@Manyakus7 Hocam öncelikle faydalı konu için teşekkür ediyorum. Kardeşim için göz attım ancak, yazılım mühendisliğini bulamadım. Elinizde böyle bir veri var ise, rica etsem paylaşır mısınız? |
Bildirim
@Manyakus7 Hocam öncelikle faydalı konu için teşekkür ediyorum. Kardeşim için göz attım ancak, yazılım mühendisliğini bulamadım. Elinizde böyle bir veri var ise, rica etsem paylaşır mısınız? |
hocam orta direk doktor bir aile gidemiz mi sabancıya çok mu zorlanır burssuz 2 .mezun senem olacak cok kararsızım tavsiyeniz nedir |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yazılım mühendislikleri nispeten yeni yeni açılmaya başlandığı için yeterince veri yok ancak temel mühendislikleri ekledikten sonra zaman kalırsa belli süredir mezun veren 4-5 tane yazılım mühendisliği bölümünü de ekleyebilirim. |
Hocam siz firma isimlerini özelden veya buradan yazın ben zamanla vakit buldukça eklerim |
hocam mesela annem 10k alıyor diyelim doktor tek başına verebilir mi mantıklımıdır 1 sene dahamı hazırlanayım |
haklısınız hocam çalışmadığımın cezasını çekip eşşek gibi oturup calıscam baska secenek elimde kalmıyor taşra dışında |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Temmuz 2021; 18:43:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 20 Temmuz 2021; 19:6:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |