Şimdi Ara

Bilgisayar Kasası Alacağım (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hazır kasalar fiyatlarına göre düşük kalite olduğundan dolayı bilgisayar kasamı kendim yapmaya karar verdim fakat bu işlerden pek fazla anlamıyorum.Bilgisayarı genel olarak oyun için kullanacağım şöyle kasmayan,çoğu oyunu kaldırabilecek fazla pahalı olmayacak bir şeyler önerebilir misiniz ? (en fazla 1000 tl.)

• Peki bu şekilde bir kasa FarCry 3,Assassin's Creed:3 gibi oyunları kaldırabilecek kapasitede mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuuki.

Peki bu şekilde bir kasa FarCry 3,Assassin's Creed:3 gibi oyunları kaldırabilecek kapasitede mi ?

Dostum full çözünürlükte oynamasan bile bir altta kaldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuuki.

Peki bu şekilde bir kasa FarCry 3,Assassin's Creed:3 gibi oyunları kaldırabilecek kapasitede mi ?

Açar fakat en düşük ayarlarda 45 & 25 FPS arası oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 18 Ekim 2013; 20:54:07 >
  • Yuuki. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Senbonzaku®a nın yazdığı sistemin herşeyi güzel ancak 7770 yerine 7790 tercih edin %30 indirimle vatanda 260 lira civarına düşüyor. %30 indirim Yılbaşında ya da Sevgililer gününde büyük ihtimal ile olur vakit varsa ekran kartı için bekleyip oradan alın ya da beklemeyip bütçene uyar ise şimdi alın size kalmış ama alamazsanız o kartta sizi üzmez emin olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.