmiyorum tabi ne kadar vereceklerini.
  • düzce kötü mü hocam neden sorması ayıp
  • simsekmakkuin kullanıcısına yanıt
    hadi ya neden ?
  • Bahcesehir mi hacettepe mi? Tercih gecti ama

Applybau diye bir sey var kendini yapacaklarini yaziyorsun ona gore burs veriyorlar bauda

Ben de öyle düşündüm ama hazırlığı var hocam ya

• ditrado kullanıcısına yanıt
    Kötü hocam ya memnun değilim, 4 günlüğüne sakaryaya arkadaşımın yanına gittim öğrenci olduğumu anladım, arada baya fark var. Ve mühendislikte ciddi zorluyorlar

Hocam benim mesaja bakin!! Applybau arastirin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.