Şimdi Ara

Bilgisayar kasmıyor internet kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
32.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet felaket derecede kasıyor.Şuan bile bu yazıyı yazarken harfe bastıktan kaç saniye sonra geliyor yazı.Bilgisayarım kasmıyor tarayıcımda hiçbirşey yapamıyorum.Butonlara tıklıyorum tıklıyorum tıklanmıyor.Kasıyor takılıyor facebook'u açamıyorum bile hiçbirşeye basılmıyor.Tamam'a basıyorum tıklanmıyor 50 kere tıklıyorum öyle tıklanıyor anca kullanamıyorum interneti acil yardım edermisiniz lütfen.

• İnternet açıkken ve bu sorunları yaşarken ''Görev Yöneticisi'' > İşlemler sekmesinin bir SS'sini ekleyin. Tüm kullanıcılara ait işlemleri göster seçeneği de işaretli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

İnternet açıkken ve bu sorunları yaşarken ''Görev Yöneticisi'' > İşlemler sekmesinin bir SS'sini ekleyin. Tüm kullanıcılara ait işlemleri göster seçeneği de işaretli olsun.

İşte işlemler.Google Chrome'den Mozillaya geçtim şimdi biraz daha rahat takılabiliyorum nette ama yinede eski internetim değil biraz daha yavaş çalışıyor..

• Firefox'un ve onun eklentisi olan Plugin Container.exe'nin çok büyük bir ihtimal bu soruna sebebiyet verdiğini söyleyebilirim.

Firefox'u ve tüm eklentilerini mümkünse kaldırın ancak hepsinden önce Windows Update'i de kapatın ve herhangi bir zararlı yazılıma karşı Combofix ile sisteminizi taratın.

Plugin Container.exe'yi bir araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Firefox'un ve onun eklentisi olan Plugin Container.exe'nin çok büyük bir ihtimal bu soruna sebebiyet verdiğini söyleyebilirim.

Firefox'u ve tüm eklentilerini mümkünse kaldırın ancak hepsinden önce Windows Update'i de kapatın ve herhangi bir zararlı yazılıma karşı Combofix ile sisteminizi taratın.

Plugin Container.exe'yi bir araştırın derim.

Profiliniz gizli bana pm atarmısınız ordan rahat rahat konuşalım?
  • Firefox bende de kasıyor.
  • Arkadaşlar ben bugün 1 gb lık ekran kartı taktırdım pcde internette çok kasıyor youtubede video izlenmiyor sebep nedir bilgisi olan lütfen yazsın deliricem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    android tv oyunlarda kasıyor ?
    12 ay önce açıldı
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Firefox u kasanlar comodo firmasinin yaptigi seamonkey tarayicisini deneyebilirler. kasmasiz calisiyor.

Aynisi chrome icinde var ice dragon adi yanilmiyorsam onuda bir deneyin. bende facede resimleri gezerken donuyordu dragonda bir sorun yasamadim

@Tolga1412
    Ekran karti driverini falan kurdunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanDE34 -- 21 Nisan 2017; 13:4:6 >
  • Otomatik kendi kurdu zaten de youtubede videolar yüklenmesine rağmen takılıyor benim sorunum bu sinir oluyorum lütfen bir çözüm yolu

• İnternet bağlantım iyi sıkıntı yok video dolmasına rağmen takılıyor ekran kartım 1 gb ge force 220 ram 2 gb sıkıntı neden kaynaklanıyor çözemiyorum nolursunuz yardım edin yav

• Tolga1412 T kullanıcısına yanıt
    sorunum hala devam etmekte ekran kartım 1 gb ram 2 gb internet hızım 8 mbh hızında ama normal olmayan şey youtube de hangi video olursa olsun kasması video doluyor fakat takılmalar söz konusu nasıl bişey anlamadım nolursun yardım et bilgisayarı kırıcam en sonunda şuan herşey de güncel flash chrome ekran kartı herşey driver maxtan güncelledim ama hala sorun düzelmedi off
  • İnternet açıkken ve bu sorunları yaşarken ''Görev Yöneticisi'' > İşlemler sekmesinin bir SS'sini ekleyin. Tüm kullanıcılara ait işlemleri göster seçeneği de işaretli olsun.
  • gulsmmm G kullanıcısına yanıt
    işlemler sekmesinin SS'sini ekleyin derken orasını anlayamadım tüm kullanıcılara ait işlemleri göster seçeneğine işaret koydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.