Bildirim
Bilgisayar için sandalye/koltuk/armut koltuk tavsiyesi, max 600 TL?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yarına kaldı sanırım öneriler =) -
Banada gerçekten rahat bir sandalye veya koltuk gerek. İkea ve koçtaşı gezdim ama tam istediğim rahatlıkta hiçbirşey bulamadım. İnternette satılan çok seçenek var ama denemeden almak istemiyor insan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iade imkanı olduğu için sorun değil ama nokta atış yapmak gerek =) taşıyıp götürmesi zor...quote:
Orijinalden alıntı: silasgreaves07
Banada gerçekten rahat bir sandalye veya koltuk gerek. İkea ve koçtaşı gezdim ama tam istediğim rahatlıkta hiçbirşey bulamadım. İnternette satılan çok seçenek var ama denemeden almak istemiyor insan.
bu saatten sonra estetiğe değil rahatlığa bakıyorum sadece -
kankam ofis mobilya satan dükkan varsa yakınında gir oraya fiyatları da iyi oluyo bence markalılara göre, denersin memnun kalırsan alırsın -
Aynen öyle görüntüsü önemli değil rahat olduğu sürece benim için yeterli
ofise 3 tane aldık rahat olmasına rahat ama ayarı bozuldu 2 ay içinde... bürotime bayağı da pahalı. o açıdan salaş bir şey düşünüyorum artık... dönen tip olmasına bile gerek yok. sırtımız ve kaba etimiz ağrımasın yeter =))) çılgınlık edip armut koltuk alacağım, ucuz olmasına ucuz risk almaya değer ama yükseklik olarak işimi görmezquote:
Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi
kankam ofis mobilya satan dükkan varsa yakınında gir oraya fiyatları da iyi oluyo bence markalılara göre, denersin memnun kalırsan alırsın -
Armutlarin sirtligi oluyor mu bel felç olur onda
sırtlık derken dostum? bildiğim kadar yok öyle extralarıquote:
Orijinalden alıntı: general4242
Armutlarin sirtligi oluyor mu bel felç olur onda -
Sırtını dayandığ klasik yer normal sandalyeelerde olan.
Bu cafelerde olan armut koltuklarda olmuyor da
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X