Şimdi Ara

BİLGİSAYAR İLK 1-2 SAAT YAVAŞ ACİL YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam benim bilgisayarım hp pavilion notebook özellikler 8 gb ram ,i5 işlemci, alalı da 5 ay oldu içinde sadece lol ve nfs var bomboş ve tertemiz sorunum şu bilgisayar ilk açıldığında lol açıyorum 30 fps felan 1-2 saat sonra 160-200 arası oluyor bi anda hızlanıyor bu niye oluyor hiçbir fikrim yok bana çok sıkıntı yaşatıyor ama o hızlanma olduktan sonra çok ciddi bir performans artışı yaşıyorum ve en yüksek grafiklerde bile gayet iyi ne yapmam gerek veya bu neden oluyor bi fikrim yok ekran kartı felan bunlar güncel yalnız görüntü bağdaştırıcılarında 2 tane aygıt var intel(R) hd graphics620 bide NVIDIA GeForce 940MX

• FPS ile kalite ölçmeyiniz zira bunu İnternet üzerinde oynuyorsunuz. İnternet pinglemede zayıflama veya artmasında buna etkisi çok büyüktür.
  • Aynısı başıma geldi dostum. Benim sorunum hdd dendi. Hd tune ile benc testi yapıp ss atarmısın mümkünse testi yaparken hiç bir uygulama açık olmasın.
  • carso kullanıcısına yanıt
    senin dediğin de olabilir ama uçak modunda nfs oynadığımdada çok yavaşlıyor gerçek anlamda yavaşlıyor 100 metrelik yolu başta 5 saniyede alırken 1-2 saat sonra bi anda hızlanınca 1-2 saniyede alıyor oyun da orjinal cd ile indirdim sıkıntı bilgisayarın kendisinde..
  • soporo kullanıcısına yanıt
    soporo kardeşim bu testleri nasıl yapıcam uygulamamı bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURDNMEZ

Öncelikle Hd tune indirmelisin. Hd tuneye açtıktan sonra Benchmark diye bir sekme var oraya girip star basıp başlatıcaksın test bitene kadar bilgisyarda işlem yapma. 5 dakika sürüyor zaten ve bu testi bilgisayarı ilk açtığında (yani oyunlar kötü performans veriyorken) yap dostum. Çıkan sonuçların ssni alıp buraya at ben ve arkadaşlar bi değerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 23 Ekim 2017; 17:32:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soporo

quote:

Öncelikle Hd tune indirmelisin. Hd tuneye açtıktan sonra Benchmark diye bir sekme var oraya girip star basıp başlatıcaksın test bitene kadar bilgisyarda işlem yapma. 5 dakika sürüyor zaten ve bu testi bilgisayarı ilk açtığında (yani oyunlar kötü performans veriyorken) yap dostum. Çıkan sonuçların ssni alıp buraya at ben ve arkadaşlar bi değerlendirsin.

BUYRUN BİLGİSAYAR İLK 1-2 SAAT YAVAŞ ACİL YARDIM !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soporo

quote:

BUYRUN BİLGİSAYAR İLK 1-2 SAAT YAVAŞ ACİL YARDIM !!

Hdd den olma şansı var dostum. Sonlara doğru transfer ratenin düşmesi gayet normal ama seninki dansöz gibi (dansöz derken transfer ratenin saniye de 100 mb iken birden 40-45 düşmesi) oynuyor. Anlık maksimum hızı acayip düşük, zaten azıcık grafik okumayı biliyorsan bu hddnin çok düzgün çalışmadığını anlarsın örnek olarak kendi yaptığım testide sana atıcam.

Hdd yi göz önünde bulunduralım ve aynı testi oyunlar kasması geçtiği zaman da yapıp sslerini atmanı istiyorum hdd gözle görülür bir fark yoksa hddyi eleyip başka bir kaynak arıcaz dostum.

BİLGİSAYAR İLK 1-2 SAAT YAVAŞ ACİL YARDIM !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 23 Ekim 2017; 19:58:54 >

• soporo kullanıcısına yanıt
    BİLGİSAYAR İLK 1-2 SAAT YAVAŞ ACİL YARDIM !! GERÇEKTEN CİDDİ FARK VAR PERFORMANSTA. AŞIRI DEĞİŞKENLİK YOK, EN SONUNDA SAÇMALADI SADECE BU NEDEN OLUYOR YA MİLLETİN BİLGİSAYARI ISININCA KASAR BENİMKİ TAM TERSİ
  • internet ile alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

internet ile alakalı

hocam internetle hiçbir alakası yok durumun internet olmadan oynanan oyunda var ve internetim sabit 40 ping indirme boyutu ise 700 -800 kb arasında gidip geliyor hiç ping görmedim lag felan da yok yani bu durum sadece açıp kapattığımda oluyor bilgisayar soğuyunca felan ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.