Şimdi Ara

bilgisayar kendiliğinden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarım açtığımdan 20 sn sonra kapanıyor ama güvenlik duvarından girince kapanmıyor bunu nçözümü nedir kapanıyor derken reset atıyor format gidermi bu sorunu şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• cpu sıcaklığından olabilir...
    bios tan sıcaklıkalra bak ne durumda...

format da bir çaredir denemende fayda var...
  • Seçenek 1:
    İŞLEMCİ çok fazla ısınıyor veya işlemci üzerindeki fan işini iyi yapmıyor.

Seçenek 2:
    Çok ısınan işlemci güç kaynağından daha fazla elektrik akımı alır. Eğer kalitesiz bir güç kaynağı varsa sisteminde, gerekli enerjiyi sağlayamıyor olabilir.
  • tmm şimdi ben format atsam düzelirmi birde güvelni moddan girince görüntü çok büyük oluyor 640 480 pixsel oluyor bunu değiştiremiyorum ne yapabilirim ve güvenli moddan D3 graphic hatası alarak giremiyorum girmek için ne yapmalıyım
  • şimdi everest programından işlemcinin sıcaklık değerlerine bakk..
    eğer çok fazla ise bilgisayarını cok fazla kullanmamaya özen göster birazcık mola ver :) yatarken yada dısarı cıkarken vs.. kapat ve fişini çek
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay_52_52

tmm şimdi ben format atsam düzelirmi birde güvelni moddan girince görüntü çok büyük oluyor 640 480 pixsel oluyor bunu değiştiremiyorum ne yapabilirim ve güvenli moddan D3 graphic hatası alarak giremiyorum girmek için ne yapmalıyım

Everest ultima edition programı ile pc sıcaklığını kontrol edin, normal değilse; kasanın içini açıp fanları temizleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Sürekli Resetleniyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.