Şimdi Ara

bilgisayar kapandi acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

az önce şarja takılı bi sekilde bilgisayarımı kullanırken kapandı, tekrar acmaya calıstıgımda once acılmadı sorna acıldıgında da ekte gördügünüz gibi hem ekran kendinden geçmişti hem de sistem format ihtiyacı içinde..

sizce bunun nedeni nedir?

daha 3 aylık bilgisayar, vatandan almıştım yarın ilk iş bilgisayarı götürücem, sizce garanti kapsamında degistirirler mi?

ben powerla ilgili bi sorunlar oldugunu dusunuyorum cunku hem ekran hem sistem aynı anda nasıl bozulabilir ki??

ayrıca sizce harddiskteki belgeleri kurtarma sansım var mı?

teşekküler simdiden

bilgisayar kapandi acilmiyor

• Ekran çipinde ya da kartta sıkıntı var gibi. Garantiye girer. Direk garantiye gönderin, içindek belgelerin önemli olduğunu belirtin.

Acronis ya da onun tarzı programlarla diskin imajını da alabilirsiniz.
  • not olarak format atılmamasını yazarsan sorunlu parça değişip sağlam makina geldiğinde belgelerin içinde kalır.tabii laptop 1e1 değişim olmazsa.
  • şarj adaptörü takılı görünmüyor, özellikle mi çektin?
  • tesekkur ederim cevaplarınız icin,

bence kesin elektrik aksamıyla ilgili problem var cunku kapalı durdugu halde kendi kendine sarjı bitmiş..

bilgisayarı tamire yollasınlar istemiorum tamamen degistirsinler istiyorum, daha 3 aylık bilgisayar simdiden boyle oluosa 1 yıl sonra tamamen cokucek heralde!! toshiba dedik güvendik hale bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaariyorum

tesekkur ederim cevaplarınız icin,

bence kesin elektrik aksamıyla ilgili problem var cunku kapalı durdugu halde kendi kendine sarjı bitmiş..

bilgisayarı tamire yollasınlar istemiorum tamamen degistirsinler istiyorum, daha 3 aylık bilgisayar simdiden boyle oluosa 1 yıl sonra tamamen cokucek heralde!! toshiba dedik güvendik hale bak

eğer sorun elektrık olurda ve voltaj dalgalanması gıbı bır nedene baglarsalar durumu ..ıhale sıze kalabılr.. voltaj dalgalanması garantı kapsamında degıl cunku ..umarım sorun voltaj ıle ıglılı degıldır..
  • vatana gittik adam ekran kırık dedi yolladı

pazartesi toshiba yetkili servisine götürücez..

ben anlamıorum bilgisayar birden kapanıo acıldıgında goruntu o sekilde ise ekran hangi ara nasıl kırılmıs oluo

elektrik kesilmedi ya da voltaj dusmedi o anda, ama sanırım batarya bi yerde kısa devreye sebep oldu.. oooffff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.