Şimdi Ara

Bilgisayar'ı Toz'a Kaarşı Koruma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
18.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu bilgisayarlarımıza o kadar para döküyoruz,o kadar özen gösteriyoruz fakat şu TOZ DENE İLLETTEN KORUYAMIYORUZ.eVET aRKADAŞLŞAR BİLGİSAYARLARIMIZI tozdan korumak için neler yapabiliriz.Benim duyduguma göre özel spryeller varmı ve sıktığınız yerdeki tozu yok ediyomuş.Evet bu önemli konu hakkındaki çözümleriniz bekliyorum!

• walla benim kasa da çok toz tutuyo özelliklede üstü ve optik sürücü maskeleri

• toz bu orayada burayada konuo
  • benim gibi kasanın her yerini sökün açık dursun. toz bir yerden girsin öbür yerden çıksın. hiç toz olmuyor halikaten .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gudikcik

benim gibi kasanın her yerini sökün açık dursun. toz bir yerden girsin öbür yerden çıksın. hiç toz olmuyor halikaten .

saçma pöh

• Valla benim önerim; ince kadın corabı ile kasanın açık yerleri kapatılabilir
  • dostum benim burda tamirci bi arkadaşım var...çok tozlandımı indiriyorum aşağı kompresör war.sıkıyorum tazzikli hava yı tozdan eser yok
  • içindeki toz beni pek rahatsız etmiyo kasanın yüzeyi toz tutuyo içindeki tozu arasıra süpürge kompresör vs. ile temizlemek en mantıklısı
  • SAÇ KURUTMA MAKİNANIN SOĞUK HAVA VERME ÖZELLİĞİ VARSA AYDA BİR HERYERİ BUNUNLA TEMİZLEYE BİLİRSİN. ARKDAŞIN YAPTIĞI GİBİ KOMPRESÖR BASINCINA YETİŞEMEZ AMA TEMİZLİYOR
  • ufak bir kompresör aldım. ne var ne yoksa çıkartıyor dışarı. 2 dakikada işlem tamam yani. hakikaten çok işime yaradı bu alet. elle temizlenmesi mümkün olmayan yerleri bile pırıl pırıl yaptı. boştaki slotların için çok tozluydu hava tutunca tertemiz oldu. sanki parçalar yeni takılmış gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

dostum benim burda tamirci bi arkadaşım var...çok tozlandımı indiriyorum aşağı kompresör war.sıkıyorum tazzikli hava yı tozdan eser yok

+1907 .Açın kasayı rahat bırakın.ayda bi kere süpürgeyle çekin olur biter!

• ben tozdan çok gürültüden şikayetçiyim , kasayı içine koyacağım kenarlardan 5 cm boşluk kalacak ahşap bir kutu yaptırmayı düşünüyorum , içine biraz sünger falan sesi kessin diye ayrıca şöyle 12 cm lik yavaş dönen bir fan takılabilir
  • Bende ucuz yapı marketinde tesadüfe görmüştüm.Bilgisayarı kapattığımda veya uzak bi yere gittiğimde örtüleri var onları örtüyorum.
  • beyler bilgiler için teşekkürler bende uygulicam
  • zuhahahahaha baba 1 numarasın hakkaten
    quote:

Orjinalden alıntı: gudikcik

benim gibi kasanın her yerini sökün açık dursun. toz bir yerden girsin öbür yerden çıksın. hiç toz olmuyor halikaten .
  • tozu engellemek malesefki imkansız gibi ama temizlemek için kompresör kullanılabilir
  • tozu engellemek imkansız ama 6 ayda bir kompresör ile hava tutarak temizlenebilir.
  • hava filtresi kullan kadın çorabıda olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

dostum benim burda tamirci bi arkadaşım var...çok tozlandımı indiriyorum aşağı kompresör war.sıkıyorum tazzikli hava yı tozdan eser yok

+1907 .Açın kasayı rahat bırakın.ayda bi kere süpürgeyle çekin olur biter!

Elektrik süpürgesi zararlı kasayı temizlerken elektrik süpürgesi kullanmayın arkadaşlar hem fiziksel olarak bir parçaya hasar verebilirsiniz hemde elektrik süpürgesinin oluşturduğu manyetik alan harddiske zarar verebilir en mantıklısı komprosör ile temizlemek

• Toz için kasanın hava girişlerine sanırım kadın çorabıyla falan bir engelleme yapılabilir
    fanlarada uygulanır bu yöntem artık ne kadar faydası olursa...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.