Şimdi Ara

bilgisayar işletmeni ile bilgisayar programcısı aradaki fark nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar kpss tercih bölümünde cinsiyet-digernitelik dosyasına bakarsanız orada
    6225 meb den onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak
    6227 meb den onaylı bilgisayar programcısı sertifikası sahibi olmak

bunların arasındaki fark nedir kursta exel windows gibi eğitimler veriyorlar bunun adı bilgisayar işletmeni diye biliyorum

peki programcısı ne demek oluyor acaba ikiside aynı şeymidir meb kurslarında verilen eğitim zaten belli neden sertifika isimleri farklı

• demek bilen yok e siz nasıl kpss tercihi yapıyorsunuz
  • benim girebileceğim yerler programcılık sertifikası istemiyor işletmenlik sertifiksı istiyor da onun için tercih yapabiliyorum...
    memurlar.nete sor ordakiler bilir...
  • 6225 bilgisayar işletmenliğinde word excel powerpoint ve bunun yanında xp işletim sistemi öğretiliyor.

6227 bilgisayar programcılığında ise visual basic 6.0, access veri tabanı yönetim programı ve temel programcılık dersleri öğretiliyor.

Ben geçen yıl bu sertifkayı almıştım ve kpssde düşük puanlara düşebileceğini umut ediyordum ama 87 lerde kaldı 6227 isteyen kadrolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 10 Temmuz 2011; 16:15:23 >
  • Programcılık Kursu bende almıştım. 400 saatlik sertifika kamuda çözümleyici diyede geçiyor programcılık kursu
  • illegalf İ kullanıcısına yanıt
    Yeni bir windows yazabilen programcının, KPSS'yle işi ne hatta Türkiye'de bile durmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.