Şimdi Ara

Bilgisayar iç donanımından anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce birşeyleri bozmakdan korkutuğum için bilgisayar iç donanımıyla hiç ilgilenmedim webtasarım vs. anlıyorum fakat iç tasarım hakkında bilgim yok elektrik giriş yerindeki fan durdu kablosu çıkmış sanırsam onu nereye takabilrm dalga geçmeyin yardımcı olun lütfen

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • o kablo kolay kolay cıkmaz eskıdıyse kırden durmus olabılır bılgısayar acılabılıyorsa o sekılde kullanmayın psu yanarsa bılgısayarda gıdebılır

Orijinalden alıntı: pegasus1881

o kablo kolay kolay cıkmaz eskıdıyse kırden durmus olabılır bılgısayar acılabılıyorsa o sekılde kullanmayın psu yanarsa bılgısayarda gıdebılır

birkere içini açıp temizledim muhtemeln ozaman istemeden çıkarmış olabilirim. Bilgisayarıda bu şekilde 6 aydır falan kullanıyorum ama

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • powerın ısınması lazım kalıtelı bıseyse durumu kurtarıyordur dandık bıseyse heran gıdebılır
    ıcını bıdaha ac bajk bakalım fandan cıkan kablonun ucu bostamı

Orijinalden alıntı: pegasus1881

powerın ısınması lazım kalıtelı bıseyse durumu kurtarıyordur dandık bıseyse heran gıdebılır
    ıcını bıdaha ac bajk bakalım fandan cıkan kablonun ucu bostamı

yarın kontrol edip konuyu editlerim vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • Şimdi şöyle başlayayım kesinlikle bilgisayarcı(!) bir amcaya götürüp temizlemesi için 50 tl falan vermiyorsun.
    İlk ihtimal: Toz, eskime, yıpranma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 4 Temmuz 2013; 1:01:29 >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Şimdi şöyle başlayayım kesinlikle bilgisayarcı(!) bir amcaya götürüp temizlemesi için 50 tl falan vermiyorsun.
    İlk ihtimal: Toz, eskime, yıpranma

önerin için teşekkürler dostum

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.